Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(200 @ 2012 01 30, 15:35)
na tik nepykit, kad veida uzmaliavojau, bet bendras vaizdas matosi smile.gif

user posted image

dar nuotraukoje plaukai truputi uzkrenta ant ausu, dabar dar daugiau apauges, bet noreciau nevarzyt saves pas kirpeja, rinktis bet koki kirpima smile.gif na cia viena is priezasciu, kitas dalykas, kad nuotraukose kai pagauna, atrodo kad lokatoriai, o ne ausys pas mane biggrin.gif

Tavo ausys atlėpusios labai panašiai kaip ir pas mane - didžiausias atlėpimas per vidurį. Realiai tos mūsų ausys niekam į akis nekrenta, tik iš tikrųjų fotkėse atrodo baisiausiai doh.gif
Kai buvau pas chirurgą konsultacijai, tai sakė, kad operuotis tikrai nebūtina, defektas nedidelis, bet kadangi mane jis nervina, tai aš operuosiuosi. smile.gif
Atsakyti
Man irgi vienas chirurgas atsisakė operuot, sako kad neišeis gražiai padaryt, ausys dar pakankamai normalios, tada tik supykau "nu viskas, darysiuos bet kur ir viskas, kas čia darosi, nejaugi plastinė chirurgija negali man padėti?" Tik kai pasidariau supratau, koks durnius buvau, kad iš tikrųjų tos ausys kitiems iš vis nerūpi kai su manim kalba. Buvo 24 mm atlėpimas, norėjau 20 mm, gavau 15 mm - ausys priplotos, netinka pagal veido profilį, tokią depresiją įvarė, kad turbūt jau niekada nesibaigs. Pasaulyje yra problema, kad plastikos chirurgai linkę ausis priglausti per daug drastiškai, todėl įtariu, kad ir Lietuvoj gali nebūti tų, kurie moka priglausti tik kelis milimetrus. Patariu per konsultaciją nurodyti milimetrais, kokio atlėpimo galutinaim rezultate (po 3-6 mėn) norit, o geriausia būtų įrašyt į sutartį, bet su tokia sąlyga jaučiu nei vienas chirurgas nesutiktų. Darydami operaciją pagalvokit "ar bus gerai jei netyčia per daug priglaus". Dar vienas užknisantis dalykas - chirurgai niekada nesako, kad ko nors nemoka, vietoj to sako "tau geriau nedaryt nieko".
Atsakyti
QUOTE(solf @ 2012 01 31, 21:59)
Pasaulyje yra problema, kad plastikos chirurgai linkę ausis priglausti per daug drastiškai, todėl įtariu, kad ir Lietuvoj gali nebūti tų, kurie moka priglausti tik kelis milimetrus. Dar vienas užknisantis dalykas - chirurgai niekada nesako, kad ko nors nemoka, vietoj to sako "tau geriau nedaryt nieko".

Man tai kaip tik patiko tas dalykas, kad liepė pačiai apsispręst, ar tikrai noriu operuot, nes tas mano defektas nėra labai baisus ir kliūna tik man pačiai, niekas niekada manęs atlėpause nėra pavadinęs biggrin.gif O kad priglaus tas ausis per daug, tai tikrai nebus bėda, svarbu, kad ne per mažai, nes svajonė mano, kad jos išnyktų iš vaizdo, kai žiūriu į save veidrodyje ir nuotraukose, surištais plaukais. wub.gif
Atsakyti
na dėkui už nuomones, dar laiko mėnesį turiu pagalvot, bet turbūt reikės darytis, kad rami galva būtų smile.gif

šiaip pabandau ausis priglaust kuo daugiau, kaip kažkas rašė jog per daug prigludusios, vis tiek jos normaliai atrodo, nebent jas išvis nupjovė.. smile.gif
Atsakyti
Na va aš jau po operacijos smile.gif Sakykit ar keičiasi ausų vaizdas po kažkiek laiko, nuo to kaip yra pirmosiomis dienomis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2012 02 09, 12:49)
Na va aš jau po operacijos  smile.gif Sakykit ar keičiasi ausų vaizdas po kažkiek laiko, nuo to kaip yra pirmosiomis dienomis?  g.gif

