Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(vitari @ 2012 08 16, 08:15)
Sveikute,

As taip pat atvaziavau is uzsienio. Is anksto emailu susirasinejau su chirurgu. Siunciau jam savo nuotraukas. Sutarem data. Dabar jau daugiau nei savaite po operacijos. Kadangi as gyvenu prie pat klinikos man ausis perrisinejo kasdien, po savaites iseme siulus ir galejau isvaziuoti. Sake daugiau daryti nieko nereikia tik nakciai uzsideti raisti.

Vakar (po dvieju dienu vaiksciojimo be raiscio pastebejau kad viena ausis truputi daugiau atsiklijavo nei kita. Tai nezinau ar ir kita atsiklijuos ar bus nevienodos. Vel ussidejau raisti ir diena. Kai pavaikstau su raisciu ji priglunda, tai nezinau, siandien skambinsiu i klinika klausiu ka daryti
Papildyta:
Ir man zinok viena labiau atstojusi nei kita, o mes operavomes mazdaug vienodu laiku, tai gal dar cia susitvarkys kaip manai? as siandien skambinsiu i klinika paklausiu kodel jos nevienodai prigludusios

Kad man nevienodos jos as iskart pastebejau o peracijos metu . Daktaras patikino ,kad kitaip jau ir neina, mano ausys yra nevienodos kitaip nebus , o praejus kiek laiko susivienodins nes dar istine ir pan . Na ,kad susivienodys jau labai abejoju .. Ir dar dabar pastebejau ,kad neina uzsikisti plauku uz ausysciu biggrin.gif dar tikiuos del to kad siulai yra.. o po isemimo tikiuos kad eis, nes as megstu uzsikisti plaukus uz ausu . Dabar bijau siule isemimo , nes jei jos dar atleps biski , tai ne kas bus, nes viena jau skaitysis vel atlepus o kita gal normali ... nu nezinau .. nelabai patenkinta esu , nes tie speneliai vistiek nepriglude , o issiskise, tik tiek kad virsunele prigludus ir neislenda pro plaukus
Atsakyti
QUOTE(Lingaile @ 2012 08 18, 11:35)
Kad man nevienodos jos as iskart pastebejau o peracijos metu . Daktaras patikino ,kad kitaip jau ir neina, mano ausys yra nevienodos kitaip nebus , o praejus kiek laiko susivienodins nes dar istine ir pan . Na ,kad susivienodys jau labai abejoju .. Ir dar dabar pastebejau ,kad neina uzsikisti plauku uz ausysciu biggrin.gif dar tikiuos del to kad siulai yra.. o po isemimo tikiuos kad eis, nes as megstu uzsikisti plaukus uz ausu . Dabar bijau siule isemimo , nes jei jos dar atleps biski , tai ne kas bus, nes viena jau skaitysis vel atlepus o kita gal normali ... nu nezinau .. nelabai patenkinta esu , nes tie speneliai vistiek nepriglude , o issiskise, tik tiek kad virsunele prigludus ir neislenda pro plaukus

Man operacija dare su narkoze nes as ir nosi operavausi smile.gif tai nemaciau nieko. Po operacijos viskas buvo normaliai, tik po siulu isemimo, t.y. praejus savaitei ir pavaiksciojus jau be tvarscio antra diena viena ausis atsiklijavo nuo galvos o kita liko prigludusi. Pasiskambinau i klinika tai sake atsiusti nuotraukas, nes as jau nebe Lietuvoje, tai sake kad viskas tvarkoj kad panesiociau tvarsti dar dvi savaites. Bet man dabar jos jau vienodos, ne tai kad viena ausis prilipo bet ta kuri prilipusi buvo truputi atsoko. Dabar atrodo vienodai, ir naturaliai.

