QUOTE(Smilguna @ 2013 02 27, 17:07)
Dėl juostos nešiojimo, tai jūs mane šiek tiek išgąsdinot, nes man tiesiog liepė nebesidėt
Bet kaip įdomiai ir skirtingai sako

Man po siulu istraukimo jau is karto grizus namo leido galva plaut, ir nesiot ta juostele - dar savaite butinai diena-nakti, o po to menesi naktim butinai - o dienom, - kiek iseis (pvz. grizus is darbo namo, savaitgaliais bunant namie ir t.t)
Pasakiau chirurgui, kad namie su dukryte sedziu - tai tada sake juo geriau - kuo daugiau nesiosiu juostele, tuo daugiau sansu, kad ausys neatlips

(nes, - pasikartosiu - kremzle vistiek nori grizti i savo pradinę (priešoperacinę padėtį, o raištis neleidžia), skaitoma, kad per 6 sav. pilnai susiformuoja randas tokios padėties, kokia buvo padaryta per operaciją) ir jau po rando susidarymo ausytė lieka tokioje padėtyje, kokioje tas randas leidžia likti (dėl to jau po to nebereikia raiščių ir ta ausytė bent teoriškai turėtų nebeatlipt) iki galutinai susiformuojant randui - jeigu nenešiojamas raištis - visko gali atsitikt (suprask - gali grįžti į pradinę padėtį ausis) Na, cia labai individualu kaip suprantu - kam gali grįžti,o kam ne...
QUOTE(indiqo @ 2013 02 27, 18:56)
Man po siuliu isemimo sake ta pati: deti juosta tik nakciai. Taip ir dariau.
O kiek jau laiko po operacijos praejo? Ausyte liko tokia kaip is karto po operacijos?
QUOTE(Dinulkas @ 2013 02 28, 11:29)
mane nervuoja vaizdas uz ausies. baisiai atrodo, lyg prie galvos prisiutos butu!
o kiek laiko po operacijos? gal galit imest foto?
Mano ausims jau 2 sav. po op, - tai irgi kaip kazkuri raset - truputi primena ateivio arba gal net labiau elfo (kaip is Ziedu valdovo) ausis

ir irgi labai prigludusios... na, bet as kol kas diena - nakti raisti nesioju, tai nzn kaip bus kai jo nebenesiosiu