Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(zara** @ 2012 08 02, 08:21)
Aciu,truputi apsiraminau 4u.gif Dukrytei kovo men.suejo 6metukai. smile.gif

Kadangi operacija rugpjucio 16d.labai pergyvenu del darzelio,nes paskutiniai paruosiami metai pries mokykla verysad.gif tai jauciu dar puse rugsejo gausiu neleisti i darza g.gif

O jūsų dukrytei operaciją darys su narkoze? Aš noriu sūnui operuoti ,bet labai bijau dėl narkozės verysad.gif su nejautra jis tikrai neatlaikys doh.gif dar per mažas.Parašykit būtinai ,kaip jums pavyko operacija,kur darotės? Aš vis neapsisprendžiu,noriu,kad vaikas ateity nekompleksuotų,bet ir bijau kišt po peiliu verysad.gif Skaudžiausia ,kad gyvenam kompleksuotoj ir netolerantiškoj visuomenėj ir esam priversti taikytis...Atostogavau Airijoj,prisižiūrėjau tikrai išvaizda nuskriaustų vaikų ,tai mano idealus gražuolis,ten gyvendama net negalvočiau apie ausis,o čia...vaikai žiaurūs verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pince: 06 rugpjūčio 2012 - 08:49
QUOTE(pince @ 2012 08 06, 09:48)
O jūsų dukrytei operaciją darys su narkoze? Aš noriu sūnui operuoti ,bet labai bijau dėl narkozės verysad.gif su nejautra jis tikrai neatlaikys doh.gif dar per mažas.Parašykit būtinai ,kaip jums pavyko operacija,kur darotės? Aš vis neapsisprendžiu,noriu,kad vaikas ateity nekompleksuotų,bet ir bijau kišt po peiliu verysad.gif Skaudžiausia ,kad gyvenam kompleksuotoj ir netolerantiškoj visuomenėj ir esam priversti taikytis...Atostogavau Airijoj,prisižiūrėjau tikrai išvaizda nuskriaustų vaikų ,tai mano idealus gražuolis,ten gyvendama net negalvočiau apie ausis,o čia...vaikai žiaurūs verysad.gif

As ir labiausiai bijau narkozes verysad.gif ta diena vis arteja,labai nelaukiu,bet visa tai darau del dukrytes geroves smile.gif nezinau kaip ja nuteikti,nes noreciau kad zinotu ko mes ten vaziuojam,bet kad ji taip bijo daktaru,ligoniniu,o ka jau kalbet operacija verysad.gif bet bandau nusiteikti geriausia,zinau kad viskas bus gerai 4u.gif
mes darysimes Kaune. http://www.groziochi...kcija#aprasymas
Parasysiu kaip mums sekesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 08 06, 11:43)
As ir labiausiai bijau narkozes verysad.gif ta diena vis arteja,labai nelaukiu,bet visa tai darau del dukrytes geroves smile.gif nezinau kaip ja nuteikti,nes noreciau kad zinotu ko mes ten vaziuojam,bet kad ji taip bijo daktaru,ligoniniu,o ka jau kalbet operacija verysad.gif bet bandau nusiteikti geriausia,zinau kad viskas bus gerai 4u.gif
mes darysimes Kaune. http://www.groziochi...kcija#aprasymas
Parasysiu kaip mums sekesi smile.gif

Labai lauksiu jūsų atsiliepimo,aš vis neapsisprendžiu doh.gif net koncultacijai registraciją vis atidedu verysad.gif kad kas pasakytų kaip tam vaikui būtų geriau g.gif
Atsakyti
Merginos,kokius jus ausim raiscius pirkotes sau ir vaikuciams,nes nzn dukrytei koki patogesni pirkti g.gif gal vaistinei ieskot???
Atsakyti
Sveikos , gal esate kuri pasidarius atlepusiu ausu korekcija? As vakar dariausi, todel man kyla nemazai klausimu. Su daktaru bandziau kalbetis ,bet kazkodel nieko aiskaus nesako, jokiu apmokymu kaip elgtis, ka daryti, ko pati paklausdavau tai greit atsakydavo ir viskas, bet be jokiu paaiskinimu ir viska prabegom. Daug skaiciau internete, bet noreciau tiesiai suzinoti, o ne kur rasyta pries 5 ir daugiau metu. Tai va , i darba ruosiuos eiti pirmadieni, bet dar siulai bus neisimti, daktaras sake ,kad galiu jau po triju dienu plauti galva ir eiti i darba.. bet as bijau dar , nes kiek teko skaityti tai visi bent 10 dienu galvos neplauna ir nesioja raisti visa diena..O jis sake po triju dienu tik nakciai uzsideti. Ir dar bijau kad pervargsiu darbe ir sunkaiu man sugis, negu namie ilsedamasi. Ar teko kuriai po tokios operacijos anksti grizti i darba ir dirbti visu tempu, ta prasme lankstytis, sunkiai kilnoti ir pan. Kiek dakmaro klausiau tai galiu , galiu viska po 3 dienu galiu, man toks atsakymas gan keistas.
Atsakyti
Sveikuciai,

Man pirmadieni atliko ausyciu operacija su narkoze. Operacija dariausi Kaune pas gyd. Viksraiti. Skauda tik desine ausi kitos ne. Bet kenteti galima. Mane vede i operacine paguldeantstalo ivede kateteri ir daugiau nepamenu, atsikeliau palatoje.

