Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(LELEee @ 2012 06 25, 00:08)
O tai tada gerai! biggrin.gif 
Man dare Sugiharoj,o kur tau? smile.gif

As dariausi Siauliuose, pas gyd.Zizliauska... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JURDEIMA @ 2012 05 19, 17:24)
Labukas, merginos. Ieskojau ieskojau info ir siaip ne taip radau apie ausu plastine operacija. Aktualu, nes treciaideni 23d.savo musu sunui darys sia operacija. Tai darysimes Klaipedoje, pas gydyt.Bagdona. Tai kazkaip pergyvenu del vaiko, kazin kaip ten bus. Gal kas zinot kaip su vaikais buna, juk jiems , kad ir duoda vieti nejautra, jie sukinejasi, viskas jiems idomu, kazin ar papildomai ju dar trupti nepasaigina?  smile.gif

Labas, norejau pasiteirauti kaip Jum pasirode gydytojas Bagdonas? kaip pati operacija praejo ar viskas gerai, nes kelis komentarus cia skaiciau nekokius apie ji, man tai aktualu, nes ir pati zadejau eiti pas ji bet perskaicius nekokius komentarus pabugau
Atsakyti
QUOTE(xx22 @ 2012 07 02, 21:04)
Labas, norejau pasiteirauti kaip Jum pasirode gydytojas Bagdonas? kaip pati operacija praejo ar viskas gerai, nes kelis komentarus cia skaiciau nekokius apie ji, man tai aktualu, nes ir pati zadejau eiti pas ji bet perskaicius nekokius komentarus pabugau

Seip as dariausi operacija Vilniuje,bet seip galiu nuraminti operacija labai trumpa ir neskausminga,nebijokite. 4u.gif
Atsakyti
Prisidziaugiau as savo sekminga operacija per anksti...Is tikruju viskas ir klostesi puikiai kol.....po menesio netycia uzciuopiau, kad kazkas uz ausies "bado"-pasirode kad ne visi siulai istraukti...Tai vyras pincetu istrauke 1,5 cm siula!!! blink.gif As operacija dariausi LT, o siulus trauke amerikonas daktarelis.....tai zodziu, ka trauke ko neistrauke, o siandien ausis atrodo siaubingai-istino, pradejo puliuot....sedziu ir vos neverkiu....pas mus amerikos nepriklausomybes sventes, jokie daktarai nedirba.... verysad.gif verysad.gif Gal esat susidure su panasia situacija, KA DARYTI?????? .......vaikstau net darbe su ledo paketu, ant puliuojancios vietos peroksida nuolat purskiu, bet neatrodo kad gereja..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuteg @ 2012 07 06, 22:08)
Prisidziaugiau as savo sekminga operacija per anksti...Is tikruju viskas ir klostesi puikiai kol.....po menesio netycia uzciuopiau, kad kazkas uz ausies "bado"-pasirode kad ne visi siulai istraukti...Tai vyras pincetu istrauke 1,5 cm siula!!! blink.gif  As operacija dariausi LT, o siulus trauke amerikonas daktarelis.....tai zodziu, ka trauke ko neistrauke, o siandien ausis atrodo siaubingai-istino, pradejo puliuot....sedziu ir vos neverkiu....pas mus amerikos nepriklausomybes sventes, jokie daktarai nedirba.... verysad.gif  verysad.gif  Gal esat susidure su panasia situacija, KA DARYTI?????? .......vaikstau net darbe su ledo paketu, ant puliuojancios vietos peroksida nuolat purskiu, bet neatrodo kad gereja..... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Man tai nieko pan,nera,bet daktaras man sake kad po operacijos ir veliau negalima deti jokiu leduku,kad saldytu ausi. Ausis pati sugis. O kad skausmas tai nieko tokio,reiskia gyja. Ir jai niesti irgi gyja. Bet nesinervuok,sugis! smile.gif
Atsakyti
AS irgi nesenei po operacijos siandien tik nueme ta tvarsti ir iseme siules. Kadangi buvau labai susijaudinus :bigsmile: tai nieko daktaro nepaklausiau apie kokius nors tolesnius nurodymus ka galima daryti o ko ne. Taigi gal ka placiau patartumet ? Kada bus galima maudytis vandens telkiniuose ir pan. P.S. sportini raisti jau nusipirkau :)
Atsakyti
Sveiki,

Norejau paklausti ar kas esate daresi operacija ausyciu GK Klinikoje pas gydytoja Gyte Grigonyte- Babajan? Bandziau pakliuti pas gydytoja Dariu Radzeviciu, bet jis atostogauja tuo metu kai busiu Lietuvoje ir galeciau konsultacijai uzsirasyt.. Tai uzsirasiau pas Gyte i konsultacija. Laukiu jusu nuomones!

