Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

[quote=vitari,2012 08 10, 17:51]
Aciu ,kad pasidomejai mano klausimais, truputi nuraminai smile.gif Man sake ,kad siulus isimti reikes po 2 savaiciu . man dar ausis tai normaliai skauda, gal del to ,kad as labai nesisaugoju, miegu ant ju ir panasiai smile.gif Siaip siandien pavaiksciosiu truputi be raiscio, tegul pakvepuoja normaliai, nes visas dienas suspaustos buvo biggrin.gif, po to vel uzsidesiu smile.gif
Vaizdas gan geras, aisku pamele , patine , labai jau priglaustos, bet tikiuos atsistatys smile.gif Kremuku jokiu nerekomendavo man, nes vistiek pjuvis uz ausytes, tai net nesimatys randu, tad nemanau ,kad tepsiu kokiu kremuku:)
O tu ausytes dezinfikuoji? as tai bijau truputi, man liepe dektine tepti, na tipo nereikia specialiu purskalu , uzteks ir paprastos degtines.
[/quote]
Man zinok jas ten klinikoje perrisineja tai kai nuima tvarsti tai papurskia kazkuo isvalo vel uzdeda tvarsti, ir paleidzia, tai manau kad ir tau reiketu jas pavalyti su degtine kad zaizdeles valytusi ir greiciau gytu. smile.gif
Mano irgi parode kad labai prigludusios tai sake noretusi kad naturaliai atrodytu ir virsunele truputi atsikistu, tai uz ausies idejo toki tamponeli ir vel uzbintavo tvarsti. Na ne uz visos ausies tik virsuje.smile.gif
[/quote]
o tu gal kauniete? man reikia butinai nueiti pas daktarus kad apziuretu, nes taip palikta visai be prieziuros, nes tas daktaras siaulietis.
Atsakyti
QUOTE(Lingaile @ 2012 08 08, 08:07)
Sveikos , gal esate kuri pasidarius atlepusiu ausu korekcija? As vakar dariausi, todel man kyla nemazai klausimu. Su daktaru bandziau kalbetis ,bet kazkodel nieko aiskaus nesako, jokiu apmokymu kaip elgtis, ka daryti, ko pati paklausdavau tai greit atsakydavo ir viskas, bet be jokiu paaiskinimu ir viska prabegom. Daug skaiciau internete, bet noreciau tiesiai suzinoti, o ne kur rasyta pries 5 ir daugiau metu. Tai va , i darba ruosiuos eiti pirmadieni, bet dar siulai bus neisimti, daktaras sake ,kad galiu jau po triju dienu plauti galva ir eiti i darba.. bet as bijau dar , nes kiek teko skaityti tai visi bent 10 dienu galvos neplauna ir nesioja raisti visa diena..O jis sake po triju dienu tik nakciai uzsideti. Ir dar bijau kad pervargsiu darbe ir sunkaiu man sugis, negu namie ilsedamasi. Ar teko kuriai po tokios operacijos anksti grizti i darba ir dirbti visu tempu, ta prasme lankstytis, sunkiai kilnoti ir pan. Kiek dakmaro klausiau tai galiu , galiu viska po 3 dienu galiu, man toks atsakymas gan keistas.

Sveikute! Pries 2,5 men dariausi operacija,ispudziai gan sviezi, tai dalinuosi "patirtim"-galva ploviau po triju paru, tiesiog atsarbiai, neslapindama ausu....Man i darba nereikejo, bet operacija dariausi siauliuose,atvaziavos is JAV, tai reikejo eiti i svecius, taip sakant "i zmones " smile.gif)) Raisti uzsidejau irgi pirmas tris paras, po to jis labai mane erzino, be jo daug geriau jauciausi ir pailsedavau....Zodziu, kai uzbintavo daktaras, po triju paru sesele nueme tvarscius, isvale ir daugiau nieko nebesidejau....Nzn gerai ar blogai, man pasiteisino...tiesa kas vakara valiau ausytes Cutasept purskalu, ji naudojau kokias dvi savaites....
del lankstymosi-man irgi sake kad viska galiu po keliu dieneliu, ir as, ale didvyre, taip ir dabaiu...bet atvirai tai viena karta net akyse uztemo, silpna pasidare....taip kad is patirties patariu kokia savaite tikrai nuo per didelio aktyvumo susilaikyt...
Atsakyti
QUOTE(rimuteg @ 2012 08 11, 18:21)
Sveikute! Pries 2,5 men dariausi operacija,ispudziai gan sviezi, tai dalinuosi "patirtim"-galva ploviau po triju paru, tiesiog atsarbiai, neslapindama ausu....Man i darba nereikejo, bet operacija dariausi siauliuose,atvaziavos is JAV, tai reikejo eiti i svecius, taip sakant "i zmones " smile.gif)) Raisti uzsidejau irgi pirmas tris paras, po to jis labai mane erzino, be jo daug geriau jauciausi ir  pailsedavau....Zodziu, kai uzbintavo daktaras, po triju paru sesele nueme tvarscius, isvale ir daugiau nieko nebesidejau....Nzn gerai ar blogai, man pasiteisino...tiesa kas vakara valiau ausytes Cutasept purskalu, ji naudojau kokias dvi savaites....
  del lankstymosi-man irgi sake kad viska galiu po keliu dieneliu, ir as, ale didvyre, taip ir dabaiu...bet atvirai tai viena karta net akyse uztemo, silpna pasidare....taip kad is patirties patariu kokia savaite tikrai nuo per didelio aktyvumo susilaikyt...

