Sveikos, papasakosiu savo nesenus įspūdžius

Turejau ir aš kompleksą dėl atlepusių ausyčių

Negaliu sakyt, kad jau labai tragiskai buvo, bet mano vienintele sukuosena budavo palaidi plaukai - o jeigu reikdavo susiristi - risdavausi juos apacioje taip, kad plaukai prispaustu ausytes
Si antradieni pasidariau abieju ausyciu operacija Vilniuje Northway klinikoje. Žiauriai bijojau

Bet pati operacija, - nieko ten labai baisaus - gal tik nebuvo labai malonu kai vaistukus leido, - keistas jausmas buvo kai kaip ir jauti, kad kažką daro su ausytem - tampo, treška jos ten, - bet nieko neskauda

Taip kad pačios operacijos tikrai nėra ko bijoti... Man ją padarė 11 val. - prieš subintuojant parodė - tai pirmas įspūdis buvo - kur dingo mano ausys
Visa diena praktiškai neskaudėjo - į vakarą vos ne vos pamaudė bet kažkaip dzin buvo... bet va jau kokia 22 val. pradėjo tvinkset, gelti (tinti pradėjo kaip supratau) tai naktis gana sunkiai praėjo nepasakyčiau, kad vaistai padėjo, o ir nepratusi aš ant nugaros miegoti

...
Tik va apgavo mane chirurgas, - kai buvau konsultacijoje, - sakė, kad pirmą dieną - naktį skaudės ir nelabai vaistukai padės, bet tipo kai kitą dieną nuims tvarstį ir perriš, - taip ir baigsis mano kančios... Tai pasakysiu kad "ne velnio"... perrišo - o kaip skaudėjo taip ir skauda (net šypsantis ar staigesnį judesį padarius, koją teptelėjus) Antra naktis gal net sunkesnė už pirmą buvo

Šiandien (antra diena po) irgi vis dar skauda, tvinkčioja... Turiu mažą dukrytę, esu vaiko priežiūros atostogose tai į darbą eiti nereikia... bet va kai reikia vaiką prižiūrėti tai gana sunku - ir lankstytis, ir paimti nešioti, nes nuo kiekvieno staigesnio padėties pakeitimo (ypač pasilenkimo) ausytes skauda... Vyras buvo dieną vieną pasiėmęs išeigines, kad padėtų mažę prižiūrėt, - jeigu būtų man pasakę, kad ilgiau skaudės, vyrui nebūtų buvę problemų ir daugiau dienų pasiimt, - tai noriu įspėti kad jeigu jau ryšitės šitai operacijai - bent kelias dienas po pasiimkit laisvų dienų