Man tik idomu kada galima auskarus vertis? Del plauku tai kai man nueme tvarsti ir siulus isseme as dar bijojau prie ju liestis, bet dabar jau dvi savaites beveik tai galiu uzsikisti:)

Matai ir operacijos nera vienodos. Man operavo ausies kriaukle nes ji buvo per didele ir atlepino ausis. Pas mane jos budavo tik per viduri atsikisusios o virsus ir apacia ausies budavo normaliai. Man pjuvis darytas ausies kriaukleje o tau?
Atsakyti
Mes dukrytei darem ausyciu operacija ketvirtadieni.Baimes man buvo dauk,bet dabar pagalvojus tikrai nebuvo delko thumbup.gif viskas vyko taip greitai,kol su MB isgerem kavytes,ziurim musu miegancia grazuolyte atnese bigsmile.gif
O vyko taip: kai tik nuvazevom dukrytei dave tabletyte,nuo kurios buvo kaip ''apgirtusi'' lotuliukas.gif vienas zingsnis i prieki,trys atgal,liezuvi vos pavarte lotuliukas.gif po to as palydejau i operacine,ja pasisodino,aisku klykslo,asaru buvo belekiek,visgi vaikas bijojo,bet dave pakvepuot duju (ar ko ten blush2.gif ) ir akimirskniu uzmigo.ir viskas po valandos,mes buvom jau kartu,kai atsibudo isvazevom namucio.aprista,apibintuota.ryt vaziuosim kad nuristu.Buvo ispeja kad pirmaja para labiausiai skaudes,bet nei trupucio neskaudejo thumbup.gif ismiega puikiai,diena irgi neskauda thumbup.gif tik va padidejas jautrumas labai unsure.gif bet tikiuosi cia laikina g.gif
Sekmes visoms 4u.gif Jau as esu pesimiste visko bijau,bet dabar kai viskas praejo pamaciau kad tikrai nera del ko bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitari @ 2012 08 18, 20:01)
Man operacija dare su narkoze nes as ir nosi operavausi smile.gif tai nemaciau nieko. Po operacijos viskas buvo normaliai, tik po siulu isemimo, t.y. praejus savaitei ir pavaiksciojus jau be tvarscio antra diena viena ausis atsiklijavo nuo galvos o kita liko prigludusi. Pasiskambinau i klinika tai sake atsiusti nuotraukas, nes as jau nebe Lietuvoje, tai sake kad viskas tvarkoj kad panesiociau tvarsti dar dvi savaites. Bet man dabar jos jau vienodos, ne tai kad viena ausis prilipo bet ta kuri prilipusi buvo truputi atsoko. Dabar atrodo vienodai, ir naturaliai.

Man tik idomu kada galima auskarus vertis? Del plauku tai kai man nueme tvarsti ir siulus isseme as dar bijojau prie ju liestis, bet dabar jau dvi savaites beveik tai galiu uzsikisti:)

Matai ir operacijos nera vienodos. Man operavo ausies kriaukle nes ji buvo per didele ir atlepino ausis. Pas mane jos budavo tik per viduri atsikisusios o virsus ir apacia ausies budavo normaliai. Man pjuvis darytas ausies kriaukleje o tau?

Man dare uz ausies pjuvi :0 ir siulus liepe dvi savaites nesioti , tai antradieni eisiu kad isimtu smile.gif O auskarus man sake ,kad galima po dvieju savaiciu, o po menesio naujas skyles prasidurti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lingaile: 19 rugpjūčio 2012 - 21:50
QUOTE(rimuteg @ 2012 08 17, 03:32)
As susirasinejau su pora gydytoju emailais...Vienas atkrito po pirmo(ir paskutinio, xi xi) pokalbio telefonu, o su antruoju vyko labai sklandus susirasinejimas, nusiunciau foto, tada telefonu sutareme data ir parskridusi jau kita diena vaziavau operuotis.100% pataikiau, nes ir gydytojas malonus, ir atmosfera puiki ir operacija sklandi....Atgal skridau berods po savaites....smile.gif Siulu LT istraukti deja nespejo, ta be problemu padare seimos gydytojas.... smile.gif
  Del randu......Jeigu kas nors, zinodamas apie operacija, idemiai ziuretu uz ausu, randai zinoma matosi(vistik pjuvis yra pjuvis), bet nezinant to patebeti neimanoma....

o kur dareisi operacija?
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 08 21, 02:03)
o kur dareisi operacija?

