Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(kerryy @ 2012 04 02, 11:04)
sveikinu  4u.gif o kodel is kauno trenketies i siaulius?  blush2.gif 

o sakykit, cia buvau aptikus toki klausima bet i ji nebuvpo atsakyta, jeigu galutinis rezultatas iseina ne toks koks buvo zadeta, pvz atlepumas nevienodas, arba per mazai, gal per daug? galima kazkokia rekonstrukcija smile.gif? jei taip ar ji mokama? aciu  4u.gif

Man šiandien darė 1 ausies korekciją tokią minimalią, bet vistiek doh.gif , skyrėsi jos labai mažai, bet aš norėjau idealaus rezultato smile.gif Mokėjau tik už medžiagas 50Lt.
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2012 04 02, 17:20)
Man šiandien darė 1 ausies korekciją tokią minimalią, bet vistiek  doh.gif , skyrėsi jos labai mažai, bet aš norėjau idealaus rezultato  smile.gif Mokėjau tik už medžiagas 50Lt.

o chirurgas sutiko su tuo kad jos skyresi? ar tiesiog jums nepatinka- jis taiso. nes paprasciausia butu pasakyti, kad cia viskas norma ir kitaip nepadarysi g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2012 04 02, 20:16)
o chirurgas sutiko su tuo kad jos skyresi? ar tiesiog jums nepatinka- jis taiso. nes paprasciausia butu pasakyti, kad cia viskas norma ir kitaip nepadarysi  g.gif

Taip sutiko, kad skyrėsi šiek tiek, pati su pirštu parodžiau tą vietą kur man nepatinka ir sutiko pataisyti. mirksiukas.gif Nors realiai ir mano ausys prieš operaciją nebuvo visiškai vienodos. biggrin.gif
Atsakyti
Vis laukiu pasisakymu, kaip gyja ka tik issioperavusiu ausytes? As tai is kailio neriuosi, laukiu nesulaukiu...jau atrodo greiciau, greiciau......Pries kiek laiko uzsiraset operacijai, karalevicius atrase, kad susisiekciau likus dviem savaitem iki man tinkancios datos......ar nebus per velu, gal pas ji eiles, kad toks pigus ir populiarus?
Atsakyti
Man po operacijos pusmetis praejo - ausys vis dar jautrios... Jau pripratau per miegus but atsargi, kai vartausi...
Atsakyti
laba.man treciadieni (balandzio 11d )buvo padaryta abieju ausu operacija.nu ir ka galiu pasakyt.po operacijos gydytojas israse ketanovo,sako tik pradesi jaust kad skauda iskart isgerk tablete,kad labai neisiskaudetu.o as laukiu laukiu,ir kazkaip tik vos vos jautes skausmas.nu bet dienomis tai isgeriau kelias tabletes,nes kaip bebutu keista,man naktimis neskauda kai miegu (labai gera poza miegui susiradau),o kai tik atsikeliu iskart truputi maust pradeda.bet tikrai nebaisiai.kaip cia buvau prisiskaicius,kad skausmas baisus (netgi uz gimdymo skausmus didesnis),kad miegas tragiskas ir pan.nu nieko panasaus..man skausmas toks,kad net ir be vaistu galima apsieit..tik va man idomu ar cia man pasiseke,kad nestipriai skauda,ar cia dauguma kurie rase labai jau skystablauzdziai yra,ar cia as labai jau skausmui pakanti smile.gif tik va vienintelis nepatogumas,tai tas raistis ant galvos,laukiu nesulaukiu jau treciadienio kada man ji nuims.
Atsakyti
QUOTE(neverB @ 2012 04 14, 17:21)
laba.man treciadieni (balandzio 11d )buvo padaryta abieju ausu operacija.nu ir ka galiu pasakyt.po operacijos gydytojas israse ketanovo,sako tik pradesi jaust kad skauda iskart isgerk tablete,kad labai neisiskaudetu.o as laukiu laukiu,ir kazkaip tik vos vos jautes skausmas.nu bet dienomis tai isgeriau kelias tabletes,nes kaip bebutu keista,man naktimis neskauda kai miegu (labai gera poza miegui susiradau),o kai tik atsikeliu iskart truputi maust pradeda.bet tikrai nebaisiai.kaip cia buvau prisiskaicius,kad skausmas baisus (netgi uz gimdymo skausmus didesnis),kad miegas tragiskas ir pan.nu nieko panasaus..man skausmas toks,kad net ir be vaistu galima apsieit..tik va man idomu ar cia man pasiseke,kad nestipriai skauda,ar cia dauguma kurie rase labai jau skystablauzdziai yra,ar cia as labai jau skausmui pakanti smile.gif tik va vienintelis nepatogumas,tai tas raistis ant galvos,laukiu nesulaukiu jau treciadienio kada man ji nuims.