Jei kam kas isdomu klauskit. Beje kaina 2000lt
Atsakyti
QUOTE(vitari @ 2012 08 08, 18:23)
Sveikuciai,

Man pirmadieni atliko ausyciu operacija su narkoze. Operacija dariausi Kaune pas gyd. Viksraiti. Skauda tik desine ausi kitos ne. Bet kenteti galima. Mane vede i operacine paguldeantstalo ivede kateteri ir daugiau nepamenu, atsikeliau palatoje.

Jei kam kas isdomu klauskit. Beje kaina 2000lt

Uzdaviau nemazai klausimu , gal i juos gali atsakyti ? kaip tau gydytojas sake? Kada gali tvarsti nusiimti, kada plauti galva, ir kada jau i darba galima eiti, lankstytis ,sunkaiu kilnoti
Atsakyti
QUOTE(Lingaile @ 2012 08 08, 20:14)
Uzdaviau nemazai klausimu , gal i juos gali atsakyti ? kaip tau gydytojas sake? Kada gali tvarsti nusiimti, kada plauti galva, ir kada jau i darba galima eiti, lankstytis ,sunkaiu kilnoti

Man ausis perrisineja kasdien. Siandien 4 ta diena dar vaikstau su tvarsciu. ryt vel liepe ateiti persiristi,mano plaukai suristi i virsu kad nemaisytu perrisimams, as ju ir nelieciu, galvos neplaunu. I darba tik po dvieju savaiciu.

O kas tave operavo? Ar tau skauda? Man kazkaip dilgcioja. Man antradieni isims siulus ir tada tikriausiai tik nakciai reikes tvarscio. galesiu ryt paklausti jei nori ar galima plauti galva ir eiti i darba po 3 dienu
Atsakyti
[quote=vitari,2012 08 09, 11:30]Man ausis perrisineja kasdien. Siandien 4 ta diena dar vaikstau su tvarsciu. ryt vel liepe ateiti persiristi,mano plaukai suristi i virsu kad nemaisytu perrisimams, as ju ir nelieciu, galvos neplaunu. I darba tik po dvieju savaiciu.

O kas tave operavo? Ar tau skauda? Man kazkaip dilgcioja. Man antradieni isims  siulus ir tada tikriausiai tik nakciai reikes tvarscio. galesiu ryt paklausti jei nori ar galima plauti galva ir eiti i darba po 3 dienu
[/quote]
Ta paklausk tada , jei tavo daktaras pasakys kad galima tai nusiraminsiu smile.gif As operavausi siauliuose , pas daktara G.Karaleviciu . Man jau trecia diena tai lyg visai nieko , siandien jau maziau skauda, pirma diena labai skaudejo bet kentet ejo , miegot taip pat normaliai miegu , ir ant ausyciu smile.gif Tik sianakt pabudau ir buvo raistis nusiemes.. tai issigandau biski , is naujo uzsidejau , bet kai buvau be raiscio tai ausyciu neskaudejo smile.gif O kaip tau sekasi nuo pirmos dienos iki dabar ?
Papildyta:
O I darba sestadieni , tai vis keliom dienom veliau plausiu, skaitysis kad 5 diena plausiu .. kaip tau gerai ,kad ramiai gali sveikti, as net darba galvoju mesti,kad tik ramiai sugyti biggrin.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lingaile: 09 rugpjūčio 2012 - 12:18
[quote=Lingaile,2012 08 09, 13:17]
Ta paklausk tada , jei tavo daktaras pasakys kad galima tai nusiraminsiu smile.gif As operavausi siauliuose , pas daktara G.Karaleviciu . Man jau trecia diena tai lyg visai nieko , siandien jau maziau skauda, pirma diena labai skaudejo bet kentet ejo , miegot taip pat normaliai miegu , ir ant ausyciu smile.gif Tik sianakt pabudau ir buvo raistis nusiemes.. tai issigandau biski , is naujo uzsidejau , bet kai buvau be raiscio tai ausyciu neskaudejo smile.gif O kaip tau sekasi nuo pirmos dienos iki dabar ?
Papildyta:
O I darba sestadieni , tai vis keliom dienom veliau plausiu, skaitysis kad 5 diena plausiu .. kaip tau gerai ,kad ramiai gali sveikti, as net darba galvoju mesti,kad tik ramiai sugyti biggrin.gif
[/quote]
[/quote]