Atsakyti
Sveikos.
dukrytei rugpjucio 16d.darys ausu korekcijos operacija.Kaune Grozio chirurgijos klinikoj.Per sia sav.turiu pervesti avansa,bet va kazkoks stabdis yra g.gif labai bijau ne tiek del operacijos,o del pooperacinio gydimo.Ir as tikrai 100% ausytes bus tokios kokios norim,kad nebutu dar blogiau verysad.gif

Todel jusu noriu paklausti kurios jau daret sau ar vaikuciui,kai ausytes uzgijo jos liko tokios kokiu ir norejot???ar nepablogejo dar labiau???
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 07 31, 07:59)
Sveikos.
dukrytei rugpjucio 16d.darys ausu korekcijos operacija.Kaune Grozio chirurgijos klinikoj.Per sia sav.turiu pervesti avansa,bet va kazkoks stabdis yra g.gif labai bijau ne tiek del operacijos,o del pooperacinio gydimo.Ir as tikrai 100% ausytes bus tokios kokios norim,kad nebutu dar blogiau verysad.gif

Todel jusu noriu paklausti kurios jau daret sau ar vaikuciui,kai ausytes uzgijo jos liko tokios kokiu ir norejot???ar nepablogejo dar labiau???

O kokio amziaus mergyte?Sitoj temoj gan nemazai rase mamytes, kuriu vaikuciam buvo darytos operacijos...As suprantu mamytes sirdies skausma, nes, atrodo, geriau pacios perimtumem tai, ka reikes padaryt vaikuciui....
Zara, pati prieziura po operacijos nera nei sudetina , nei kazkuom ipatinga...Saugosis vaikas neisvengiamai, nes , deja, kitaip jam skaudes....
Man atrodo, kuo ankciau bus atlikta operacija, tuo maziau patycu teks iskesti jusu vaikuciui, ir tuo maziau komleksu ji tures( zinau is savo patirties) ...Svarbiausia, kad vaikas suvoktu, kas bus daroma ir koks bus rezultatas...
Klausei, ar nebuna blogiau....as nemanau. Bet kuriuo atveju ausytes bus maziau atlepusios nei buvo, konsultacijos metu pasakykit daktarui savo lukescius ...
Atsakyti
QUOTE(rimuteg @ 2012 08 02, 05:32)
O kokio amziaus mergyte?Sitoj temoj gan nemazai rase mamytes, kuriu vaikuciam buvo darytos operacijos...As suprantu mamytes sirdies skausma, nes, atrodo, geriau pacios perimtumem tai, ka reikes padaryt vaikuciui....
  Zara, pati prieziura po operacijos nera nei sudetina , nei kazkuom ipatinga...Saugosis vaikas neisvengiamai, nes , deja, kitaip jam skaudes....
  Man atrodo, kuo ankciau bus atlikta operacija, tuo maziau patycu teks iskesti jusu vaikuciui, ir tuo maziau komleksu ji tures( zinau is savo patirties) ...Svarbiausia, kad vaikas suvoktu, kas bus daroma ir koks bus rezultatas...
  Klausei, ar nebuna blogiau....as nemanau. Bet kuriuo atveju ausytes bus maziau atlepusios nei buvo, konsultacijos metu pasakykit daktarui savo lukescius ...

Aciu,truputi apsiraminau 4u.gif Dukrytei kovo men.suejo 6metukai. smile.gif

Kadangi operacija rugpjucio 16d.labai pergyvenu del darzelio,nes paskutiniai paruosiami metai pries mokykla verysad.gif tai jauciu dar puse rugsejo gausiu neleisti i darza g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zara**: 02 rugpjūčio 2012 - 07:38
QUOTE(zara** @ 2012 08 02, 00:21)
Aciu,truputi apsiraminau 4u.gif Dukrytei kovo men.suejo 6metukai. smile.gif

Kadangi operacija rugpjucio 16d.labai pergyvenu del darzelio,nes paskutiniai paruosiami metai pries mokykla verysad.gif tai jauciu dar puse rugsejo gausiu neleisti i darza g.gif

Zinai, tiesa sakant, jeigu tik turi galimybe,i darzeli, mano nuomone, bent pora savaiteliu neleisk.....Zinai, kad vaikuciai netycia neuzgautu...Nuo mano operacijos praejo du menesiai,bet retkarciais uzsigavus suskausta gan stipriai.....Dar vienas dalykas-per dvi savaites manau jau nebereikes nesiot raiscio, tai ir vaikuciai neklausines,kas kaip kodel.....
Sekmes jums ir drasos!!!
Atsakyti
QUOTE(rimuteg @ 2012 08 03, 16:29)
Zinai, tiesa sakant, jeigu tik turi galimybe,i darzeli, mano nuomone, bent pora savaiteliu neleisk.....Zinai, kad vaikuciai netycia neuzgautu...Nuo mano operacijos praejo du menesiai,bet retkarciais uzsigavus suskausta gan stipriai.....Dar vienas dalykas-per dvi savaites manau jau nebereikes nesiot raiscio, tai ir vaikuciai neklausines,kas kaip kodel.....
  Sekmes jums ir drasos!!!

Aciu 4u.gif
Na rugsejo 1-ja nueisim,susipazinsim su nauja aukletoja,pasakysim situacija ir dar kokias pora savaiciu neleisiu i darzeli ax.gif
Atsakyti