Siauliuose, pas Andriu Zizliauska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuteg @ 2012 08 22, 06:10)
Siauliuose, pas  Andriu Zizliauska smile.gif

Kaip jusu ausytes laikosi? Man ta viena ir liko labiau atlinkusi. Jau menuo po op. Vakar miegojau pirma nakti be juostos ant ausu nes ji man vistiek nakti nusmunka ant pakausio. Skaudet skauda jei labai uzkliuna ar vaikas netycia uzduoda per ausi besisukiodamas smile.gif

Kaip jums? Labai idomu man
Atsakyti
QUOTE(vitari @ 2012 09 04, 14:51)
Kaip jusu ausytes laikosi? Man ta viena ir liko labiau atlinkusi. Jau menuo po op. Vakar miegojau pirma nakti be juostos ant ausu nes ji man vistiek nakti nusmunka ant pakausio. Skaudet skauda jei labai uzkliuna ar vaikas netycia uzduoda per ausi besisukiodamas smile.gif

Kaip jums? Labai idomu man

saunuole tu, taip ilgai su raisciu naktim istverei! man tai jis ir krito, ir griauze, ir trukde, tai kelias dienas su juo tik miegojau, o pabudus ji vistiek besivoliojanti kurnors lovoj rasdavau smile.gif)))
Del paciu ausyciu tai jos abi siek tiek daugiau atsikisusios, nei pirminis variantas(dariausi pries tris men),gan naturaliai atrodo...tik va retkarciais randas sujautreja, tai patepu antibiotiku...Gal as ausyte nakti nuguliu, nes retkarciais ryte jauciu, kad uztiprus visa..... g.gif O siaip suskausta tik tada, jeigu netycia vaikas uzkabina...taip nudiegia, kad net akyse uztemsta...vistik, operacija yra operacija....
O tu, jeigu nemaisau, tuo paciu ir nosyte dailinai, arne? koks jausmas, kas lengviau gyja? kaip tau pats ausyciu randas, ar graziai sugijo?
Atsakyti
QUOTE(rimuteg @ 2012 09 06, 02:12)
saunuole tu, taip ilgai su raisciu naktim istverei! man tai jis ir krito, ir griauze, ir trukde, tai kelias dienas su juo tik miegojau, o pabudus ji vistiek besivoliojanti kurnors lovoj rasdavau smile.gif)))
Del paciu ausyciu tai jos abi siek tiek daugiau atsikisusios, nei pirminis variantas(dariausi pries tris men),gan naturaliai atrodo...tik va retkarciais randas sujautreja, tai patepu antibiotiku...Gal as ausyte nakti nuguliu, nes retkarciais ryte jauciu, kad uztiprus visa..... g.gif O siaip suskausta tik tada, jeigu netycia vaikas uzkabina...taip nudiegia, kad net akyse uztemsta...vistik, operacija yra operacija....
  O tu, jeigu nemaisau, tuo paciu ir nosyte dailinai, arne? koks jausmas, kas lengviau gyja? kaip tau pats ausyciu randas, ar graziai sugijo?

As ne su bintu miegojau o nusipirkau toki raisti kur sportininkai dedasi arna mergaites ant galvos nesioja:) jis toks tamprus grazus ir visiskai nekliuna smile.gif

O tau jos abi vienodai atsikiso? Nes man viena labiau nei kita.

Taip as ir nosi iskarto operavausi smile.gif aisku gyja ausytes greiciau , nes ju galima sakyt jau nebesaugau, kaip ir tu sakei skauda tik gerai i ausi gavus smile.gif O nosis metus laiko gis. Bent jau 6 saviates negalima nei sportuot, as josd dar ir liest bijau.

