Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(solf @ 2012 05 20, 14:15)
O tai vaikas pats nori tos operacijos ar nenori? Jei nori, tai gal pabus ramiai...

Niekada nepateisinčiau tokios operacijos vaikui brukimo per prievartą. O jei dar su pilna narkoze tai išvis...

Kai neturi tokio vaiko, kuriam labai atlepusios ausys ir galvotum apie jo ateiti, kad vaikui netektu patirti pasaipu, streso ir uzgauliojimu, tai tikrai darytum operacija. Mano vyras turejo tokia pacia problema, tai .....
Papildyta:
QUOTE(rimuteg @ 2012 05 20, 06:59)
Sveikute, o kiek metuku tavo berniukui? As tai tikrai prasyciau gydytojo duoti dar kazka papildomai...neesu medike, bet manau, kad tikrai vaikas neisbus visiskai ramiai su vietine nejautra pusantros valandos.....suaugusiam tai jau netrumpas laiko tarpas, o ka kalbet apie vaika......o gal vaikams is viso daro su pilna narkoze, neklausei ofise?

Maniskiui suejo sesi balandzio men. Gydytojas sake, kad duos vietine narkoze. Ryt vaz.darytis, tai kazin kaip ten bus. Aisku sirdele skauda ir vaikui , ir man paciam, bet viskas jo labui. Kol yra galimybes ir tinkamas laikas, reikia vaikui viska padaryti, kad butu geriau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JURDEIMA @ 2012 05 22, 09:19)
Kai neturi tokio vaiko, kuriam labai atlepusios ausys ir galvotum apie jo ateiti, kad vaikui netektu patirti pasaipu, streso ir uzgauliojimu, tai tikrai darytum operacija. Mano vyras turejo tokia pacia problema, tai .....
Papildyta:
Maniskiui suejo sesi balandzio men. Gydytojas sake, kad duos vietine narkoze. Ryt vaz.darytis, tai kazin kaip ten bus. Aisku sirdele skauda ir vaikui , ir man paciam, bet viskas jo labui. Kol yra galimybes ir tinkamas laikas, reikia vaikui viska padaryti, kad butu geriau.  smile.gif

Zinoma,as irgi pritariu, kad esant galimybei, reikia sutvarkyti, kad isvengti begales uzgauliojimu.....Jeigu butu mergaite, galima plaukuciais ausis paslepti(ka pati darau jau 30metu), o berniukui daug sudetingiau.....Stiprytes ir berniukui, ir mamytei!!!!! Butinai parasyk, kaip jums sekesi.......
Atsakyti
QUOTE(rimuteg @ 2012 05 22, 22:08)
Zinoma,as irgi pritariu, kad esant galimybei, reikia sutvarkyti, kad isvengti begales uzgauliojimu.....Jeigu butu mergaite, galima plaukuciais ausis paslepti(ka pati darau jau 30metu), o berniukui daug sudetingiau.....Stiprytes ir berniukui, ir mamytei!!!!! Butinai parasyk, kaip jums sekesi.......

Aciu aciu, jau esame po operacijos, viskas vyko sklandziai. Kol kas , gryzus namo, jauciasi gerai, yra guvus smile.gif o siaip dave vietine narkoze, per operacija gydytojas kalbino, bendravo.
Atsakyti
QUOTE(JURDEIMA @ 2012 05 23, 14:43)
Aciu aciu, jau esame po operacijos, viskas vyko sklandziai. Kol kas , gryzus namo, jauciasi gerai, yra guvus  smile.gif  o siaip dave vietine narkoze, per operacija gydytojas kalbino, bendravo.

Saunuoliai ,kad ryzotes! drinks_cheers.gif
vaikuciams kaip zinia greiciau gyja zaizdeles.tad linkim jums greito pagerejimo! 4u.gif papasakokit kaip jausis vaikelis po keliu dienu ,ir kai nuimsite raisti,idomu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatuskes @ 2012 05 23, 14:58)
Saunuoliai ,kad ryzotes!  drinks_cheers.gif
vaikuciams kaip zinia greiciau gyja zaizdeles.tad linkim jums greito pagerejimo!  4u.gif papasakokit kaip jausis vaikelis po keliu dienu ,ir kai nuimsite raisti,idomu...  4u.gif

labas noreciau paklausti kiek kainavo vaikui si operacija mes ir turime sia problema. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(hubertina @ 2012 05 29, 17:41)
labas noreciau paklausti kiek kainavo vaikui si operacija mes ir turime  sia problema. schmoll.gif