Priklauso nuo to, kokia technika taikyta. Daugumoje atvejų šiek tiek atšoka.
Atsakyti
O po kiek laiko jau galima šlapinti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mane irgi labai domina si operacija,bet jos reikia mano dukrytei,jai dabar 6 metukai,tai galvoju kuo anksciau tuo geriau smile.gif bet ne nenutuokiu kur geriau vaziuoti,aisku arciau butu Kaunas.Gal galite parekomenduoti gera specelista 4u.gif Gal kokiu atsiliepimu girdejot apie ''Grozio chirurgija'' g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2012 01 31, 15:07)
Tavo ausys atlėpusios labai panašiai kaip ir pas mane - didžiausias atlėpimas per vidurį. Realiai tos mūsų ausys niekam į akis nekrenta, tik iš tikrųjų fotkėse atrodo baisiausiai  doh.gif
Kai buvau pas chirurgą konsultacijai, tai sakė, kad operuotis tikrai nebūtina, defektas nedidelis, bet kadangi mane jis nervina, tai aš operuosiuosi.  smile.gif

drinks_cheers.gif mano akimis jo ausys nera atlepusios, visai normalios ir net nuotraukoje tikrai nekrinta i akis. gal tas atlepimas ties viduriu tuo ir geresnis, nes pas mane buvo virsus, tai tas ir iskraipydavo, patraukdavo demesi.
as jo vietoje nesioperuociau, nes normaliai atrodo 4u.gif bet spresti paciam, cia tik mano nuomone 4u.gif

QUOTE(solf @ 2012 01 31, 21:59)
Man irgi vienas chirurgas atsisakė operuot, sako kad neišeis gražiai padaryt, ausys dar pakankamai normalios, tada tik supykau  "nu viskas, darysiuos bet kur ir viskas, kas čia darosi, nejaugi plastinė chirurgija negali man padėti?" Tik kai pasidariau supratau, koks durnius buvau, kad iš tikrųjų tos ausys kitiems iš vis nerūpi kai su manim kalba. Buvo 24 mm atlėpimas, norėjau 20 mm, gavau 15 mm - ausys priplotos, netinka pagal veido profilį, tokią depresiją įvarė, kad turbūt jau niekada nesibaigs. Pasaulyje yra problema, kad plastikos chirurgai linkę ausis priglausti per daug drastiškai, todėl įtariu, kad ir Lietuvoj gali nebūti tų, kurie moka priglausti tik kelis milimetrus. Patariu per konsultaciją nurodyti milimetrais, kokio atlėpimo galutinaim rezultate (po 3-6 mėn) norit, o geriausia būtų įrašyt į sutartį, bet su tokia sąlyga jaučiu nei vienas chirurgas nesutiktų. Darydami operaciją pagalvokit "ar bus gerai jei netyčia per daug priglaus". Dar vienas užknisantis dalykas - chirurgai niekada nesako, kad ko nors nemoka, vietoj to sako "tau geriau nedaryt nieko".

o jus ir vel, dieve dieve doh.gif visu pirma pas tave pagal mm buvo norma, pagal matytas nuotraukas po galiu pasakyti, kad jos normaliai atrodo, nera nesveikai priglaustos, o tu vel su savo.. na tau vienam nepasiseke per tavo durna galva, nes nebuvo ka glausti, o ir dabar viskas normaliai, reiketu apsilankyti dar karta pas gydytoja, tik kitos srities doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 02 10, 14:26)
Sveikos 4u.gif
Mane irgi labai domina si operacija,bet jos reikia mano dukrytei,jai dabar 6 metukai,tai galvoju kuo anksciau tuo geriau smile.gif bet ne nenutuokiu kur geriau vaziuoti,aisku arciau butu Kaunas.Gal galite parekomenduoti gera specelista 4u.gif Gal kokiu atsiliepimu girdejot apie ''Grozio chirurgija'' g.gif

Aš ten operavausi mirksiukas.gif Įspūdžiai labai geri, personalas labai malonus.
Dar tik 5 dienos po operacijos, tai apie galutinius rezultatus kalbėti dar anksti, bet pradiniai džiugina. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2012 02 10, 21:29)
Aš ten operavausi  mirksiukas.gif Įspūdžiai labai geri, personalas labai malonus.
Dar tik 5  dienos po operacijos, tai apie galutinius rezultatus kalbėti dar anksti, bet pradiniai džiugina.  thumbup.gif

saunu girdeti 4u.gif
Atsakyti
Apmirus kažkokia tema g.gif negi nėra laukiančių operacijos, ar jau šviežiai išoperuotų biggrin.gif
Man jau dvi savaites kaip po operacijos, labai džiaugiuosi, kad pagaliau tą pasidariau thumbup.gif Vis einu pro veidrodį ir į savo ausis spoksau biggrin.gif
Atsakyti