Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

Merginos, buvot visiškai teisios, chirurgas sakė, reikės operaciją atidėti, jei prasidės mėnesinės. 4u.gif
Ar čia yra dar laukiančių operacijos netolimoje ateityje? mirksiukas.gif
Atsakyti
Baisu koks kvailys buvau, kad sugalvojau daryt tą operaciją, vis dar atrodo, kad tuo sprogsiu iš pykčio... Juolab, kad atlėpausiu buvau pavadintas tik vieną kartą gyvenime... Niekada sau neatleisiu... Koks košmaras, pasižiūri į veidrodį ir vis prisimeni savo kvailą sprendimą... Nepatinka man naujosios ausys, visai nepatinka...
Atsakyti
Manau Jus tikrai turite rimtu problemu.... doh.gif linkiu kuo greiciau jas isspresti 4u.gif
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solf @ 2012 01 16, 22:04)
Baisu koks kvailys buvau, kad sugalvojau daryt tą operaciją, vis dar atrodo, kad tuo sprogsiu iš pykčio... Juolab, kad atlėpausiu buvau pavadintas tik vieną kartą gyvenime... Niekada sau neatleisiu... Koks košmaras, pasižiūri į veidrodį ir vis prisimeni savo kvailą sprendimą... Nepatinka man naujosios ausys, visai nepatinka...

Įmesk foto, pažiūrėsim ar tikrai taip jau blogai operacija padaryta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2012 01 17, 13:03)
Įmesk foto, pažiūrėsim ar tikrai taip jau blogai operacija padaryta  mirksiukas.gif

manau cia labiau visa ta reikala sureiksmina ,o ta problema ne su ausimis o su galva.... doh.gif nes jei daresi operacija vien del to kad kazkas pasake jog yra atlepausis tai nera normalu.... doh.gif lotuliukas.gif siaip tokie dalykai mano manymu yra daromi ,kai pats zmogus blogai jauciasi ir del to turi kazkokiu kompleksu ,o ne del to kad kazkam uzkliuvo tavo ausys.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2012 01 17, 15:00)
manau cia labiau visa ta reikala sureiksmina ,o ta problema ne su ausimis o su galva....  doh.gif

drinks_cheers.gif
nuotraukos buvo sukeltos i kazkoki puslapi, parases yra kaip surasti tai. ir normaliai jos ten atrodo. taigi as izvelgiu tik du variantus: a) jos ir nebuvo atlepusios, bet negerai su kitkuo, bet tikrai ne ausimis: na tikrai issigalvojo ar kaip minejo bikergirl_81 kazkas kazka pasake, gal neturejo zmogus ka veikti ir t.t. cool.gif jos buvo atlepusios, jis kompleksavo, taciau dabar jos atrodo normaliai, todel yra dar negerai su kazkuria kita kuno dalimi.
p.s. nuotraukas jau pasalino kas nemate smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 17 sausio 2012 - 15:04
Toj foto nieko nepamatysit. Visi čia visada sakys, kad viskas normaliai. Man pyktis kyla dėl to, kad atlėpimas buvo nedidelis, o priglaudimas per daug drastiškas, taip pat dėl to, kad kai kurie žmonės sako, kad atrodau kaip kitas žmogus, neatpažįsta. Dabar tos plastinės operacijos atrodo tokia nesąmonė, pyktis kyla ir dėl to, kad neužteko pakankamai proto tai suvokti dar prieš operaciją, kad tos mano ausys iš tikrųjų niekam nerūpėjo ir niekas į jas nežiūrėdavo. Pusę metų buvau apsėstas ta mintimi 'reikia nebijoti ir išdrįsti pasidaryti', dėl to net apleidau kitus savo planus ir darbus, o dabar ir rezultatas nepatinka, ir planai neįgyvendinti ir entuziazmas dingęs ką nors daryti dėl visos šios depresijos...
Atsakyti
Nu kaip tai foto nepamatys, tik bijojimas rodyti, nes tikrai nieko nera. O jeigu jos nebuvo atlepusios, o normalios, o bernuzelis is neturejimo ka veikti sugalvojo, tai ir priplojo daugiau nei iprasta, nes kaip kitaip isoperuoti ir taip neatlepusias ausis? nors jos kiek maciau ir nera kazkaip priplotos, o normalios ausys
Atsakyti
Na, atlėpimas buvo daugiau už normą (20 mm), bet vis tiek dar atrodė pakankamai normaliai, visi aplinkiniai sakė "nedaryk nedaryk".. Taigi, kompleksas tikrai buvo išsigalvotas... Supratau kai jau buvo per vėlu...
Atsakyti
20mm yra 2cm. Norma yra 2-2.5cm. taip kad cia isvis normu norma, o net ne 2.5cm, kur galima dar pasvarstyti ar atvepus, ar ne. tai pats kaltas, ko pulti kaltinti dabar kazka, kad per daug priplojo ar kazka, kad paskatino darytis, jei jos dabar visiskai isitikinau, kad nebuvo atvepusios, o tu pats issigalvojai. juk mums nuotraukos tai nerodei pries operacija, o gydytoju toks darbas tenkinti pamiseliu prasymus 4u.gif
Atsakyti
Nea, turėjau galvoj kad jei atlėpimas daugiau nei 20mm, tai jau atlėpusios skaitosi. Tai pas mane buvo kiek pamenu 24mm, norėjau kad būtų 18-20mm (idealusis atvejis), o padarė 14 mm; gavosi perėjimas nuo vieno kraštutinumo prie kito. Jūsų tai nekaltinu, pirmiausiai kaltinu save, kad iš vis užsimaniau šios nesąmonės, paskui daktarą.
Atsakyti
QUOTE(solf @ 2012 01 17, 19:52)
Nea, turėjau galvoj kad jei atlėpimas daugiau nei 20mm, tai jau atlėpusios skaitosi. Tai pas mane buvo kiek pamenu 24mm, norėjau kad būtų 18-20mm (idealusis atvejis), o padarė 14 mm; gavosi perėjimas nuo vieno kraštutinumo prie kito. Jūsų tai nekaltinu, pirmiausiai kaltinu save, kad iš vis užsimaniau šios nesąmonės, paskui daktarą.

Kas operavo?
Atsakyti