Sveikute

Na as po perrisimo, ausytes gerai atrodo, skaudejo pirmas dienas tik desine ausi, labai dilgciojo, geriau net vaistu. Siandien jau neskauda.
Viska paklausiau kas tave domino...
1. Galvo plauti rekomenduoja po 7 dienu.
2. Tvarsti nesioti irgi 7 dienas, po siulu isemimo tik nakciai.
3. I darba sake galima netgi ta pacia diena, priklausomai nuo tavo savijautos ir operacijos sudetingumo. Jei pjuvis darytas tik is ausies nugareles tai nera labai sudetinga. Bet sake kiekvienas kruvis nepalengvina gyjimo, tad rekomenduojamas nesunkus fizinis kruvis, antraip gali vel patinti ausys.
Man pirmadieni vel eiti i perrisima ir jau sake galesiu issiplauti galva, antradieni isims siulus.

Tai va. As dar bijau ant ausu miegot. Miegu ant nugaros, tai nelabai issimiegu smile.gif Na bet skaudeti nebeskauda tai bandysiu sianakt ramiai ant sono miegoti.

O kada tau siulus isims? Ar tau reikes tepti kremuku nuo randeliu?
Atsakyti
[quote=vitari,2012 08 10, 11:26]
[/quote]
Sveikute

Na as po perrisimo, ausytes gerai atrodo, skaudejo pirmas dienas tik desine ausi, labai dilgciojo, geriau net vaistu. Siandien jau neskauda.
3. I darba sake galima netgi ta pacia diena, priklausomai nuo tavo savijautos ir operacijos sudetingumo. Jei pjuvis darytas tik is ausies nugareles tai nera labai sudetinga. Bet sake kiekvienas kruvis nepalengvina gyjimo, tad rekomenduojamas nesunkus fizinis kruvis, antraip gali vel patinti ausys.
Man pirmadieni vel eiti i perrisima ir jau sake galesiu issiplauti galva, antradieni isims siulus.

Tai va. As dar bijau ant ausu miegot. Miegu ant nugaros, tai nelabai issimiegu smile.gif Na bet skaudeti nebeskauda tai bandysiu sianakt ramiai ant sono miegoti.

[/quote]
Aciu ,kad pasidomejai mano klausimais, truputi nuraminai smile.gif Man sake ,kad siulus isimti reikes po 2 savaiciu . man dar ausis tai normaliai skauda, gal del to ,kad as labai nesisaugoju, miegu ant ju ir panasiai smile.gif Siaip siandien pavaiksciosiu truputi be raiscio, tegul pakvepuoja normaliai, nes visas dienas suspaustos buvo biggrin.gif, po to vel uzsidesiu smile.gif
Vaizdas gan geras, aisku pamele , patine , labai jau priglaustos, bet tikiuos atsistatys smile.gif Kremuku jokiu nerekomendavo man, nes vistiek pjuvis uz ausytes, tai net nesimatys randu, tad nemanau ,kad tepsiu kokiu kremuku:)
O tu ausytes dezinfikuoji? as tai bijau truputi, man liepe dektine tepti, na tipo nereikia specialiu purskalu , uzteks ir paprastos degtines.
Atsakyti
[quote=Lingaile,2012 08 10, 14:37]
Sveikute

[/quote]
Aciu ,kad pasidomejai mano klausimais, truputi nuraminai smile.gif Man sake ,kad siulus isimti reikes po 2 savaiciu . man dar ausis tai normaliai skauda, gal del to ,kad as labai nesisaugoju, miegu ant ju ir panasiai smile.gif Siaip siandien pavaiksciosiu truputi be raiscio, tegul pakvepuoja normaliai, nes visas dienas suspaustos buvo biggrin.gif, po to vel uzsidesiu smile.gif
Vaizdas gan geras, aisku pamele , patine , labai jau priglaustos, bet tikiuos atsistatys smile.gif Kremuku jokiu nerekomendavo man, nes vistiek pjuvis uz ausytes, tai net nesimatys randu, tad nemanau ,kad tepsiu kokiu kremuku:)
O tu ausytes dezinfikuoji? as tai bijau truputi, man liepe dektine tepti, na tipo nereikia specialiu purskalu , uzteks ir paprastos degtines.
[/quote]

Man zinok jas ten klinikoje perrisineja tai kai nuima tvarsti tai papurskia kazkuo isvalo vel uzdeda tvarsti, ir paleidzia, tai manau kad ir tau reiketu jas pavalyti su degtine kad zaizdeles valytusi ir greiciau gytu. smile.gif
Mano irgi parode kad labai prigludusios tai sake noretusi kad naturaliai atrodytu ir virsunele truputi atsikistu, tai uz ausies idejo toki tamponeli ir vel uzbintavo tvarsti. Na ne uz visos ausies tik virsuje.smile.gif
Atsakyti