QUOTE(Filotijia @ 2011 12 27, 19:08)
Sveiki
man ta pati problema,vienos ausytes virsunele nulinkus,kita ausyte labai grazi,ir matosi tas skirtumas,kai buvau kokiu 12 metu kauno klinikose operavo,tai nelabai supratau ka ten operavo,bet ji ir liko nulinkusi
todel galvoju vel gultis po skalpeliu,niekaip neissirenku chirurgo,renkuosi is jankausko, kaikario ir viksraicio
eltruta,kadangi ir taip galvoju,kad cia reta op,tai koki chirurga issirinkai tu,ar patenkinta jo darbu,kaip ausytes tavo? kiek mokejai?
solf man ausis is sono atrodo,netgi labai normaliai,o ir nepasakyciau,kad atrodot be ausu
Iš tikrųjų dėl gydytojų niekada neįtiksi. Vieni giria vieną, kiti tą patį peikia. Galų gale visi žmonės, daro klaidų, o ir iš kitos pusės yra dalykų, kurie poto nebepriklauso nuo gydytojų, tai yra mūsų organizmo reakcija į operaciją ir nuo to kylančios komplikacijos ar kažkokie nepatogumai.
Aš ne iš savo patirties, o iš draugų, pažįstamų, artimųjų apie kaikarį girdėjau tik tiek, kad nelabai malonus, nelabai rūpestingas, pasipūtęs. Daugiau nieko nežinau, girdėjau, kad Vikšraitis neblogas.
O solf ausys tikrai normalios.. kita vertus mane labai suglumino jo pasisakymas kitur "norėjau, kad ausis TRUPUTĮ, LABAI NEDAUG priglaustų". Kyla klausimas dėl to labai nedaug ar tikrai tos operacijos reikėjo, gal ausys buvo normalios
galų gale, jeigu jau nepatiko gydytojas per pirmą konsultaciją kaip jis rašė ar reikėjo toliau pas jį lankytis? Labai agituojama dabar, kad čia techniškai reikėjo daryti taip ir anaip, tai palauk kur tu buvai tada prieš operaciją? Aš prieš guldamasi po skalpeliu pasidomėjau viskuo ir visur kur įmanoma ir visa tai jau žinojau prieš operaciją. Dar patiko, kad mes jį "įtikinom" darytis operaciją
nu jetau, taip vaikiška.. žmogus net patarimo čia neklausė, pats kiekvienas renkasi gydytoją, ir renkasi sprendimą ar daryti ar ne. Nu žodžiu prisijuokiau, galvojau čia vyras metuose.
dar pirmai sėdžiu ir galvoju, pirmas kartas kai girdžiu tokį dalyką.. tai taip įdomu pasidarė. Nu bet akurat.. juk ausys tai normalios, tik žmogus kompleksuotas ne ausimis, o gal galų gale patapus gražiu pagailo pinigų, o gal ten ausys nebuvo atlėpusios.. nes tikrai pirmas kartas. Teko girdėti tik retus vėl atlėpimo atvejus ir tai dažniausiai dėl komplikacijų, kurias sukelia pati organizmo reakcija arba paciento netinkama priežiūra