is savo patirties sakau tikrai pasiseke, kad neskauda thumbup.gif nesu labai jautruole, bet savaitele po buvo tikrai baisi doh.gif na, gal aisku ir amzius savo daro, nes kuo jaunesnis zmogus darosi tuo lengviau ir neskausmingiau gyja, o as iki 30 vis kaupiausi :)gal aisku ir nuo paciu ausyciu dar priklauso, nes mano jos tokios "kietos" gal sunkiai leidosi prilipinamos biggrin.gif
Atsakyti
Sveiko. NeverB, mano identiska situacija - balandzio 11 op, neikiek neskauda (del ko labai nustebau),, treciadieni nuimines tvarscius, sake dar pora savaiteliu po to reiketu panesioti paprasta medvilnine juostele.. Keisdamas raisti pirma diena nufotografavo parode man.. Nu nerealiai keiciasi isvaizda, liuks
Atsakyti
u.n.o. , tai va gali buti kad ir nuo ausu priklauso.gal kai kietos ausys,tai jos dar nori per prievarta atgal grizt,jom didesne trauma.tai todel ir skauda.nes mano tai tokios paklusnios atrodo,tai gal delto ir maziau jaucias smile.gif
Atsakyti
Sveikos, sveiki smile.gif Aš prieš dvi savaites dariausi atlėpusių ausų operaciją, jau anksčiau viską esu aprašęs. Žodžiu iškilo problema, viskas gražiai gijo per tą laiką, tačiau kairės ausies viršus atlėpo, neryškiai, bet isižiūrėjęs pastebiu. Viskas būtų tvarkoje, tačiau šiandien pabandžiau apčiupinėti pjūvio vietą už ausies, pastebėjau, kad viršutinė žaizdos dalis šiek tiek atsivėrus, tik nesuprantu, lyg ir kremzlė atsivėrus, jokio skausmo nejaučiu liečiant, bet jaučiu kad kažkas netaip. Teks vėl vykti į Šiaulius, kad apžiūrėtų Karalevičius situacija...
Manau aš padariau klaidą, kad binto nenešiojau savaitę laiko, kaip kitose klinikose liepia daryt. Karalevičius tvirtina, kad be binto žaizdos daugiau oro gauna ir geriau gija. Bet manau saugiau laikyt ausis bent savaitę prispaustas su bintu. Aš dar įsismaginau, po operacijos praėjus trim dienom, galvą išsiploviau, ausis apsivaliau, tai gal ir tai pakenkė, velnias žino. Žodžiu reik labai saugotis.
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 04 14, 23:07)
Sveikos, sveiki smile.gif Aš prieš dvi savaites dariausi atlėpusių ausų operaciją, jau anksčiau viską esu aprašęs. Žodžiu iškilo problema, viskas gražiai gijo per tą laiką, tačiau kairės ausies viršus atlėpo, neryškiai, bet isižiūrėjęs pastebiu. Viskas būtų tvarkoje, tačiau šiandien pabandžiau apčiupinėti pjūvio vietą už ausies, pastebėjau, kad viršutinė žaizdos dalis šiek tiek atsivėrus, tik nesuprantu, lyg ir kremzlė atsivėrus, jokio skausmo nejaučiu liečiant, bet jaučiu kad kažkas netaip. Teks vėl vykti į Šiaulius, kad apžiūrėtų Karalevičius situacija...
Manau aš padariau klaidą, kad binto nenešiojau savaitę laiko, kaip kitose klinikose liepia daryt. Karalevičius tvirtina, kad be binto žaizdos daugiau oro gauna ir geriau gija. Bet manau saugiau laikyt ausis bent savaitę prispaustas su bintu. Aš dar įsismaginau, po operacijos praėjus trim dienom, galvą išsiploviau, ausis apsivaliau, tai gal ir tai pakenkė, velnias žino. Žodžiu reik labai saugotis.

Gal tau tik taip atrodo, kad kažkas negerai. g.gif O kas dėl atlėpimo atsiradusio, tai galutinis vaizdas atsiras tik po maždaug poros mėnesių, gal ir kita ausis pasidarys lygiai tokia pati ir bus visiškai simetriškos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 04 14, 16:07)

Gedai, o cia negali priezastis to buti, kad siuvo tirpstanciais siulais? Gal jie ne tokie patvarus? Dar vienas klausimas tau-o kiek laiko tu ta raisti nesiojai? Nes as isskrendu praejus savaitei po operacijos, tai nelabai su tais bintais.......... g.gif
Atsakyti