Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

QUOTE(eltruta @ 2011 09 21, 11:42)
melynesne, tau koregavo ausyčių atlėpimą, o ar lietė ausies viršūnėles, kur formuojama taip vadinama 'vagelė', kad ausytės viršus būtų prigludęs? Man paties kaušelio atlėpimo nekoregavo, tik viršų tvarkė. Ar ausytės dar patinusios pas tave?

Sveiki 4u.gif man ta pati problema,vienos ausytes virsunele nulinkus,kita ausyte labai grazi,ir matosi tas skirtumas,kai buvau kokiu 12 metu kauno klinikose operavo,tai nelabai supratau ka ten operavo,bet ji ir liko nulinkusi verysad.gif todel galvoju vel gultis po skalpeliu,niekaip neissirenku chirurgo,renkuosi is jankausko, kaikario ir viksraicio g.gif eltruta,kadangi ir taip galvoju,kad cia reta op,tai koki chirurga issirinkai tu,ar patenkinta jo darbu,kaip ausytes tavo? kiek mokejai?

solf man ausis is sono atrodo,netgi labai normaliai,o ir nepasakyciau,kad atrodot be ausu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2011 12 27, 19:08)
Sveiki  4u.gif  man ta pati problema,vienos ausytes virsunele nulinkus,kita ausyte labai grazi,ir matosi tas skirtumas,kai buvau kokiu 12 metu kauno klinikose operavo,tai nelabai supratau ka ten operavo,bet ji ir liko nulinkusi  verysad.gif todel galvoju vel gultis po skalpeliu,niekaip neissirenku chirurgo,renkuosi is jankausko, kaikario ir viksraicio  g.gif  eltruta,kadangi ir taip galvoju,kad cia reta op,tai koki chirurga issirinkai tu,ar patenkinta jo darbu,kaip ausytes tavo? kiek mokejai?

solf man ausis is sono atrodo,netgi labai normaliai,o ir nepasakyciau,kad atrodot be ausu  schmoll.gif

Iš tikrųjų dėl gydytojų niekada neįtiksi. Vieni giria vieną, kiti tą patį peikia. Galų gale visi žmonės, daro klaidų, o ir iš kitos pusės yra dalykų, kurie poto nebepriklauso nuo gydytojų, tai yra mūsų organizmo reakcija į operaciją ir nuo to kylančios komplikacijos ar kažkokie nepatogumai. 4u.gif

Aš ne iš savo patirties, o iš draugų, pažįstamų, artimųjų apie kaikarį girdėjau tik tiek, kad nelabai malonus, nelabai rūpestingas, pasipūtęs. Daugiau nieko nežinau, girdėjau, kad Vikšraitis neblogas.

O solf ausys tikrai normalios.. kita vertus mane labai suglumino jo pasisakymas kitur "norėjau, kad ausis TRUPUTĮ, LABAI NEDAUG priglaustų". Kyla klausimas dėl to labai nedaug ar tikrai tos operacijos reikėjo, gal ausys buvo normalios smile.gif galų gale, jeigu jau nepatiko gydytojas per pirmą konsultaciją kaip jis rašė ar reikėjo toliau pas jį lankytis? Labai agituojama dabar, kad čia techniškai reikėjo daryti taip ir anaip, tai palauk kur tu buvai tada prieš operaciją? Aš prieš guldamasi po skalpeliu pasidomėjau viskuo ir visur kur įmanoma ir visa tai jau žinojau prieš operaciją. Dar patiko, kad mes jį "įtikinom" darytis operaciją lotuliukas.gif nu jetau, taip vaikiška.. žmogus net patarimo čia neklausė, pats kiekvienas renkasi gydytoją, ir renkasi sprendimą ar daryti ar ne. Nu žodžiu prisijuokiau, galvojau čia vyras metuose. biggrin.gif
dar pirmai sėdžiu ir galvoju, pirmas kartas kai girdžiu tokį dalyką.. tai taip įdomu pasidarė. Nu bet akurat.. juk ausys tai normalios, tik žmogus kompleksuotas ne ausimis, o gal galų gale patapus gražiu pagailo pinigų, o gal ten ausys nebuvo atlėpusios.. nes tikrai pirmas kartas. Teko girdėti tik retus vėl atlėpimo atvejus ir tai dažniausiai dėl komplikacijų, kurias sukelia pati organizmo reakcija arba paciento netinkama priežiūra smile.gif
Atsakyti
Merginos kurį labiau rekomenduotumėt Maslauską ar Kaikarį? g.gif
Atsakyti
maslauska
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 30, 12:52)

Ačiū 4u.gif

Merginos, ar tiesa, kad menstruacijų metu negalima operuotis? g.gif
Atsakyti
Taip. Nežinau kodėl, dėl kraujavimo turbūt. Mėnesinės mano nėra nuspėjamos tiksliai dieną į dieną, operacijos dieną netikėtai pajutau, kad šiandien/ryt mėnesinės jau "pareina". Jeigu neklystu tik pradėjus leisti nuskausminamuosius, jau buvo pastebėta tai ir buvau paklausta, kad turbūt sergu. Pasakiau, kad dar dar ne, bet jau tuoj tuoj tuoj lotuliukas.gif tai sakė, svarbiausia, kad dar šiuo metu ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2012 01 04, 14:05)
Merginos, ar tiesa, kad menstruacijų metu negalima operuotis?  g.gif

taip, tiesa. tik nzn kodel. Bet chirurgas isanksti ispejo, kai taremes del datos, kad nesirciau smile.gif
Atsakyti
Mane irgi įspėjo ir tikrai nesitikėjau susirgti, bet tiksliai dienomis nesergu, pasvyruoja ciklas 3-5 dienas. Man atrodo dėl kraujavimo, nes man vien leidžiant nuskausminamuosius, jau iškart suprato, kad kažkas panašaus į mėnesines. Nors dar tik gresiančios sakė nieko blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amsar @ 2012 01 04, 20:51)
taip, tiesa. tik nzn kodel. Bet chirurgas isanksti ispejo, kai taremes del datos, kad nesirciau smile.gif

QUOTE(melynesne @ 2012 01 04, 20:54)
Mane irgi įspėjo ir tikrai nesitikėjau susirgti, bet tiksliai dienomis nesergu, pasvyruoja ciklas 3-5 dienas. Man atrodo dėl kraujavimo, nes man vien leidžiant nuskausminamuosius, jau iškart suprato, kad kažkas panašaus į mėnesines. Nors dar tik gresiančios sakė nieko blogo  4u.gif

Ir žinot ką, pasidomėjau toje klinikoje kur operuosiuosi ir sakė, kad menstruacijos tokiai operacijai įtakos neturi. Neoperuoja tik kai reikalinga pilna narkozė. g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiaip ne pirmą kartą girdžiu, kad apskritai operacijai mėnesinės negerai. Čia kažkas su kraujavimu gausiu susiję, krešėjimais ir panašiai. Todėl suabejočiau šį kartą ta klinika labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 05, 16:53)
Šiaip ne pirmą kartą girdžiu, kad apskritai operacijai mėnesinės negerai. Čia kažkas su kraujavimu gausiu susiję, krešėjimais ir panašiai. Todėl suabejočiau šį kartą ta klinika labiau  smile.gif

Klinika tai aš visiškai neabejoju schmoll.gif
Galutinai situacija paaiškės po konsultacijos pas chirurgą. cool.gif
Atsakyti
Tokie pasisakymai jiems pliuso neduoda tiesiog biggrin.gif
Atsakyti