Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(rimuteg @ 2012 04 18, 02:27)
Gedai, o cia negali priezastis to buti, kad siuvo tirpstanciais siulais? Gal jie ne tokie patvarus? Dar vienas klausimas tau-o kiek laiko tu ta raisti nesiojai? Nes as isskrendu praejus savaitei po operacijos, tai nelabai su tais bintais.......... g.gif

Aš nešiojau 4 dienas, nors sakė pakanka ir 3 dienų. Šiaip tie siūlai dar po šiai dienai man neištirpo. Kairė ausis dabar net šiek tiek puliuoja, bet jausmo jokio, nei skauda, nei ką. O dešinė ausis labai gražiai gija, be problemų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 04 18, 09:34)
Aš nešiojau 4 dienas, nors sakė pakanka ir 3 dienų. Šiaip tie siūlai dar po šiai dienai man neištirpo. Kairė ausis dabar net šiek tiek puliuoja, bet jausmo jokio, nei skauda, nei ką. O dešinė ausis labai gražiai gija, be problemų. smile.gif

Octeniseptu purški? Jei pūliuoja, tai negerai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2012 04 18, 11:48)
Octeniseptu purški? Jei pūliuoja, tai negerai.  schmoll.gif

Na aš dezinfekuoju vandenilio peroksidu, manau to pakanka. Šiaip nepasakyčiau kad puliuotų stipriai, tik šiokios tokios išskyros iš žaizdos, gal tai ne pūliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 04 18, 17:54)
Na aš dezinfekuoju vandenilio peroksidu, manau to pakanka. Šiaip nepasakyčiau kad puliuotų stipriai, tik šiokios tokios išskyros iš žaizdos, gal tai ne pūliai smile.gif

Octeniseptas ne tik dezinfekuoja, bet ir skatina žaizdų gijimą. 4u.gif
Atsakyti
Ka galite pasidalinti apie Dideliu ausu mazinima? O ne atlepusiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 04 14, 23:07)
Sveikos, sveiki smile.gif Aš prieš dvi savaites dariausi atlėpusių ausų operaciją, jau anksčiau viską esu aprašęs.

butu idomu suzinoti kaip jums ten viskas baigesi 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2012 04 28, 14:17)
butu idomu suzinoti kaip jums ten viskas baigesi  4u.gif ?

Na viskas gija lyg ir gražiai, siūlai baigia pasišalinti, pakartotiniai korekcijai nevažiavau pas Karalevičių, tik tiek, kad ausys nėra simetriškos. Kairės ausies viršus yra labiau atlėpęs nei dešinės, na bet su tuo manau susitaikysiu, jau nebenoriu kažka daryt, vistiek niekada nesiskusiu plikai galvos, tai nesimatys tos asimetrijos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 04 28, 17:47)
Na viskas gija lyg ir gražiai, siūlai baigia pasišalinti, pakartotiniai korekcijai nevažiavau pas Karalevičių, tik tiek, kad ausys nėra simetriškos. Kairės ausies viršus yra labiau atlėpęs nei dešinės, na bet su tuo manau susitaikysiu, jau nebenoriu kažka daryt, vistiek niekada nesiskusiu plikai galvos, tai nesimatys tos asimetrijos. smile.gif

tai ir gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems! Va siandiena pasidariau ausu korekcija. Panasi situacija kaip ir Gedo, nes vaziavau is Kauno i Siaulius. Skausmas atsirado tada, kai gryzau i namus. Igeriau vaistu, bet nieko. Tikriausiai kuo daugiau galvoju apie ta skausma, tuo labiau ir skauda. Neisivaizduojat kaip laukiu, kad galesiu nusiimti binta ar bent jau nejausti skausmo. Idomu kaip nakti bus, skaudes ar ne:) Jei norit ko paklausti, drasiai klauskit, pasidalinsiu ir as savo patirtimi;)
Atsakyti
QUOTE(ydile @ 2012 04 30, 10:53)
Labas visiems! Va siandiena pasidariau ausu korekcija. Panasi situacija kaip ir Gedo, nes vaziavau is Kauno i Siaulius. Skausmas atsirado tada, kai gryzau i namus. Igeriau vaistu, bet nieko. Tikriausiai kuo daugiau galvoju apie ta skausma, tuo labiau ir skauda. Neisivaizduojat kaip laukiu, kad galesiu nusiimti binta ar bent jau nejausti skausmo. Idomu kaip nakti bus, skaudes ar ne:) Jei norit ko paklausti, drasiai klauskit, pasidalinsiu ir as savo patirtimi;)

Labuka! kaip jautiesi? Ydile, pries kiek laiko susitarei su gydytoju? Man jis pasake, kad susisiekciau likus dviem savaitem iki mano norimos dienos, nerimauju kad nebutu per mazai laiko( i LT gryztu labai trumpam,tai negaliu atideliot)...Ar tau irgi siuvo tirpstanciais siulais? Dar vienas gal kiek kvailokas klausimas-ar reikia kiek nors papildomai duoti daktarui ar personalui(ta prasme arbatpinigiu....) Gal jau nusiemei raisti, kaip ausytes atrodo? Ar galima i zmones eiti jau po kokiu triju dienu?
Atsakyti
QUOTE(rimuteg @ 2012 05 02, 04:00)
Labuka! kaip jautiesi? Ydile, pries kiek laiko susitarei su gydytoju? Man jis pasake, kad susisiekciau likus dviem savaitem iki mano norimos dienos, nerimauju kad nebutu per mazai laiko( i LT gryztu labai trumpam,tai negaliu atideliot)...Ar tau irgi siuvo tirpstanciais siulais? Dar vienas gal kiek kvailokas klausimas-ar reikia kiek nors papildomai duoti daktarui ar personalui(ta prasme arbatpinigiu....) Gal jau nusiemei raisti, kaip ausytes atrodo? Ar galima i zmones eiti jau po kokiu triju dienu?

Papildomai daktarui nereikia duoti tikrai, jau pakankamai ir taip nuplėšia pinigų.
Po trijų dienų galima jau į žmones drasiai eiti, tik geriau, kad ausys būtų šiek tiek pridengtos, nes vistiek matos, jog kažkas jom daryta.
Atsakyti
QUOTE(rimuteg @ 2012 05 02, 05:00)
Ar galima i zmones eiti jau po kokiu triju dienu?

na, nezinau, bent jau man tai ir po 5 dienu i zmones nesinorejo eiti, nes juk ir galvos plautis negalima apie savaite laiko, kol tvarscio nenuima, o ir bendra savijauta ne kokia buna. nors cia aisku visiems skirtingai. as tai labai dziaugiuosi, kad ziema dariausi, tai kepures buvo issigelbejimas pirmom dienom:)
ne, bet kokiu atveju sekmes jums! graziu ausyciu ir lengvo gijimo smile.gif
Atsakyti