Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(rimuteg @ 2012 06 20, 16:03)
As irgi nakti pries operacija nemiegojau...Kai nuvaziavau, daktaras paklause, ar bijau.sakau, kad labai...tada jis sako-tai per prievarta nei vieno neoperuoju(aisku, juokais smile.gif ) Tai labai pakele nuotaika,o dabar, praejus 20dienu, galiu drasiai sakyti, kad tai buvo PATS GERIAUSIAS MANO SPRENDIMAS! Taip kad laikykis ir lauksim komentaru PO...... smile.gif
Papildyta:
Behe, man atrodo, kad uztrukome apie pusantros val., bet cia neskubant,pasisnekant ...smile.gif

Na tai pagaliau aš po operacijos. Iš pradžių laukdama operacijos labai jaudinaus,bijojau,ir sakiau,kad nebenoriu operacijos,važiuojam atgal. biggrin.gif
Bet kai jau pakvietė mane,tada kaškaip geriau pasidarė. Nuvedė mane persirengti,užpildyti lapus kaškokius. Na ir pagaliau atėjo daktaras. Tikrai turiu pabrėžti ,kad labai geras,per operacija paklausia ar viskas gerai,ar neskauda. smile.gif
Kai man jau atpjovė pirmaji kartą už ausies nieko nejaučiau,bet po to kai jau darbas įsibėgėjo tada pajaučiau tokį skausma(na nelab skaudėjo) kad kašką man plėšia už ausies,buvo keista,per operacija buvau užimerkus,galvojau vien tik gerus dalykus,kaip aš atrodysiu gražiai būsiu pasikeitus. 4u.gif
Gryžusi namo iškart ėjau gult. Sunku buvo įsitaisyti,bijojau užkliudyti ausį. Kai jau buvo kaškur 19h. Man iš ausies pradėjo bėgti kraujas,bet truputį. Išsigandau,galvojau,kad kaškas blogai. Po to paskambino mama daktarui,ir paklausė kodėl bėga,ir ar normalu. Daktaras pasakė,kad suleido nuskausminamujų,ir dar suleido,kad kraujas nebėgtų. Ir pasake,kad čia normalu,nes jau atslūgsta ausis. Tada net geriau pasidarė 4u.gif biggrin.gif
Truputį skaudėjo naktį,bet galiu pasakyt,kad skausmo nežymiai jutau. Jau kai pajutau,kad jau skauda sugėriau kapsulę,ir tada iškart ėjau miegot,nes geriausia eit miegot kai neskauda. Prabudau 4val,ryto. Tada bandžiau vėl miegot,nekaip sekėsi,bet vistiek užmigau. Dabar jaučiu,kad abi ausys simuliuoja,tvinksi,bet neskauda. Truputį sunku šypsotis. rolleyes.gif
Važiuosiu po savaitės vėl pas daktarą,ten jau gal trauks siūlus. smile.gif
Tikrai labai džiaugiuosi,kad padarė operaciją. Visiem rekomenduočiau operaciją daryti "Sugiharos" klinikoje. biggrin.gif Jai dar ko nors norite paklausti,rašykit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LELEee @ 2012 06 21, 08:28)
Na tai pagaliau aš po operacijos. Iš pradžių laukdama operacijos labai jaudinaus,bijojau,ir sakiau,kad nebenoriu operacijos,važiuojam atgal.  biggrin.gif
Bet kai jau pakvietė mane,tada kaškaip geriau pasidarė. Nuvedė mane persirengti,užpildyti lapus kaškokius. Na ir pagaliau atėjo daktaras. Tikrai turiu pabrėžti ,kad labai geras,per operacija paklausia ar viskas gerai,ar neskauda.  smile.gif
Kai man jau atpjovė pirmaji kartą už ausies nieko nejaučiau,bet po to kai jau darbas įsibėgėjo tada pajaučiau tokį skausma(na nelab skaudėjo) kad kašką man plėšia už ausies,buvo keista,per operacija buvau užimerkus,galvojau vien tik gerus dalykus,kaip aš atrodysiu gražiai būsiu pasikeitus.  4u.gif
Gryžusi namo iškart ėjau gult. Sunku buvo įsitaisyti,bijojau užkliudyti ausį. Kai jau buvo kaškur 19h. Man iš ausies pradėjo bėgti kraujas,bet truputį. Išsigandau,galvojau,kad kaškas blogai. Po to paskambino mama daktarui,ir paklausė kodėl bėga,ir ar normalu. Daktaras pasakė,kad suleido nuskausminamujų,ir dar suleido,kad kraujas nebėgtų. Ir pasake,kad čia normalu,nes jau atslūgsta ausis. Tada net geriau pasidarė  4u.gif  biggrin.gif 
Truputį skaudėjo naktį,bet galiu pasakyt,kad skausmo nežymiai jutau. Jau kai pajutau,kad jau skauda sugėriau kapsulę,ir tada iškart ėjau miegot,nes geriausia eit miegot kai neskauda. Prabudau 4val,ryto. Tada bandžiau vėl miegot,nekaip sekėsi,bet vistiek užmigau. Dabar jaučiu,kad abi ausys simuliuoja,tvinksi,bet neskauda. Truputį sunku šypsotis.  rolleyes.gif 
Važiuosiu po savaitės vėl pas daktarą,ten jau gal trauks siūlus.  smile.gif
Tikrai labai džiaugiuosi,kad padarė operaciją. Visiem rekomenduočiau operaciją daryti "Sugiharos" klinikoje.  biggrin.gif  Jai dar ko nors norite paklausti,rašykit. 4u.gif

Na tai sveikinu 4u.gif Dabar reiks iskentet savaite, kol pamatysi kaip pasikeitei smile.gif
Gal pas Radzeviciu darei?
Atsakyti
QUOTE(indiqo @ 2012 06 21, 08:40)
Na tai sveikinu  4u.gif Dabar reiks iskentet savaite, kol pamatysi kaip pasikeitei smile.gif
Gal pas Radzeviciu darei?