Tiesa del ausies, tos kuri labiau atlepo, kai as ryte tvarsti nuimu, ji buna prilipusi ir po keliu sekundziu jauciu kaip ji atlimpa ir atsoksta nuo galvos, labai keistas jausmas. O kada tau reikia eiti perziurai? Nes man del nosies reikejo po men. bet kadangi as uzsieny tai susitariau spalio men. tai ziuresiu ka jis man del tos ausius sakys, nes tikrai matosi kad ji daugiau atlepusi, nors graziau atrodo nei pries op, bet manau jei moki pinigus turi buti be priekaistu ar ne?

O kur tau pjove> uz ausytes? Nes man tai kriaukle mazino tai pjuvis isr viduje darutas, pacioje kriaukleje, man jo net nesimato, tik uz ausu jauciasi kazkas bet negaliu paziureti kaip ten atrodo. Reikes su dviem veidrodziais bendyt:)
Atsakyti
Sveikos, man jau menesis po operacijos, su raisciu miegu dar, bet nakti atsikeliu ir bunu jau be jo biggrin.gif atsargiau miegu tai miegot neskauda man . Mano viena labiau atlepus ir tas erzina ziauriai ..jau galvoju apie korekcija , bet nezinau ar ryztis tam, aisku daryciausi po pusmecio gal.. O taip nejauciu labai dideles laimes pasidarius, tik pliusas kad po palaidais plaukais ausys neislenda ir kad drasiau vaikstau susirisus. Butu vienodai padarytos gal linksmiau butu , bet ka padarysi.. teks susigyventi ir galvoti ,kad yra didesniu bedu nei nevienodos ausys arba taisyti daktaro klaidas..O taip plaukai sunkiai laikosi uz ausu reikia gerai juos ikisti i ta tarpa kad laikytusi:)Skauda kad ir nelabai smarkiai uzkliudzus kur , bet su kiekviena diena gal gereja... Siaip dziaugiuos tik del to ,kad pagaliua pasidariau ir nesuku sau galvos daugiau, jau iskentejau tuos skausmus, viskas praeityje . dabar like mazi nepatogumai tik smile.gif ziuresim kaip bus ziema..ar labai jautrios bus
Atsakyti
QUOTE(Lingaile @ 2012 09 06, 22:13)
Sveikos, man jau menesis po operacijos, su raisciu miegu dar, bet nakti atsikeliu ir bunu jau be jo biggrin.gif atsargiau miegu tai miegot neskauda man . Mano viena labiau atlepus ir tas erzina ziauriai ..jau galvoju apie korekcija , bet nezinau ar ryztis tam, aisku daryciausi po pusmecio gal.. O taip nejauciu labai dideles laimes pasidarius, tik pliusas kad po palaidais plaukais ausys neislenda ir kad drasiau vaikstau susirisus. Butu vienodai padarytos gal linksmiau butu , bet ka padarysi.. teks susigyventi ir galvoti ,kad yra didesniu bedu nei nevienodos ausys arba taisyti daktaro klaidas..O taip plaukai sunkiai laikosi uz ausu reikia gerai juos ikisti i ta tarpa kad laikytusi:)Skauda kad ir nelabai smarkiai uzkliudzus kur ,  bet su kiekviena diena gal gereja... Siaip dziaugiuos tik del to ,kad pagaliua pasidariau ir nesuku sau galvos daugiau, jau iskentejau tuos skausmus, viskas praeityje . dabar like mazi nepatogumai tik smile.gif ziuresim kaip bus ziema..ar labai jautrios bus

Man Jos irgi jautrios ka uzkliuva. O del nevienodumo pas mane ta pati beda. Ziuresiu ka gyd pats sakys gal pakoreguos savo klada nemokamai:)
Atsakyti
QUOTE(vitari @ 2012 09 06, 02:26)
As ne su bintu miegojau o nusipirkau toki raisti kur sportininkai dedasi arna mergaites ant galvos nesioja:) jis toks tamprus grazus ir visiskai nekliuna smile.gif

O tau jos abi vienodai atsikiso? Nes man viena labiau nei kita.

