Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

taip simute tikrai tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif norejau paklausti tu, kurios jau daresi ausyciu operacija, ar ausis jos forma keiciasi gijimo laikotarpiu nuo pirminio vaizdo kai tik padaro operacija? as pries savaite dariausi vienos ausies korekcija, dabar ji patinusi, ir yra visiskai nepanasi i ta geraja ausyte, gydytojas sake kad tinimas praeis po kokiu 3 savaiciu, ir ji igaus ta forma, bet as baiminuos kad ji ir bus tokia kokia as ja dabar matau ir teks kartoti operacija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege5 @ 2009 11 03, 13:57)
Sveikutes 4u.gif  norejau paklausti tu, kurios jau daresi ausyciu operacija, ar ausis jos forma keiciasi gijimo laikotarpiu nuo pirminio vaizdo kai tik padaro operacija? as pries savaite dariausi vienos ausies korekcija, dabar ji patinusi, ir yra visiskai nepanasi i ta geraja ausyte, gydytojas sake kad tinimas praeis po kokiu 3 savaiciu, ir ji igaus ta forma, bet as baiminuos kad ji ir bus tokia kokia as ja dabar matau ir teks kartoti operacija  verysad.gif

kaip keista g.gif
as kai buvau konsultacijai irgi del vienos ausytes, tai gydytojas sake kad vienos ausies netvarko, reikia tada daryti korekcija abiem, kad butu vienodai ax.gif
o kur tu dareisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2009 11 03, 18:20)
kaip keista  g.gif
as kai buvau konsultacijai irgi del vienos ausytes, tai gydytojas sake kad vienos ausies netvarko, reikia tada daryti korekcija abiem, kad butu vienodai  ax.gif
o kur tu dareisi  g.gif

taip ir man sake, kad del visisko vienodumo reikia abi operuoti, bet jei tu nenori abiem darytis, operuoja tik viena, bet perspeja kad gali siek tiek skirtis. O dariausi pas kauno plastikos chirurga V.Kaikari.
Atsakyti
sveikutes smile.gif gal galetumete daugiau papasakoti, kas daretes ausyciu korekcijas arba bent buvote konsultacijose artimiausiu metu rolleyes.gif planuoju eiti i konsultacija vln, tik niekaip neissirenku pas kuri gydytoja g.gif noriu kuo greiciau pasidaryti sita op ir baigt del to kompleksuoti...
Atsakyti
Sveikos, operacija dariausi liepos mėnesį, operavo man viena ausytę,dabar labai džiaugiuosi rezultatu, be abejo skirtumas kažkoks yra, bet jo niekas nepastebi ir net man pačiai nėra jokios reikšmės. Operavausi Northway klinikoje. Prieš operacija maniau, kad po jos bus kažkokių skausmų ar nepatogumų, bet vienintelis menkas nepatogumas savaitę neplauta galva biggrin.gif tačiau tai tik menkniekis. Galiu nuraminti, prieš operacija jokios baimės neturėjau, ėjau drąsiai, su susidomėjimu. O bijoti ir nebuvo ko, viskas buvo puiku. Kas turit tokia problema, tik drąsinu ir siūlau tvarkyti ausytes, nes pati žinau, koks diskomfortas yra su atlėpusia ausimi smile.gif Dėl klinikos pasirinkimo tikrai nesigailiu, man ten labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Robciuke @ 2009 11 14, 13:05)
Sveikos, operacija dariausi liepos mėnesį, operavo man viena ausytę,dabar labai džiaugiuosi rezultatu, be abejo skirtumas kažkoks yra, bet jo niekas nepastebi ir net man pačiai nėra jokios reikšmės. Operavausi Northway klinikoje. Prieš operacija maniau, kad  po jos bus kažkokių skausmų ar nepatogumų, bet vienintelis menkas nepatogumas savaitę neplauta galva biggrin.gif tačiau tai tik menkniekis. Galiu nuraminti, prieš operacija jokios baimės neturėjau, ėjau drąsiai, su susidomėjimu. O bijoti ir nebuvo ko, viskas buvo puiku. Kas turit tokia problema, tik drąsinu ir siūlau tvarkyti ausytes, nes pati žinau, koks diskomfortas yra su atlėpusia ausimi smile.gif Dėl klinikos pasirinkimo tikrai nesigailiu, man ten labai patiko.

Sveika, o kiek kainavo vieną ausytę operuoti? Aš taip pat mąstau apie Northway kliniką. Gal gali smulkiau papasakoti, ko dar reikės prieš operaciją 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2009 11 15, 14:10)
Sveika, o kiek kainavo vieną ausytę operuoti? Aš taip pat mąstau apie Northway kliniką. Gal gali smulkiau papasakoti, ko dar reikės prieš operaciją  4u.gif .

Prieš operaciją reikėjo nueiti į konsultacija biggrin.gif ji kainavo 100lt, ten pasakė kokius tyrimus reikės atlikti. Tad prieš operaciją reikia tik tyrimus pasidaryti.Man operacija kainavo 900lt, bet tiek kainavo todėl, kad kompensavo operaciją ligonių kasa, tiksliai nežinau nuo ko priklauso ar kompensuos, ar ne. Ką daugiau papasakoti g.gif nežinau net. operacija tikrai nebaisi ir nesudėtinga. smile.gif
Atsakyti
Ačiū Robciuke, kad atsakei 4u.gif .
Atsakyti
o kad kompensuotu dali operacijos gal reiktu nueiti pas seimos daktara kad koki siuntima israsytu kokiam "butinam" tyrimui ar dar ka?
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2010 01 04, 18:08)
o kad kompensuotu dali operacijos gal reiktu nueiti pas seimos daktara kad koki siuntima israsytu kokiam "butinam" tyrimui ar dar ka?

Tai taip, šeimos gydytojas turi tau parašyti siuntimus tyrimams, kuriuos lieps atlikti prieš operaciją, bet čia nuo to kompensacija nepriklauso. Kompensacija priklauso nuo to ar tave operuojantis gydytojas dar turi galimybę kompensuoti, pagal tai kokiai ligonių kasai priklausai ( pagal apskritį, kur gyveni). Priklauso nuo to ar jis išnaudojęs kompensacijas toje apskrityje ar ne, kažkas tokio, nepapasakosiu tiksliai iki smulkmenų, nes pati ten tų smulkmenų nežinau g.gif
Atsakyti
Sakykite, auskarus tikriausiai reikia išsiveri? 4u.gif O paskui po kiek laiko galima vėl įsiverti? Jeigu 8 savaites negalima dar segėti auskarų, tai paskui jau iš naujo reikia vertis unsure.gif

Kitas klausimukas - ar tą raištį, su kuriuo reikia miegoti, duoda klinika, ar pačiam reikia kažką galvotis ir ieškoti?

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti