Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

Laba visiems 4u.gif Siek tiek galiu ir as pasidalinti informacija smile.gif Man operacija atlikta praeita penktadieni mirksiukas.gif Tvarsti gydytojas liepe grieztai laikyti tris paras ir anksciau nenusiimti, bet tas tvarstis man labai nepatiko, nes man jis tik kele skausma, o kokia laisve pajauciau ji nusiemus!!!! doh.gif lotuliukas.gif Jokie vaistai nuskausminami nepadeda, isskyrus leidziamas analginas, dar geriu Nimesil, nes turi priesuzdegiminio poveikio smile.gif Na ausytes mano nera labai melynos, tik patinusios, po operacijos nei laso kraujo nebuvo, net tvarsciai buvo visai svarus, skausmas irgi nera nepakeliamas, bet geriau, kai jo nejauti mirksiukas.gif ausys aisku kaip ne mano, bet ir po cezario pjuvio gal tik po metu pradejau jausti pjuvio vieta, tai normalu, nes juk pazeisti audiniai, kuriems reikia laiko atsistatyti smile.gif net ir tos juostos nededu nakciai, nes man spaudzia ausis ir tai sukelia skausma, taigi gydytojas sake tinka ir paprastu bintu apsiristi, nes ju daugiau neprispausi, nei gydytojas padare per operacija, taigi uzrisa mama binta ant ausu ir tiek smile.gif Laukiu kada praeis tinimas mirksiukas.gif Beje dar apie gydytojus smile.gif As pati dariausi siauliuose pas Karaleviciu smile.gif skaiciau internete ir labai daug blogu atsiliepimu apie ji, bet pasiryzau ir dabar esu patenkinta, bet busiu rami, kai neliks siulu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnita @ 2012 03 20, 08:03)
Laba visiems  4u.gif  Siek tiek galiu ir as pasidalinti informacija  smile.gif  Man operacija atlikta praeita penktadieni  mirksiukas.gif  Tvarsti gydytojas liepe grieztai laikyti tris paras ir anksciau nenusiimti, bet tas tvarstis man labai nepatiko, nes man jis tik kele skausma, o kokia laisve pajauciau ji nusiemus!!!!  doh.gif  lotuliukas.gif Jokie vaistai nuskausminami nepadeda, isskyrus leidziamas analginas, dar geriu Nimesil, nes turi priesuzdegiminio poveikio  smile.gif  Na ausytes mano nera labai melynos, tik patinusios, po operacijos nei laso kraujo nebuvo, net tvarsciai buvo visai svarus, skausmas irgi nera nepakeliamas, bet geriau, kai jo nejauti mirksiukas.gif ausys aisku kaip ne mano, bet ir po cezario pjuvio gal tik po metu pradejau jausti pjuvio vieta, tai normalu, nes juk pazeisti audiniai, kuriems reikia laiko atsistatyti smile.gif net ir tos juostos nededu nakciai, nes man spaudzia ausis ir tai sukelia skausma, taigi gydytojas sake tinka ir paprastu bintu apsiristi, nes ju daugiau neprispausi, nei gydytojas padare per operacija, taigi uzrisa mama binta ant ausu ir tiek smile.gif Laukiu kada praeis tinimas  mirksiukas.gif  Beje dar apie gydytojus smile.gif As pati dariausi siauliuose pas Karaleviciu smile.gif skaiciau internete ir labai daug blogu atsiliepimu apie ji, bet pasiryzau ir dabar esu patenkinta, bet busiu rami, kai neliks siulu  biggrin.gif

Labuka Ugnita! Tavo aprasymas kaip aukso puodas man, nes as irgi planuoju operacija ir butent pas Karaleviciu....(jeigu viskas pagal plana, lygiai uz 2men...) laukiu nesulaukiu, ir tuo paciu auginu savy ir nerima...Tiesa sakant nelabai ka girdejau apie sita daktara, bet man tiesiog arciausia iki jo vaziuoti(ir kaina gera)...rasei, kad skaitei prastu atsiliepimu,ka butent girdejus, nes as cia forume kiek skaiciau, visi ji giria ....Dar klausimelis-o tau tirpstanciais siulais siuvo? Pries kiek laiko susitarei su daktaru del tikslios datos, nes jis man parase, kad tikslu laika derint reikia likus tik porai savaiciu...parskrendu i LT tik trumpom atostogom, norisi viska konkreciai susiplanuot...
Parasyk, kaip gyja ausytes, kaip vaizdas isorinis, labai aktualu viskas...:)Atsiprasau, kad tiek klausineju, tiesiog spirgu visa is nekantrumo...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indigo7 @ 2012 03 04, 20:50)
Beje, gal kas pasidalintu patirtim del ausu jautrumo ir skaudejimo uzkabinus stipriau? Po kiek laiko po operacijos ausys tapo pagaliau "savos"?

man jau tuos bus keturi men. po operacijos, bet ausys vis dar skausmingos jas palietus ir net nereikia stipriau uzkabinti g.gif
Papildyta:
QUOTE(cccitrin @ 2012 03 06, 13:20)
Atejau su tokiu klausimu - jus operuojates atlepusias ausis ar yra ir tokiu, kurios operavosi atlepusius ausu spenelius? mano dukrytei atlepe ausu speneliai, o ne pati ausis.

man operavo ir ausis ir spenelius, tiesiog ilgesne siule padare, kad speneliai taip pat priliptu smile.gif Bet jei paciu ausyciu nereikia tai manau cia super paprasta operacija turetu but smile.gif
Atsakyti
sveiki. ziurinejuosi as irgi po truputi operacijos. bet kaip zenkliai visur skiriasi kainos blink.gif
pvz grozio chirurgija nuo 1500 o cia nuo 1000 lt. gal galite pasakyti skirtumus blush2.gif ? chirurgas prastesnis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerryy: 30 kovo 2012 - 16:47
QUOTE(kerryy @ 2012 03 30, 16:45)
sveiki. ziurinejuosi as irgi po truputi operacijos. bet kaip zenkliai visur skiriasi kainos  blink.gif 
pvz grozio chirurgija  nuo 1500 o cia  nuo 1000 lt. gal galite pasakyti skirtumus  blush2.gif ? chirurgas prastesnis?  4u.gif

Nebūtinai prastesnis, tiesiog kita klinika, kitos ir kainos, tarkim Vilniuje dar didesnės kainos, ypač pas tuos chirurgus, kurie per TV rodosi. doh.gif

O aš pirmadieni darysiuosi vienos ausies korekcija, nes noriu, kad būtų idealiai vienodos, o dabar taip nėra. verysad.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif tikrai taip, kur per TV rodosi, operacija 2500...
Atsakyti
nemanau kad kaina priklauso nuo to, ar TV rodosi. Operacija sudėtinga, sunku atitaikyt simetriškumą, taip pat sunku atitaikyt, kad ir po mėnesio truputį atšokusios ausys atrodytų gerai, keli milimetrai ne taip - ir rezultatas jau ne toks tobulas, belieka tenkintis tik faktu "dingo atlėpimas" ir nieko daugiau. Manau, kad jeigu kaina didesnė - tai tikrai ne iš lempos, o jei mažesnė, tai irgi turėtų būti tam priežastis. Ėjau ir aš kur pigiau mano mieste, tai tik dar labiau sugadino tas ausis... Geriausiai prašyti daktaro rodyt kuo daugiau ankstesnių op nuotraukų, jei nerodo ar rodo mažai - rimta priežastis susimąstyti.
Atsakyti
QUOTE(solf @ 2012 04 01, 20:53)
Geriausiai prašyti daktaro rodyt kuo daugiau ankstesnių op nuotraukų, jei nerodo ar rodo mažai - rimta priežastis susimąstyti.

geras patarimas, net nebuciau pagalvojus- aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš prieš keturias dienas (kovo 29 d., ketvirtadienį) dariausi atlėpusių ausų plastinę operaciją pas Gintarą Karalevičių, Šiauliuose, Už 800 Lt. Gydytojas tikrai geras, bent man jo darbas patiko.
Taigi viską nuo pradžių papasakosiu.
Pas jį operacijai užsiregistruot pavyko labai greit, pirmadienį paskambinau ir gavau laisvą vietą ketvirtadieniui. Ketvirtadienį iš Kauno nuvykau į Šiaulius operuotis. Pirmiausia jis 10 minučių mane konsultavo, parodžiau kokių ausų norėčiau, sumokėjau už operaciją reikiamą sumą, pasirašiau sutikimą, kad neesu alergiškas vaistams nuo skausmo. Toliau sekė pasiruošimas operacijai, gydytojas man suleido nuskausminamuosius (gan skausminga procedūra, bet nieko baisaus). Laukiau gal 10 min kol vaistai suveiks. Po to man davė apsivilgt marškinius, nusioviau batus, kelnių nereikėjo nusimaut. Atsiguliau ant operacinio stalo, gulėjau ant nugaros, galvą pakreipęs į reikiamą pusę. Kiekvienos ausies operacija truko gal po 15 min. Tuo metu tegirdėjau traškėjimus, ir lyg plėšomo popieriaus garsus, šiek tiek skaudėjo, kai siuvo kremžlę. Tiek kremzlė, tiek oda buvo susiūti su tirpstančiais siūlais, kurie išnyksta po 3-4 savaičių. Galva apibintuojama gan nestoru bintu, kurį reikia laikyti nenusirišus 3 dienas (aš laikiau 4 dienas). Ausis skaudėjo 2 dienas, skausmas nebuvo labai stiprus, negeriau vaistų nuo skausmo (Ibuprofeno). Po trijų dienų jau galima sakyt nebeskauda, tik sunku miegot ant šono,taip pat ausys skausmingos jas palietus ranka, viršutinė jų dalis aptirpus. Ausys beveik netino po operacijos ir nepamėlo (kiekvienam žmogui turbūt skirtingai būna). Negalima valgyti kieto, karšto maisto.

