O kaip matuoja tą atlėpimo laipsnį?
Prieš metus apturėjau atlėpusių ausų korekciją...Dariausi Šiauliuose, nes ten pigiausia ką radau 900lt abiejų ausyčių, pas Gintarą Karalevičių. Telefonu su juo kalbėti gana sunku, nes jis greitakalbis, todėl neviską supratau Todėl susirašinėjome el.paštu. Labai malonus gydytojas. Jokių eilių, geras ir malonus aptarnavimas. Tiesiog susitarėm kurią dieną operuojam ir aš atvykau. Kabinete pasikalbėjom, parodė kaip atrodys ausytės. Dažniausiai operuojamos abi ausis, nes kai vieną išoperuoja, atrodo, kad kita yra atlėpus. Operacija truko gal valandą laiko. Nieko nejutau, tik garsai nemalonus po operacijos iškart išleido namo, kartu buvusi medicinos seselė padarė gražų įtvarą paaiškino kaip prižiūrėti, ką gerti nuo skausmo , bet skausmą man numalšino tik nuskausminamieji į raumenis. Šiek tiek sudėtinga buvo miegot. Siūlus išsiėmiau savame mieste chirurgijos skyriuje. Tiesa labai erzino tos juosteles ant galvos, kurią dar reikia nešioti 1mėnesį, ir dabar pamačius nupurto bet rezultatu esu labai patenkinta.
QUOTE(Rianka @ 2012 01 19, 14:06)
O kaip matuoja tą atlėpimo laipsnį?
Labiausiai atsikišusioj vietoj prideda liniuotę ir atremia liniuotės kraštą statmenai į galvą. Matuojant ausis papildomai neatlenkiama. Kaip čia pirmoj nuotraukoj:
http://plasticsurger...e_ear_size.html
QUOTE(solf @ 2012 01 19, 20:51)
Labiausiai atsikišusioj vietoj prideda liniuotę ir atremia liniuotės kraštą statmenai į galvą. Matuojant ausis papildomai neatlenkiama. Kaip čia pirmoj nuotraukoj:
ačiū
Sakykit, o tą raištį, kurį reikia nešioti, kai nuima tvarsčius nuo galvos, duoda gyd. ar reikia savo turėti? Jei savo, tai kur pirkot?
QUOTE(Rianka @ 2012 01 26, 17:18)
Sakykit, o tą raištį, kurį reikia nešioti, kai nuima tvarsčius nuo galvos, duoda gyd. ar reikia savo turėti? Jei savo, tai kur pirkot?
Man dave gydytojas dar viena tvarsti, jei pirmasis susiteptu...o ir siaip pirmasis tvarstis nori nenori sukarpomas, nes pirmas dvi dienas ausys labai tinsta...tai tenka ikirpti vietomis...plauku juosta pirkausi pati : yra droge, eurokose, iki parduotuvese...
http://www.eoxox.com...u-juosta-1.html va tokia tik platesne pirkau, gan sudetinga uzsideti pradzioj buvo, nes ausys gan skausmingos, ne karta buvau prisitrenkus
laba diena,
vis neapsisprendziu ar man to tikrai reikia, nors ir nejauciu labai didelio diskonforto, bet karts nuo karto pagalvoju apie operacija, kad ateityje buciau ramus del to reikalo. Pagal matavimus paskaiciavau, atstumas gaunas truputi daugiau nei 25mm, tad jei sumazintu kokiais 5mm, manau, butu idealiausias variantas
galvoju kreiptis pas G.Karaleviciu, pas ji kaina vos ne per pus mazesne (atsiliepimai tik geri) bet ar tik jis neatkalbes manes po konsultacijos
galiu imest nuotrauka Jusu teismui, gal padesite man pagaliau apsisprest
vis neapsisprendziu ar man to tikrai reikia, nors ir nejauciu labai didelio diskonforto, bet karts nuo karto pagalvoju apie operacija, kad ateityje buciau ramus del to reikalo. Pagal matavimus paskaiciavau, atstumas gaunas truputi daugiau nei 25mm, tad jei sumazintu kokiais 5mm, manau, butu idealiausias variantas
galvoju kreiptis pas G.Karaleviciu, pas ji kaina vos ne per pus mazesne (atsiliepimai tik geri) bet ar tik jis neatkalbes manes po konsultacijos
galiu imest nuotrauka Jusu teismui, gal padesite man pagaliau apsisprest
Laba,
imesk nuotrauka ,manau kad irgi bereikalingas alarmas ,
o mes motriskos jau ivertinsim gal net daktaro atkalbinejimu nereikes
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2012 01 30, 13:21)
Laba,
na tik nepykit, kad veida uzmaliavojau, bet bendras vaizdas matosi
dar nuotraukoje plaukai truputi uzkrenta ant ausu, dabar dar daugiau apauges, bet noreciau nevarzyt saves pas kirpeja, rinktis bet koki kirpima na cia viena is priezasciu, kitas dalykas, kad nuotraukose kai pagauna, atrodo kad lokatoriai, o ne ausys pas mane
hm ,na mano akimis tai visai dar normaliai
pas mano broli palyginus su tavosiomis buvo net laaaabai atlepusios,taip kad dar labai stipriai pagalvociau pries kreipiantis i chirurga
pas mano broli palyginus su tavosiomis buvo net laaaabai atlepusios,taip kad dar labai stipriai pagalvociau pries kreipiantis i chirurga