Jo pas jį. O tai po savaites jau nueima raštį kiek žinau,bet po kiek laiko jau galima vaikščioti be jo? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Kiek kainavo operacija?
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2012 06 21, 14:53)
Kiek kainavo operacija?

2000lt
Papildyta:
QUOTE(LELEee @ 2012 06 21, 13:09)
Jo pas jį. O tai po savaites jau nueima raštį kiek žinau,bet po kiek laiko jau galima vaikščioti be jo? blush2.gif  smile.gif

jai nesunku atrasyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LELEee @ 2012 06 21, 13:09)
Jo pas jį. O tai po savaites jau nueima raštį kiek žinau,bet po kiek laiko jau galima vaikščioti be jo? blush2.gif  smile.gif

as daugiau jo nedejau, net nakciai.
tai tau matyt nuolaida padare wink.gif
Atsakyti
QUOTE(indiqo @ 2012 06 22, 10:57)
as daugiau jo nedejau, net nakciai.
tai tau matyt nuolaida padare wink.gif

A aišku. Aš šiandien nakty prabudau,nes pajaučiau,kad kasau ausį,na neten kur prapjauta bet ten kur spenelis tai aukščiau,labai išsigandau. Gal nieko neatsitiks? Tau taip nebuvo? Ir iš binto tas spenelis išlindęs,ir matau pjūvį. O kitos ausies tai viskas gerai. Taip stengiuosi viską daryt kaip daktaras liepe gulėt ant nugaros,ir vis naktį atsitinka bėdų,tau taip nebuvo?Ir ar pvz negalėtų nutrukti tie raiščiai? blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LELEee @ 2012 06 23, 07:42)
A aišku. Aš šiandien nakty prabudau,nes pajaučiau,kad kasau ausį,na neten kur prapjauta bet ten kur spenelis tai aukščiau,labai išsigandau. Gal nieko neatsitiks? Tau taip nebuvo? Ir iš binto tas spenelis išlindęs,ir matau pjūvį. O kitos ausies tai viskas gerai. Taip stengiuosi viską daryt kaip daktaras liepe gulėt ant nugaros,ir vis naktį atsitinka bėdų,tau taip nebuvo?Ir ar pvz negalėtų nutrukti tie raiščiai? blink.gif  ax.gif

Kadangi man liepe raiscio neliest ir nenuiminet paciai savaite, tai jis po poros paru issitempe, eme slinkt nuo galvos, tai biski pataisydavau, dar plona skarele nakciai ant galvos uzdedavau. Nemanau, kad raisciai nutruks, nebet ausi atlenksi.
Atsakyti
QUOTE(indiqo @ 2012 06 23, 13:40)
Kadangi man liepe raiscio neliest ir nenuiminet paciai savaite, tai jis po poros paru issitempe, eme slinkt nuo galvos, tai biski pataisydavau, dar plona skarele nakciai ant galvos uzdedavau. Nemanau, kad raisciai nutruks, nebet ausi atlenksi.

A aišku,man tai raištis dar neišsitampė tai gal gerai bus. O po kiek jau maždaug galima eit be jokių lankelių ir tvarščių į lauką? Ir nežinai ar sakykim po kiek laiko nebesimato siūlių? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LELEee @ 2012 06 23, 15:47)
A aišku,man tai raištis dar neišsitampė tai gal gerai bus. O po kiek jau maždaug galima eit be jokių lankelių ir tvarščių į lauką? Ir nežinai ar sakykim po kiek laiko nebesimato siūlių? ax.gif  smile.gif

Kai išima siūlus, raištis reikalingas lieka tik nakčiai, o dieną tvarstyti nebereikia. Randai gyja kiekvienam skirtingai, pas mane pjūviai dar šiek tiek matosi, po operacijos jau praėję 4 mėn.
Atsakyti
QUOTE(LELEee @ 2012 06 21, 05:09)

Kiekvienas gydytojas pataria turbut skirtingai, as parasysiu is savo patirties-gydytojas liepe raisti laikyt tris paras, o po to nusiemiau ir nei diena, nei nakti nieko nebesidejau...pradzioj ausys buvo melynos, tai vaiksciojau palaidais plaukais, o po 10 dienu jau suoliavau i darba sukeltais plaukais smile.gif ir niekas nieko ne neitare tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuteg @ 2012 06 25, 04:51)
Kiekvienas gydytojas pataria turbut skirtingai, as parasysiu is savo patirties-gydytojas liepe raisti laikyt tris paras, o po to nusiemiau ir nei diena, nei nakti nieko nebesidejau...pradzioj ausys buvo melynos, tai vaiksciojau palaidais plaukais, o po 10 dienu jau suoliavau i darba sukeltais plaukais smile.gif ir niekas nieko ne neitare tongue.gif

O tai tada gerai! biggrin.gif
Man dare Sugiharoj,o kur tau? smile.gif
Atsakyti