Patariu į operaciją nuvykti apsirengus užsagstomais, ar užtraukiamais užtrauktuku drabužiais, kad būtų lengviau apsirengti po operacijos ir nenusmaugti galvos raiščio.

Šiandien jau nusiėmiau galvos bintą (po 4 dienų), išsiploviau galvą, vaizdas tikrai geras, net keista, kad ankščiau už ausies tilpdavo du pirštai, o dabar vos vienas biggrin.gif
Galutini vaizda ausys įgaus po 3-4 mėnesių, per tą laiką jos dar šiek tiek atlėps. Pas gydytoją daugiau vykti nebereiks, jei viskas toliau gražiai gis.
Taigi, jei Jūs kompleksuojat dėl atlėpusių ausų, siūlau darytis šią nesudėtingą plastinę operaciją, gyvenimo kokybė pagerės tikrai. O šita operacija, manau, tikrai neverta didelių pinigų, 1500-2000 lt tikrai per brangu.

Gal aš per daug čia visko prirašiau, bet tikiuosi kam nors bus naudinga. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 04 02, 10:55)
Aš prieš keturias dienas (kovo 29 d., ketvirtadienį) dariausi atlėpusių ausų plastinę operaciją

sveikinu 4u.gif o kodel is kauno trenketies i siaulius? blush2.gif

o sakykit, cia buvau aptikus toki klausima bet i ji nebuvpo atsakyta, jeigu galutinis rezultatas iseina ne toks koks buvo zadeta, pvz atlepumas nevienodas, arba per mazai, gal per daug? galima kazkokia rekonstrukcija smile.gif? jei taip ar ji mokama? aciu 4u.gif
Atsakyti

o sakykit, cia buvau aptikus toki klausima bet i ji nebuvpo atsakyta, jeigu galutinis rezultatas iseina ne toks koks buvo zadeta, pvz atlepumas nevienodas, arba per mazai, gal per daug? galima kazkokia rekonstrukcija smile.gif? jei taip ar ji mokama? aciu 4u.gif
[/quote]

jei operacija nepavyksta, ar ausys atlepsta vel, tai bent jau pas ta chirurga kur mane operavo butu tvarkoma nemokamai. Bet siaip nezinau ar kuris nors chirurgas zada, kad ausys bus visiskai vienodos, juk ir naturaliai jos nera visai vienodos. man is karto pasake, kad milimetru ar keliais jos gali skirtis.

o siaip tai tikrai pasiseke, kam neskauda po operacijos, nes man tai visa savaite toks skausmas buvo, kad buciau sutikus antra kart pagimdyt geriau doh.gif jokie vaistai nepadejo, nekalbu jau apie miega.. bet praeina tas skausmas ir dabar labai dziaugiuosi, kad ryzausi operacijai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=kerryy,2012 04 02, 11:04]
sveikinu 4u.gif o kodel is kauno trenketies i siaulius? blush2.gif

Aš trenkiausi iš Kauno i Šiaulius vien dėl to, kad tas gydytojas daro pigiausiai Lietuvoje.

Natūraliai ausys nėra identiškai vienodos, taigi jei po operacijos yra milimetrinis netikslumas, nemanau kad reikia į tai kreipti dėmesį smile.gif Tačiau, jei yra žymus skirtumas tarp abiejų ausų ir jei tai yra operaciją dariusio gydytojo kaltė, tai tikrai pakartotinė korekcija atliekama nemokamai, bent jau Karalevičius, garantuoju,ištaiso savo klaidas nemokamai.

Šiaip reikia nepamiršti po operacijos nekilnoti sunkių daigtų pasilenkus, tam, kad neplyštų siūlės ir vengti intensyvaus fizinio krūvio... smile.gif
Atsakyti