Sveiki, operacijos tikrai nera ko bijoti. Siandiena, po 8d,istrauke siulus,uzdejo toki specialu itvara, tai dabar tures nesioti. Siaip kai nuimam raisti, tai taip keistai atrodo, net atrodo,kad ne musu vaikas smile.gif Bet graziau thumbup.gif Kol kas rezultatu esame patenkinti. O kaina 1500lt. smile.gif
Atsakyti
Sveikos! wink.gif O gal kurios darėtės operaciją Kauno 3-oje ligoninėje? Kokie atsiliepimai? Ir ar išvis verta darytis? NEs bijau, kad atrodys labai nenatūraliai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ydile @ 2012 05 07, 08:20)
po keturiu dienu, bet tada ir ausys dar labai patine buvo. Siandiena jau savaite po operacijos. Turiu tik pasakyti, kad ausys dar siek tiek patine ir aptirpe vis dar, skambinsiuos daktatui konsultuotis del siulu isemimu:)
tai smagu, jei tetis geras tai ir nuves;D manieji dar ir dabar nezino kad pasidariau, jauciu kai suzinos tai bus sokas, nes visada visi seimoje sake kad ausys mano neatlepe ir kad issigalvoju, bet va, atsitiko kaip atsitiko, pati susitaupiau ir pasidariau victory.gif

Labas! Prisijungiu prie jusu,skaiciau kad dareisi ydile ausu operacija noreciau paklausti. Kai nuvazevai ka tada dare? Kur vede persirengti,tikiuosi ne prie daktaru? Zinau kad reikia nusivezti (spilkuciu ir gumyte susiristi plaukams). Labai nekantrauku nes operacija birzelio vidury. smile.gif Ir ar kai duri i ausy ar labai skaudejo? Aciu uz atsakyma! biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi! Norečiau paklausti. O kai atvažiuoji daryti operacijos,kur veda persirengti? Tikiuosi ne prie daktarų,žinau kad reikia susirišti plaukus,visiems ačiū už atsakymus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LELEee @ 2012 06 12, 12:49)
Sveiki visi! Norečiau paklausti. O kai atvažiuoji daryti operacijos,kur veda persirengti? Tikiuosi ne prie daktarų,žinau kad reikia susirišti plaukus,visiems ačiū už atsakymus. rolleyes.gif

Kiekvienoj klinikoj tvarka gali skirtis, aš kai atvažiavau operuotis, tai nuvedė į palatą, ten davė persirengti naktinius ir chalatą, apsiauti šlepetes. Palatoje palikau savo asmeninius daiktus, susirišau plaukus. Tada atėjo chirurgas dar kartą apžiūrėjo, sutarėm ką darysim ir nusivedė nusifotografuoti ir tada į operacinę. 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems ir visoms smile.gif Kadangi kelis menesius idemiai sekiau sita tema, skubu pasidziaugti ir savo "rezultatai" smile.gif -esu be galo be galo laiminga po operacijos. Rezultatas puikus, nuotaika puiki,klinikos ir gydytojo pasirinkimas 100% vykes ...
Pakrykstavau is laimes, o dabar detaliau-operacija dariausi siauliuose, pas daktara Audriu Zizliauska.Klinika tvarlinga, personalas paslaugus, gydytojas-super!!! REKOMENDACIJOS 100%!!! Malonus seseles ir gydytojo bendravimas labai greit issklaide ir itampa, ir baime...Per tris dienas po operacijos prireike tik triju tableciu nuo skausmo, kad numalsinti lengva maudima( tiesiog apsidraudimui, kad neisiskaudetu).Trecios paros ryte nusiemiau raisti, uzsidejau paprasta juostele ir islekiau i miesta smile.gif)))) Taip kad jeigu nors truputi dvejojat, siulau vyt i sali visas abejones.kaip kazkas taikliai cia parase, tikslas ir rezultatas tikrai pateisina priemones smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms, saunu, kad pasiryzot merginos darytis operacijas, juk dar grazesnes visos nori buti 4u.gif
Tai va, musu vaikinukas taip pat jau vaiksto be itvaro, tik naktimis reikia uzdeti. SIaip vaikas labai dziaugiais, aisku paciai man buvo keista ji kitoki matyti, bet dziaugiuosi, kad viskas gerai ir kas dar, kad atrodo laaaabai graziai.... smile.gif Sunus vis kartoja :"kaip gerai, kad man padaret sita operacija, kaip graziai ausys atrodo wink.gif " smile.gif
Atsakyti