Taip as ir nosi iskarto operavausi smile.gif aisku gyja ausytes greiciau , nes ju galima sakyt jau nebesaugau,  kaip ir tu sakei skauda tik gerai i ausi gavus smile.gif O nosis metus laiko gis. Bent jau 6 saviates negalima nei sportuot, as josd dar ir liest bijau. 

Tiesa del ausies, tos kuri labiau atlepo, kai as ryte tvarsti nuimu, ji buna prilipusi ir po keliu sekundziu jauciu kaip ji atlimpa ir atsoksta nuo galvos, labai keistas jausmas. O kada tau  reikia eiti perziurai? Nes man del nosies reikejo po men. bet kadangi as uzsieny tai susitariau spalio men. tai ziuresiu ka jis man del tos ausius sakys, nes tikrai matosi kad ji daugiau atlepusi, nors graziau atrodo nei pries op, bet manau jei moki pinigus turi buti be priekaistu ar ne?

O kur tau pjove> uz ausytes? Nes man tai kriaukle mazino tai pjuvis isr viduje darutas, pacioje kriaukleje, man jo net nesimato, tik uz ausu jauciasi kazkas bet negaliu paziureti kaip ten atrodo. Reikes su dviem veidrodziais bendyt:)

man daug maz vienodai, nors pradzioj kazkaip viena atrode daugiau, paskui ir kita "atlipo''....zinai, jeigu atvirai, man noretusi kad jos siek tiek daugiau butu prisiklijavusios, bet kai palyginu nuotrauka pries, nusiraminu-dabar bet kuriuo atveju zymiai geriau..., vaikstau susirisus plaukus, ko niekad nedarydavau
Pjove man irgi vidinej pusej, su dvigubu veidrodziu tik galiu siek tiek paziuret, bet sunku....
del perziuros-kadangi irgi gyvenu ne LT, tuoj po operacijos isskridau ir tik cia vietoj iseme siulus seimos daktaras ir apziurejo....ir viskas...galvoju, jeigu netinsta, neskauda tai turbut viskas gerai smile.gif
jeigu tau yra galimybe gryzti i LT, as butinai nueiciau pas ta daktara ir parodyciau ausytes.Zinoma kad turi sutvarkyt!!! mano patarimas butu nepalikt taip, jei jautiesi blogai-susitvarkyk, persidaryk, kad butum 100% patenkinta.... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Lingaile @ 2012 09 06, 14:13)
Sveikos, man jau menesis po operacijos, su raisciu miegu dar, bet nakti atsikeliu ir bunu jau be jo biggrin.gif atsargiau miegu tai miegot neskauda man . Mano viena labiau atlepus ir tas erzina ziauriai ..jau galvoju apie korekcija , bet nezinau ar ryztis tam, aisku daryciausi po pusmecio gal.. O taip nejauciu labai dideles laimes pasidarius, tik pliusas kad po palaidais plaukais ausys neislenda ir kad drasiau vaikstau susirisus. Butu vienodai padarytos gal linksmiau butu , bet ka padarysi.. teks susigyventi ir galvoti ,kad yra didesniu bedu nei nevienodos ausys arba taisyti daktaro klaidas..O taip plaukai sunkiai laikosi uz ausu reikia gerai juos ikisti i ta tarpa kad laikytusi:)Skauda kad ir nelabai smarkiai uzkliudzus kur ,  bet su kiekviena diena gal gereja... Siaip dziaugiuos tik del to ,kad pagaliua pasidariau ir nesuku sau galvos daugiau, jau iskentejau tuos skausmus, viskas praeityje . dabar like mazi nepatogumai tik smile.gif ziuresim kaip bus ziema..ar labai jautrios bus

menuo tai tikrai labai trumpas laiko tarpas, pamatysi, ausytes dar siek tiek atsiklijuos, gal bus lengviau plaukus uzsikisti...pas mane atsiklijavo gal net truputi per daug, nes pirma menesi labai patiko, o paskui dar siek tiek atsikiso...tavo atveju tai butu kaip suprantu i nauda smile.gif
Atsakyti