Sveikos,
pas mane viena ausis atlepusi ir nuo vaikystes jauciu diskomforta. Labai noreciau susitvarkyti ta ausyte, bet kolkas dar maitinu maziuka savo pienu, bet po truputi domiuosi kas kur kaip.
Sveiki, man jau penktas menuo kaip po operacijos, ausys vis dar jautrios, saltyje nemalonus jausmas, ir siaip kap ne savos. Kazin, kada tas jautrumas praeis...
Kiek laiko dėjotės ant ausų raištį nakčiai?
Pamiršau kiek chirurgas man liepė nešiot
As nesiojau raisti nenusiimdama lygiai savaite po operacijos iki pirmo perrisimo. O paskui sake, kad galiu visai nedet, net ir nakciai. Bet as dar kelias naktis uzdedavau, paciai ramiau buvo, bijojau vartydamasi uzkabint skaudziai, o kai apristos, kazkaip drasiau.
Merginos, o po kiek laiko po operacijos dažėtės plaukus?
Įdomu ar tie chemikalai nepakenktų gijimo procesui...
QUOTE(Rianka @ 2012 02 29, 13:32)
Merginos, o po kiek laiko po operacijos dažėtės plaukus?
jeigu jau siulai istraukti ,ir nebuvo jokiu komplikaciju tai manau kad jau drasiai gali grazintis
Sveikutes!
Ir as prisijungiu prie "beausiu" kompanijos
Ausyciu netekau pries 2 savaites
Norejau paklausti, gal jums chirurgas yra rekomendaves koki spec. tepaliuka tiems randeliams, kur susiuti 1 cm ausies virsuj matomojoj pusej? Labai jau matoma vieta, norisi kad ne zymes kuo greiciau neliktu.. O tai man elastinis bintas ir plauku juosta sasiukus per kelias naktis nuo siuliu nutryne, bijau kad randai po to neliktu..
Ir siaip gal ka tepti jums gydytojas parenkomendavo kai jau iseme siulus po savaites, kad gytu viskas greiciau? Tepalu/purskalu/vaistuku ? Nes dabar vaizdelis tai tikrai nekoks.. norisi sugydyt greiciau.
Norejau paklausti, gal jums chirurgas yra rekomendaves koki spec. tepaliuka tiems randeliams, kur susiuti 1 cm ausies virsuj matomojoj pusej? Labai jau matoma vieta, norisi kad ne zymes kuo greiciau neliktu.. O tai man elastinis bintas ir plauku juosta sasiukus per kelias naktis nuo siuliu nutryne, bijau kad randai po to neliktu..
Ir siaip gal ka tepti jums gydytojas parenkomendavo kai jau iseme siulus po savaites, kad gytu viskas greiciau? Tepalu/purskalu/vaistuku ? Nes dabar vaizdelis tai tikrai nekoks.. norisi sugydyt greiciau.
QUOTE(Meidy @ 2012 03 04, 00:14)
Sveikutes!
Man tai liepė tik purkštis 2 kartus per dieną dezinfekciniu skysčiu, naudoju octenisept, jis ir dezinfekuoja ir skatina žaizdų gijimą.
Papildyta:
O aš dar noriu paklausti tų, kuriems prireikė korekcinės operacijos - ar mokėjot papildomai ar padarė nemokamai?
QUOTE(Rianka @ 2012 02 27, 13:52)
Kiek laiko dėjotės ant ausų raištį nakčiai?
Rianka, kiek laiko jau praejo po tavo operacijos
Man chirurgas liepe plaukams skirta juosta arba sportine juostele det nakciai kokius 1,5-2 men. Na 6 savaites - tai butinai.
Ka tu risiesi nakciai? Meginau elastiniu bintu apsivyniot, jausmas geras, bet nubudau nutrintais ausu krastais (oda jis kazkaip nubruzino) Tai isigijau Eurokose tokia pigia minksta juostele plaukams, tai su ja jau geriau miegot, beveik nebepritrina
O jeigu ir diena plaukam juosta nesiot, kazin ne geriau butu? Labai jau norisi kad jos ir liktu tokios kaip po operacijos (nes nera jos per daug prigludusios, pats tas) Bet sako, kazkiek vistiek jos nulepsta, tai labai nelaukiu, nes rezultatas po operacijos yra butent toks, kokio norejau, kad kazkiek nuleptu - nereikia..