As be raiscio irgi geriau jauciuos, maziau skauda smile.gif Mano darbas nera labai sunkus, dirbu rubu parduotuveje konsultante, tai tik tiek ,kad visa diena istoveti. tai gal nepersitempsiu smile.gif O kaip laikosi jusu ausytes po situ menesiu? ar pagerejo vaizdas? kaip aplamai jauciates, ar dingo kompleksas? mano dar negraziai atrodo , nevienodai priglude, veidas kazkoks storas atrodo, tikiuos kad jis istines cia biggrin.gif gasdina tai,kad cia ilgas gijimas, kad tikras rezultatas tik po pusmecio mazdaug bus, tai taip nesmagiai jauciuos ...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lingaile @ 2012 08 11, 13:03)
As be raiscio irgi geriau jauciuos, maziau skauda smile.gif Mano darbas nera labai sunkus, dirbu rubu parduotuveje konsultante, tai tik tiek ,kad visa diena istoveti. tai gal nepersitempsiu smile.gif O kaip laikosi jusu ausytes po situ menesiu? ar pagerejo vaizdas? kaip aplamai jauciates, ar dingo kompleksas? mano dar negraziai atrodo , nevienodai priglude, veidas kazkoks storas atrodo, tikiuos kad jis istines cia biggrin.gif gasdina tai,kad cia ilgas gijimas, kad tikras rezultatas tik po pusmecio mazdaug bus, tai taip nesmagiai jauciuos ...smile.gif

Manau, kad darbe tikrai neturetu but problemu, tik ausytes pamelynavusias reikes plaukuciais paslept laikinai smile.gif Del savijautos-viena ausyte labai graziai sugijo, o vat su kita turejau bedos-vietinis gydytojas istrauke ne visus siulus, tai ausis siaubingai istino,supuliavo, prasikankinau as su ja..Na, dabar jau viskas gerai,tik vis dar tas "nesavumo" jausmas, kai lieti-atrodo lengvai uztirpusios....
Geras klausimas del komplekso...Zinai, turiu pasidarius nuotrauka pries operacija, tai kai apninka abejones pasiuziuriu i vaizda "pries" ir nusiraminu....Truputi trikdo tai, kad ausytes nuo pradinio varianto pooperacinio truputi "atsiklijavo"(nerandu tinkamesnio zodzio, cha cha), tai gal nera visiskai priglude kaip isivaizdavau...Bet atrodo tikrai naturaliai.Vaikstau susirisus plaukus, ko anksciau NIEKADA nedarydavau smile.gif.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuteg @ 2012 08 13, 20:29)
Manau, kad darbe tikrai neturetu but problemu, tik ausytes pamelynavusias reikes plaukuciais paslept laikinai  smile.gif Del savijautos-viena ausyte labai graziai sugijo, o vat su kita turejau bedos-vietinis gydytojas istrauke ne visus siulus, tai ausis siaubingai istino,supuliavo, prasikankinau as su ja..Na, dabar jau viskas gerai,tik vis dar tas "nesavumo" jausmas, kai lieti-atrodo lengvai uztirpusios....
  Geras klausimas del komplekso...Zinai, turiu pasidarius nuotrauka pries operacija, tai kai apninka abejones pasiuziuriu i vaizda "pries" ir nusiraminu....Truputi trikdo tai, kad ausytes nuo pradinio varianto pooperacinio truputi "atsiklijavo"(nerandu tinkamesnio zodzio, cha cha), tai gal nera visiskai priglude kaip isivaizdavau...Bet atrodo tikrai naturaliai.Vaikstau susirisus plaukus, ko anksciau NIEKADA nedarydavau smile.gif.. smile.gif

