Sveiki,
vakar apturejau ir as ta geri (ausyciu korekcija) ir po baisios bemieges nakteles iskilo man toks klausimas, kiek dar laiko tie skausmai jauciami? Geriu vaistus nuo skausmo, bet nepasakyciau, kad jie man padetu.. negi visa nemigos savaite laukia?
Aš skausmų nejaučiau jau iki siūlų ištraukimo, todėl tikrai neatsirado po
Čia matyt kaip kam pasiseka, kaip kieno organizmas reaguoja į skausmą (nes šiaip ausys viena jautriausių ir skaudžiausių vietų), kaip patys jaučiame ir kenčiame skausmą, nes man tikrai nebuvo tokių skausmų. Pirmą dieną ir naktį truputį skaudėjo, bet tikrai ne baisiai, labiau nesimiegojo dėl nepatogumo manau, o toliau išvis nieko.. kartais pamausdavo, paniežtėtadvo ir t.t.
Čia matyt kaip kam pasiseka, kaip kieno organizmas reaguoja į skausmą (nes šiaip ausys viena jautriausių ir skaudžiausių vietų), kaip patys jaučiame ir kenčiame skausmą, nes man tikrai nebuvo tokių skausmų. Pirmą dieną ir naktį truputį skaudėjo, bet tikrai ne baisiai, labiau nesimiegojo dėl nepatogumo manau, o toliau išvis nieko.. kartais pamausdavo, paniežtėtadvo ir t.t.
QUOTE(matatukas @ 2011 12 16, 00:59)
ir dar turiu klausimą, jums kai išėmė siūlus, skausmas padidėjo ar sumažėjo?
man asmeniskai skausmo didelio nebuvo nei dar su siulais nei po isemimo. vaistu nuo skausmo net nereikejo
man tai skausminga buvo pirmoji savaite skausmui vaistukai nepadedavo, cia turbut kiekvienam skirtingai kai trauke siulus apalpau buvo karsta kabinete apsvaigo galva,geda sake del mazo svorio taip nutinka tikiuosi neisgasdinau dabar viskas gerai gyja randukai
Papildyta:
gal yra paneliu kurios prasidure ausis po operacijos? kiek laiko lauket kol prasiduret? kazkaip norisi prasidurt,bet nedristu
Papildyta:
gal yra paneliu kurios prasidure ausis po operacijos? kiek laiko lauket kol prasiduret? kazkaip norisi prasidurt,bet nedristu
QUOTE(matatukas @ 2011 12 25, 13:12)
na, matosi, jei plaukus "susilaižai" prie pat galvos ir žmogus tau stovi už nugaros
jau daug metu po operacijos ir nei vienas nezinantis net neitaria kad as ja turejau ir netepiau jokiu kremu ,kremuku... nemanau kad stovintis zmogus uz nugaros ziures tau i tarpuausi ,gi jei vasara buni su pliaziankem abejoju ,kad praeiviai ziuri i tarpupirscius,juokinga...
taip kad salin tuos kompleksus,dziaukites naujomis ausytemis ir nebekompleksuokit!
Su Sventemis!
QUOTE(matatukas @ 2011 12 25, 13:12)
na, matosi, jei plaukus "susilaižai" prie pat galvos ir žmogus tau stovi už nugaros
Nejuokink nieko ten nesimato. Kazkur trys/keturios savaites po operacijos, t.y. kai dar tikrai nebuvo pilnai sugyje as jau vaiksciojau susikelusi plaukus, dar ir artimiausiems zmonems liepiau IDEMIAI spoksoti i vaizda uz ausu, jie 100% patvirtino, kad nieko nesimato. Niekas is aplinkiniu net nepastebejo ir nemato, nes nera ka matyti. Pati visais budais su veidrodziais apziurinejau ir nei vienas operacija dares tuo nesiskundzia, nes to nera.
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2011 12 25, 16:56)
taip kad salin tuos kompleksus,dziaukites naujomis ausytemis ir nebekompleksuokit!
Su Sventemis!
Su Sventemis!
manau siuo atveju operacija nepadejo isvaryti kompleksu, zmogus kompleksuoja absoliuciai del visko, to ko ir nera