QUOTE(rimuteg @ 2012 06 20, 16:03)
As irgi nakti pries operacija nemiegojau...Kai nuvaziavau, daktaras paklause, ar bijau.sakau, kad labai...tada jis sako-tai per prievarta nei vieno neoperuoju(aisku, juokais ) Tai labai pakele nuotaika,o dabar, praejus 20dienu, galiu drasiai sakyti, kad tai buvo PATS GERIAUSIAS MANO SPRENDIMAS! Taip kad laikykis ir lauksim komentaru PO......
Papildyta:
Behe, man atrodo, kad uztrukome apie pusantros val., bet cia neskubant,pasisnekant ...
Papildyta:
Behe, man atrodo, kad uztrukome apie pusantros val., bet cia neskubant,pasisnekant ...
Na tai pagaliau aš po operacijos. Iš pradžių laukdama operacijos labai jaudinaus,bijojau,ir sakiau,kad nebenoriu operacijos,važiuojam atgal.
Bet kai jau pakvietė mane,tada kaškaip geriau pasidarė. Nuvedė mane persirengti,užpildyti lapus kaškokius. Na ir pagaliau atėjo daktaras. Tikrai turiu pabrėžti ,kad labai geras,per operacija paklausia ar viskas gerai,ar neskauda.
Kai man jau atpjovė pirmaji kartą už ausies nieko nejaučiau,bet po to kai jau darbas įsibėgėjo tada pajaučiau tokį skausma(na nelab skaudėjo) kad kašką man plėšia už ausies,buvo keista,per operacija buvau užimerkus,galvojau vien tik gerus dalykus,kaip aš atrodysiu gražiai būsiu pasikeitus.
Gryžusi namo iškart ėjau gult. Sunku buvo įsitaisyti,bijojau užkliudyti ausį. Kai jau buvo kaškur 19h. Man iš ausies pradėjo bėgti kraujas,bet truputį. Išsigandau,galvojau,kad kaškas blogai. Po to paskambino mama daktarui,ir paklausė kodėl bėga,ir ar normalu. Daktaras pasakė,kad suleido nuskausminamujų,ir dar suleido,kad kraujas nebėgtų. Ir pasake,kad čia normalu,nes jau atslūgsta ausis. Tada net geriau pasidarė
Truputį skaudėjo naktį,bet galiu pasakyt,kad skausmo nežymiai jutau. Jau kai pajutau,kad jau skauda sugėriau kapsulę,ir tada iškart ėjau miegot,nes geriausia eit miegot kai neskauda. Prabudau 4val,ryto. Tada bandžiau vėl miegot,nekaip sekėsi,bet vistiek užmigau. Dabar jaučiu,kad abi ausys simuliuoja,tvinksi,bet neskauda. Truputį sunku šypsotis.
Važiuosiu po savaitės vėl pas daktarą,ten jau gal trauks siūlus.
Tikrai labai džiaugiuosi,kad padarė operaciją. Visiem rekomenduočiau operaciją daryti "Sugiharos" klinikoje. Jai dar ko nors norite paklausti,rašykit.