[quote=Lingaile,2012 08 10, 14:37]
Sveikute
Na as po perrisimo, ausytes gerai atrodo, skaudejo pirmas dienas tik desine ausi, labai dilgciojo, geriau net vaistu. Siandien jau neskauda.
Viska paklausiau kas tave domino...
1. Galvo plauti rekomenduoja po 7 dienu.
2. Tvarsti nesioti irgi 7 dienas, po siulu isemimo tik nakciai.
3. I darba sake galima netgi ta pacia diena, priklausomai nuo tavo savijautos ir operacijos sudetingumo. Jei pjuvis darytas tik is ausies nugareles tai nera labai sudetinga. Bet sake kiekvienas kruvis nepalengvina gyjimo, tad rekomenduojamas nesunkus fizinis kruvis, antraip gali vel patinti ausys.
Man pirmadieni vel eiti i perrisima ir jau sake galesiu issiplauti galva, antradieni isims siulus.
Tai va. As dar bijau ant ausu miegot. Miegu ant nugaros, tai nelabai issimiegu
Na bet skaudeti nebeskauda tai bandysiu sianakt ramiai ant sono miegoti.
O kada tau siulus isims? Ar tau reikes tepti kremuku nuo randeliu?
[/quote]
Aciu ,kad pasidomejai mano klausimais, truputi nuraminai
Man sake ,kad siulus isimti reikes po 2 savaiciu . man dar ausis tai normaliai skauda, gal del to ,kad as labai nesisaugoju, miegu ant ju ir panasiai
Siaip siandien pavaiksciosiu truputi be raiscio, tegul pakvepuoja normaliai, nes visas dienas suspaustos buvo
, po to vel uzsidesiu
Vaizdas gan geras, aisku pamele , patine , labai jau priglaustos, bet tikiuos atsistatys
Kremuku jokiu nerekomendavo man, nes vistiek pjuvis uz ausytes, tai net nesimatys randu, tad nemanau ,kad tepsiu kokiu kremuku:)
O tu ausytes dezinfikuoji? as tai bijau truputi, man liepe dektine tepti, na tipo nereikia specialiu purskalu , uzteks ir paprastos degtines.
[/quote]
Man zinok jas ten klinikoje perrisineja tai kai nuima tvarsti tai papurskia kazkuo isvalo vel uzdeda tvarsti, ir paleidzia, tai manau kad ir tau reiketu jas pavalyti su degtine kad zaizdeles valytusi ir greiciau gytu.
Mano irgi parode kad labai prigludusios tai sake noretusi kad naturaliai atrodytu ir virsunele truputi atsikistu, tai uz ausies idejo toki tamponeli ir vel uzbintavo tvarsti. Na ne uz visos ausies tik virsuje.