Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

Na as dariausi vienoj cia paminetoj brangioj klinikoj pries kokius 7 metus.. mano viena ausis siek tiek atlepus, dabar manau, kad tikrai nevertejo. mamai tada pasakiau, ji pati gydytoja, tai kazkaip sast ir guliu operacinej biggrin.gif nors iskart po operacijos verkt norejosi, nes man atrode ir iki dabar atrodo, kad niekas nepasikeite, viena ausis kaip buvo taip ir liko labiau atsikisusi uz kita. aisku, is dalies gal pati esu kalta, nes jaunute visai budama nenorejau po operacijos juosteles spec. nesioti, atsivyniodavau, kad galeciau galva issiplauti, bet tai kaip neplausi, kai menesi liepe laikyt. o tas pooperacinis skausmas tai isvis kazkas baisaus, dar dabar jauciasi vietom ausyse sukietejimai, kai paspaudi ties siulem skauda ir pan. ir tokie miniatiuriniai gumbeliai jauciasi. zodziu, niekada to nekartociau, nors aisku tiems, pas ka si problema ziauriai matoma, gal yra kitaip. va tau ir brangiausios klinikos..
Atsakyti
o aš radau tokį puslapį www.atlepusiosausys.lt
Atsakyti
dariau ausu korekcija NORTHWAY klinikoje, labai patiko, rezultatu ypac patenkinta, ir kaina nedidele, is viso sumokejau apie 1700lt, pati opperacija 1600lt, konsultacija 100lt, operacijaa dariausi pas GYD. Jankauska, super zmogus, kol dare operacija, kalbejomes, ir net juokemes. tik negerai buna po operacijos, dvi diena net, skauda velniskai, geriau vietoj ketanov, nimesil. bet db net neprsimenu kad man skaudejo, vaikstau rami, nereik slepti ausu biggrin.gif
Atsakyti
Palyginti su kitomis plastinemis operacijomis, tai ausu korekcija nera tokia brangi... biggrin.gif
Atsakyti
O jei netycia tas ausis po operacijos uzkabini, pavyzdziui, sportuodama ar dar ka darydama? Tutiu omeny praejus keliems menesiams po operacijos? Ar yra tikimybe, kad vel atleps, ar dar kas?
Atsakyti
As pati pries daug daug metu dariausi plastine ausu operacija ir manau labai teisingai pasielgiau, "nebeturiu" ausu ir tiek thumbup.gif
Operacija visai nesudetinga, narkoze vietine...
As tiesa visa savaite apibintuota galva vaiksciojau, bet dabr girdejau viskas gerokai paprasciau daroma, taigi mano nuomone - jei kas trukdo reikia tvarkyt cool.gif
Papildyta:
QUOTE(la.confiture @ 2009 01 30, 18:08)
O jei netycia tas ausis po operacijos uzkabini, pavyzdziui, sportuodama ar dar ka darydama? Tutiu omeny praejus keliems menesiams po operacijos? Ar yra tikimybe, kad vel atleps, ar dar kas?

tokia tikimybe yra, kol kremzle nesuauga, reikia pasisaugot, nesimusti ir kitaip ausu netampyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(safjan @ 2009 02 02, 11:53)
As pati pries daug daug metu dariausi plastine ausu operacija ir manau labai teisingai pasielgiau, "nebeturiu" ausu ir tiek  thumbup.gif
Operacija visai nesudetinga, narkoze vietine...
As tiesa visa savaite apibintuota galva vaiksciojau, bet dabr girdejau viskas gerokai paprasciau daroma, taigi mano nuomone - jei kas trukdo reikia tvarkyt  cool.gif
Papildyta:
tokia tikimybe yra, kol kremzle nesuauga, reikia pasisaugot, nesimusti ir kitaip ausu netampyti  smile.gif

Ir dabar reikia savaitėlę vaikščioti su tvarsčiu, kad siūlių neužkabinti ir pan. negalima šlapinti ausų tą savaitę. O po to nuima tvarsčius ir galima jau iš karto kišti galvą po dušo srove biggrin.gif
Dar kokius metus sakyčiau ausys išlieka jautrios įvairiems prisilietimams, šalčiui ir pan. Pati operaciją dariausi birželį, o neseniai netyčia stuktelėjau ausį į spintelės kampą, tai skaudėjo žymiai stipriau, nei kad būtų sutrenkta sveika ausis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Noriu paklausti, gal kas nors iš jūsų ar jūsų pažystamų yra daręsi kokią nors menkutę plastinę operacija, tokią kaip ausų korekcija. Žadu vasara tokią pasidaryti, bet vat nežinau nuo ko pradėti. Krypstu i Vilniuje esančią grožio terapijos ir chirurgijos kliniką, bet ką man pirmiausia reikia padaryti? Ar nuvykusi į ją gausiu konsultaciją ir tą pačią dieną man atliks ausų korekciją, ar turiu kažkokiu telefonu užsiregistruoti? Gal kas žinote, prašau pagelbėkite savo žiniomis. unsure.gif
Atsakyti
Pasiskambink i ta klinika ir viska suzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiai ir aš šitos operacijos, tik po jūsų komentarų baisu pasidarė unsure.gif Skausmas, jautrumas, o jei dar nepavyktų ir kartot reiktų, kaip viena panelė anksčiau minėjo...
Atsakyti
[quote=Robciuke,2009 04 18, 01:11]
Pries metus dariausi plastine ausu korekcija. Northway medicinos klinikoje. net gavau nuolaida kaip dirbanti ir dali operacijos apmokejo ligoniu kasa. buvau 1 konsultacijoje, kur isaiskinau savo bedas ir ko tikiuosi, ka imanoma padaryti. Chirurgas viska issamiai papasakojo, paskyre operacijos data (po menesio) pasidariau tyrimus, atvaziavau, isoperavo per 1,5 val. ir isejau sau namo smile.gif po operacijos kokias 4 dienas labai skaudejo, bet viskas buvo verta, dabar turiu dailias ausytes, ir plaukus nesioju kaip noriu, nes anksicau labai slepdavau..
Atsakyti
as taip pat mazdauk pries 10-12 metu dariausi tokia operacija, vilniuje islipus P. Cvirkos stoteleje ir perejus gatve tokia grozio ir estetikos klinika... kainavo 1500lt, vietine nejautra (labai skausminga), operacija truko iki valandos, poto dar pora dienu ten pagulejau, biskuti skaudejo tad keisdavo nuskausminamuosius, gerai jau nebepamenu bet daznai vazinedavau perrisimams, leisdavo dar kazkokius vaistukus kad greiciau gytu... nebuvo galima ilga laika slapinti, ju liesti bei apie menesi miegoti reikejo su elastiniu bintu apsivyniojus.... jokiu dideliu skausmu gijimo metu nebuvo, gijo greitai, graziai, iki siol dziaugiuosi kad isdrysau 4u.gif
Atsakyti