Na svarbu gerai jaustumetes smile.gif As jau siandien darbe buvau , visaa diena praziurejau i ausytes..Mano yra nevienodai priglude.. Viena labai atsikisusi, tas man neduoda ramybes,kad laikui begant dar labiau atsikis ir bus nevienodos.. Tai vis ziuriu ziuriu, bandau itikinti kad jos vienodos, bet deja deja... labai nesmagiai jauciuos , nes visalaika apie tai galvoju ir visa laika prie veidrodzio prastoviu ir matau ta nevienoduma smile.gif Bet kaip bebutu , vien smagu tai kad austytes nepralenda pro palaidus plaukus ( vien tai dziugina ) Dar nesugijus ausytem as jau galvoju apie korekcija,kad po puse metu gali reikt daryti .. idomu ar bus bent kiek pigiau . bet daryciausi ne pas ta pati daktara nes neprivazinesiu as i siaulus tiek, tektu cia vietoje, kaune darytis. ir tai siandien visa diena be raiscio buvau , dar pasalau ausytes lauke ir taip nesmagu atrodo atleps jos tuoj visai
Atsakyti
QUOTE(Lingaile @ 2012 08 13, 15:43)
Na svarbu gerai jaustumetes smile.gif As jau siandien darbe buvau , visaa diena praziurejau i ausytes..Mano yra nevienodai priglude.. Viena labai atsikisusi, tas man neduoda ramybes,kad laikui begant dar labiau atsikis ir bus nevienodos.. Tai vis ziuriu ziuriu, bandau itikinti kad jos vienodos, bet deja deja... labai nesmagiai jauciuos , nes visalaika apie tai galvoju ir visa laika prie veidrodzio prastoviu ir matau ta nevienoduma smile.gif Bet kaip bebutu , vien smagu tai kad austytes nepralenda pro palaidus plaukus ( vien tai dziugina ) Dar nesugijus ausytem as jau galvoju apie korekcija,kad po puse metu gali reikt daryti .. idomu ar bus bent kiek pigiau . bet daryciausi ne pas ta pati daktara nes neprivazinesiu as i siaulus tiek, tektu cia vietoje, kaune darytis. ir tai siandien visa diena be raiscio buvau , dar pasalau ausytes lauke ir taip nesmagu atrodo atleps jos tuoj visai

As vaziuociau pas ta pati gydytoja, tu, kaip supratau, pas Karaleviciu dareisi, arne? juk jeigu jo klaida(o nevienodas ausu atlepimas yra aiski KLAIDA), tegul taiso.nes jeigu darys kitas gydytojas, jis tikrai paims pilna kaina......Bet kol kas dar gal nesinervuok, palauk truputi, istynimas kai pilnai atslugs, bus tiksliau matyt........Esu sitam forume kazka skaicius apie karekcija, bet nebepamenu ka tiksliai...O kaip darbe, ar kas nors pastebejo? Mano nei viena drauge iki siol nezino, tik viena vienintele bendradarbe, kuria pasitikiu kaip pati savimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuteg @ 2012 08 14, 03:10)
As vaziuociau pas ta pati gydytoja, tu, kaip supratau, pas Karaleviciu dareisi, arne? juk jeigu jo klaida(o nevienodas ausu atlepimas yra aiski KLAIDA), tegul taiso.nes jeigu darys kitas gydytojas, jis tikrai paims pilna kaina......Bet kol kas dar gal nesinervuok, palauk truputi, istynimas kai pilnai atslugs, bus tiksliau matyt........Esu sitam forume kazka skaicius apie karekcija, bet nebepamenu ka tiksliai...O kaip darbe, ar kas nors pastebejo? Mano nei viena drauge iki siol nezino, tik viena vienintele bendradarbe, kuria pasitikiu kaip pati savimi  mirksiukas.gif

Kadangi kai prasiau ,kad isleistu mane keliom dienom, turejau pasakyti kam reikia, bet vakar kai parodziau tai sake graziai , bet kad iki tol nebbuvo pastebeja ,kad atlepe smile.gif Nu paziuresiu ,gal laikui begant susitaikysiu su sita mintimi ,kad viena labiau atlepus . O tau gavosi vienodai ? Nors daktaras sake kad mano pacios ausys nevienodos ir kad kitaip jau nebutu eje padaryti. O kai siulus iseme dar bisi neatlepo jos? Ar liko tokios kokios ir buvo su siulais ?
Atsakyti
Labukas,

As taip pat noriu pasikoreguoti savo ausytes. Jauciu kompleksa nuo mazens. Dabar dirbu darba, kai reikia but susirisus plaukucius ir jauciuosi nesmagiai. Net nezinau kur geriausiai darytis ir kaip butu jei as gristu is uzsienio. Ar susisiekti su ta klinika is anksto ir pasiimti laika kada atvykt ar grizus vietoje su jais kalbeti. Idomu kiek mazdaug laiko reiktu prabuti Lietuvoje. Visi sitie klausimai mane stabdo. Beje ar tiesa, kad po operacijos matosi randai? Nes mane viena pazystama prigasdino jog matysis randai.
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 08 15, 15:36)
Labukas,

