Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(Rianka @ 2012 06 12, 15:29)
Kiekvienoj klinikoj tvarka gali skirtis, aš kai atvažiavau operuotis, tai nuvedė į palatą, ten davė persirengti naktinius ir chalatą, apsiauti šlepetes. Palatoje palikau savo asmeninius daiktus, susirišau plaukus. Tada atėjo chirurgas dar kartą apžiūrėjo, sutarėm ką darysim ir nusivedė nusifotografuoti ir tada į operacinę.  4u.gif

Aišku labai ačiū 4u.gif
O šeip po operacijos ar labai skauda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LELEee @ 2012 06 14, 10:17)
Aišku labai ačiū 4u.gif
O šeip po operacijos ar labai skauda? g.gif

Porą naktų po operacijos skaudėjo, buvo žiauriai nepatogu gulėti, gėriau vaistus nuo skausmo, bet su kiekviena diena viskas buvo vis geriau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2012 06 14, 21:49)
Porą naktų po operacijos skaudėjo, buvo žiauriai nepatogu gulėti, gėriau vaistus nuo skausmo, bet su kiekviena diena viskas buvo vis geriau.  biggrin.gif

Dar noriu paklausti. Jaučiu,kad žiauriai skauda kai duria į ausis tą akuolą,delto labiausiai ir nerimauju biggrin.gif Tai ar labai skauda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LELEee: 16 birželio 2012 - 16:20
QUOTE(LELEee @ 2012 06 16, 17:19)
Dar noriu paklausti. Jaučiu,kad žiauriai skauda kai duria į ausis tą akuolą,delto labiausiai ir nerimauju  biggrin.gif Tai ar labai skauda?

Aisku nemalonu, kai duria, ir duria ne po viena karta i ausi, o padaro daug duriu, kad butu visiska nejautra operacijos metu. Bet sakyciau nerimauti labiau verta del pooperacinio laikotarpio, nes kai atlegsta uzsaldymas, skauda ir tvinksi ausys, miegot nepatogu. Bet viskas isgyvenama, va gimdyt tai skausmas, o cia palyginti smulkmena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indiqo @ 2012 06 16, 18:03)
Aisku nemalonu, kai duria, ir duria ne po viena karta i ausi, o padaro daug duriu, kad butu visiska nejautra operacijos metu. Bet sakyciau nerimauti labiau verta del pooperacinio laikotarpio, nes kai atlegsta uzsaldymas, skauda ir tvinksi ausys, miegot nepatogu. Bet viskas isgyvenama, va gimdyt tai skausmas, o cia palyginti smulkmena smile.gif

Aišku. Man tai daris operacija Sugiharos klinikoje,o kur tau darė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LELEee @ 2012 06 16, 20:52)
Aišku. Man tai daris operacija Sugiharos klinikoje,o kur tau darė?  4u.gif

ten pat wink.gif
Atsakyti
QUOTE(indiqo @ 2012 06 16, 22:50)

A. Tai nuveda i operacine ir iskart liepe atsigut ir tada duria jau akuola ane? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LELEee: 17 birželio 2012 - 11:10
QUOTE(LELEee @ 2012 06 17, 12:08)
A. Tai nuveda i operacine ir iskart liepe atsigut ir tada duria jau akuola ane? biggrin.gif  blush2.gif

O per operacija gyditojas kalbino? smile.gif
Atsakyti
Ne nekalbino. ir as pati nekalbinau, kad netrukdyciau procesui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(indiqo @ 2012 06 19, 11:28)
Ne nekalbino. ir as pati nekalbinau, kad netrukdyciau procesui wink.gif

Aišku. Man jau ryt operacija labai bijau. smile.gif O kiek maždaug laiko darė operacija? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LELEee @ 2012 06 19, 04:40)
Aišku. Man jau ryt operacija labai bijau. smile.gif  O kiek maždaug laiko darė operacija? blush2.gif  smile.gif

As irgi nakti pries operacija nemiegojau...Kai nuvaziavau, daktaras paklause, ar bijau.sakau, kad labai...tada jis sako-tai per prievarta nei vieno neoperuoju(aisku, juokais smile.gif ) Tai labai pakele nuotaika,o dabar, praejus 20dienu, galiu drasiai sakyti, kad tai buvo PATS GERIAUSIAS MANO SPRENDIMAS! Taip kad laikykis ir lauksim komentaru PO...... smile.gif
Papildyta:
Behe, man atrodo, kad uztrukome apie pusantros val., bet cia neskubant,pasisnekant ...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LELEee @ 2012 06 19, 12:40)
Aišku. Man jau ryt operacija labai bijau. smile.gif  O kiek maždaug laiko darė operacija? blush2.gif  smile.gif

Kaip praejo operacija?
Atsakyti