Papildyta:
QUOTE(indigo7 @ 2012 02 27, 14:32)
As nesiojau raisti nenusiimdama lygiai savaite po operacijos iki pirmo perrisimo. O paskui sake, kad galiu visai nedet, net ir nakciai. Bet as dar kelias naktis uzdedavau, paciai ramiau buvo, bijojau vartydamasi uzkabint skaudziai, o kai apristos, kazkaip drasiau.
Indigo,
o kaip dabar ausytes? Kazkiek atsitrauke pacios nuo galvos? Patenkinta dabar rezultatu? Tai taip ir nebededavai net nakciai nieko?
Papildyta:
QUOTE(Rianka @ 2012 03 04, 11:59)
Man tai liepė tik purkštis 2 kartus per dieną dezinfekciniu skysčiu, naudoju octenisept, jis ir dezinfekuoja ir skatina žaizdų gijimą.
Aha, as irgi sita pati naudoju Kazin ,kiek laiko naudot ji reiks? Kol bonkute nesibaigs?
Tau randeliai jau isnyko, kur siules buvo prieki virsuje po 1 cm darytos?
QUOTE(Meidy @ 2012 03 04, 15:15)
Rianka, kiek laiko jau praejo po tavo operacijos
Man chirurgas liepe plaukams skirta juosta arba sportine juostele det nakciai kokius 1,5-2 men. Na 6 savaites - tai butinai.
Ka tu risiesi nakciai? Meginau elastiniu bintu apsivyniot, jausmas geras, bet nubudau nutrintais ausu krastais (oda jis kazkaip nubruzino) Tai isigijau Eurokose tokia pigia minksta juostele plaukams, tai su ja jau geriau miegot, beveik nebepritrina
O jeigu ir diena plaukam juosta nesiot, kazin ne geriau butu? Labai jau norisi kad jos ir liktu tokios kaip po operacijos (nes nera jos per daug prigludusios, pats tas) Bet sako, kazkiek vistiek jos nulepsta, tai labai nelaukiu, nes rezultatas po operacijos yra butent toks, kokio norejau, kad kazkiek nuleptu - nereikia..
Papildyta:
Indigo,
o kaip dabar ausytes? Kazkiek atsitrauke pacios nuo galvos? Patenkinta dabar rezultatu? Tai taip ir nebededavai net nakciai nieko?
Papildyta:
Aha, as irgi sita pati naudoju Kazin ,kiek laiko naudot ji reiks? Kol bonkute nesibaigs?
Papildyta:
Indigo,
Papildyta:
Po operacijos praėjo mėnuo laiko. Nakčiai iš pradžių dėdavausi tokią sportinę elastinę juostelę, bet labai verždavo, tai tada dėjausi tik tokį tvarstomą tinkliuką, kokį ant binto deda, šitas buvo gerai, nes pas mane pjūvių išorinėje pusėje nėra, tai nenutrindavo. Šiąnakt jau miegojau be nieko, nes man liepė tik mėnesį laiko nešiot.
Randeliai vidinėje pusėje dar yra, tai porą kart per dieną dar purškiu, kad skatintų gijimą. Bet jau neskauda.
Tiesa, man nelabai patinka mano ausų tie galiukai, apačioj, nes vienas toks labiau priplotas, į šoną žiūri, o kitas laisvesnis, žiūri tiesiai. Aišku šiaip tai nelabai matosi, bet kai įsiveriu kabančius auskarus, tada auskarai pasikreipia vienas tiesiai žiūri, kitas labiau į šoną.
As niekuom netepiau, nepurskiau, tik peroksidu pavalydavau. Isorinej pusej pjuviu neturiu. Nakciai apsirisdavau neilgai, nes man aplamai po savaites nuolatinio tvarscio nesiojimo sake gali nerist visai. Rezultatu patenkinta, ausys labai naturaliai atrodo, atsitrauke po operacijos labai labai nedaug. Minimaliai. Tik uzknisa ausu jautrumas, maza vaika auginu, tai kartais kai uzkabina, net saldu darosi, skauda. Ko gero reikia labai nemazai laiko, kad tas jautrumas taptu minimalus. Net nuo salto oro ausys tarsi ne savos. O jau praejo 5 menesiai po operacijos...