As taip pat noriu pasikoreguoti savo ausytes. Jauciu kompleksa nuo mazens. Dabar dirbu darba, kai reikia but susirisus plaukucius ir jauciuosi nesmagiai. Net nezinau kur geriausiai darytis ir kaip butu jei as gristu is uzsienio. Ar susisiekti su ta klinika is anksto ir pasiimti laika kada atvykt ar grizus vietoje su jais kalbeti. Idomu kiek mazdaug laiko reiktu prabuti Lietuvoje. Visi sitie klausimai mane stabdo. Beje ar tiesa, kad po operacijos matosi randai? Nes mane viena pazystama prigasdino jog matysis randai.

Sveikute,

As taip pat atvaziavau is uzsienio. Is anksto emailu susirasinejau su chirurgu. Siunciau jam savo nuotraukas. Sutarem data. Dabar jau daugiau nei savaite po operacijos. Kadangi as gyvenu prie pat klinikos man ausis perrisinejo kasdien, po savaites iseme siulus ir galejau isvaziuoti. Sake daugiau daryti nieko nereikia tik nakciai uzsideti raisti.

Vakar (po dvieju dienu vaiksciojimo be raiscio pastebejau kad viena ausis truputi daugiau atsiklijavo nei kita. Tai nezinau ar ir kita atsiklijuos ar bus nevienodos. Vel ussidejau raisti ir diena. Kai pavaikstau su raisciu ji priglunda, tai nezinau, siandien skambinsiu i klinika klausiu ka daryti
Papildyta:
QUOTE(Lingaile @ 2012 08 13, 23:43)

Ir man zinok viena labiau atstojusi nei kita, o mes operavomes mazdaug vienodu laiku, tai gal dar cia susitvarkys kaip manai? as siandien skambinsiu i klinika paklausiu kodel jos nevienodai prigludusios
Atsakyti
O kur geriausia darytis operacija? Man arciausiai tai Kaunas.
Atsakyti
sveikos,as pirmadieni darysiu korekcija savo sunui,tai sake kita diena perresimas,siulai tirpstantis,preziura su purskiamais antiseptikais namie... tad kaip ir atrodo paprasta,tik kaip ta vaika nulaikyt nelakstant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lingaile @ 2012 08 14, 02:21)
Kadangi kai prasiau ,kad isleistu mane keliom dienom, turejau pasakyti kam reikia, bet vakar kai parodziau tai sake graziai , bet kad iki tol nebbuvo pastebeja ,kad atlepe smile.gif Nu paziuresiu ,gal laikui begant susitaikysiu su sita mintimi ,kad viena labiau atlepus . O tau gavosi vienodai ?  Nors daktaras sake kad mano pacios ausys nevienodos ir kad kitaip jau nebutu eje padaryti. O kai siulus iseme dar bisi neatlepo jos? Ar liko tokios kokios ir buvo su siulais ?

Geras klausimas..labai sunku pasakyti, kada butent, bet kad truputi atlepo nuo pradinio rezultato, kuris buvo sakykim pirma savaite, tai tikrai....siulus man iseme labai velai, gal po 12 dienu sakyciau(ne tas pats gydytojas, kur operavo)....Po siulu isemimo viena atrode siek tiek daugiau atsikisusi, bet dabar lyg ir susivienodino(arba pripratau ir nebepastebiu, cha cha cha) taip kad mano nuomone, tau dar labai anksti jaudintis-palauk menesiuka, tada pasimatys tikrasis rezultatas..
Papildyta:
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 08 15, 07:36)
Labukas,

As susirasinejau su pora gydytoju emailais...Vienas atkrito po pirmo(ir paskutinio, xi xi) pokalbio telefonu, o su antruoju vyko labai sklandus susirasinejimas, nusiunciau foto, tada telefonu sutareme data ir parskridusi jau kita diena vaziavau operuotis.100% pataikiau, nes ir gydytojas malonus, ir atmosfera puiki ir operacija sklandi....Atgal skridau berods po savaites....smile.gif Siulu LT istraukti deja nespejo, ta be problemu padare seimos gydytojas.... smile.gif
Del randu......Jeigu kas nors, zinodamas apie operacija, idemiai ziuretu uz ausu, randai zinoma matosi(vistik pjuvis yra pjuvis), bet nezinant to patebeti neimanoma....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuteg: 17 rugpjūčio 2012 - 04:22