Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

Sveiki,

vakar apturejau ir as ta geri (ausyciu korekcija) ir po baisios bemieges nakteles iskilo man toks klausimas, kiek dar laiko tie skausmai jauciami? Geriu vaistus nuo skausmo, bet nepasakyciau, kad jie man padetu.. negi visa nemigos savaite laukia? g.gif
Atsakyti
Aš skausmų nejaučiau jau iki siūlų ištraukimo, todėl tikrai neatsirado po 4u.gif

Čia matyt kaip kam pasiseka, kaip kieno organizmas reaguoja į skausmą (nes šiaip ausys viena jautriausių ir skaudžiausių vietų), kaip patys jaučiame ir kenčiame skausmą, nes man tikrai nebuvo tokių skausmų. Pirmą dieną ir naktį truputį skaudėjo, bet tikrai ne baisiai, labiau nesimiegojo dėl nepatogumo manau, o toliau išvis nieko.. kartais pamausdavo, paniežtėtadvo ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matatukas @ 2011 12 16, 00:59)
ir dar turiu klausimą, jums kai išėmė siūlus, skausmas padidėjo ar sumažėjo?  4u.gif

man asmeniskai skausmo didelio nebuvo nei dar su siulais nei po isemimo. vaistu nuo skausmo net nereikejo bigsmile.gif
Atsakyti
man tai skausminga buvo pirmoji savaite unsure.gif skausmui vaistukai nepadedavo, cia turbut kiekvienam skirtingai g.gif kai trauke siulus apalpau verysad.gif buvo karsta kabinete apsvaigo galva,geda blush2.gif sake del mazo svorio taip nutinka g.gif tikiuosi neisgasdinau doh.gif dabar viskas gerai gyja randukai smile.gif
Papildyta:
gal yra paneliu kurios prasidure ausis po operacijos? mirksiukas.gif kiek laiko lauket kol prasiduret? blush2.gif kazkaip norisi prasidurt,bet nedristu blush2.gif
Atsakyti
As nebandziau ir turejau jau daug auskaru pries operacija, bet visada norejau dar po viena lotuliukas.gif tik dabar bijau lotuliukas.gif nes duriantis auksciau nei paprasti auskarai skaudejo labiau ir gyjo sunkiau dar pries operacija, o po operacijos ausys tai jautresnes unsure.gif
Atsakyti
Man tai, kai traukė siūlus siaubingai skaudėjo verysad.gif . Na, dar seselė nepasižymėjo švelnumu. Po kurio laiko, nuo siūlo išėmimo naudojote tepaliukus nuo randų?
Atsakyti
Ne, o kam juos naudoti? Galvoji kazkas ten matosi uz ausu? smile.gif
Atsakyti
na, jei darai, tai manau daryk viską iki galo, kad paskui nebūtų taip, jog ateityje tas randas man trukdytų smile.gif
Atsakyti
Kuo jis gali tau trukdyti ateityje jeigu ju net nesimato niekaip? smile.gif
Atsakyti
na, matosi, jei plaukus "susilaižai" prie pat galvos ir žmogus tau stovi už nugaros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matatukas @ 2011 12 25, 13:12)
na, matosi, jei plaukus "susilaižai" prie pat galvos ir žmogus tau stovi už nugaros  smile.gif

jau daug metu po operacijos ir nei vienas nezinantis net neitaria kad as ja turejau doh.gif lotuliukas.gif ir netepiau jokiu kremu ,kremuku... lotuliukas.gif nemanau kad stovintis zmogus uz nugaros ziures tau i tarpuausi lotuliukas.gif ,gi jei vasara buni su pliaziankem abejoju ,kad praeiviai ziuri i tarpupirscius,juokinga... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
taip kad salin tuos kompleksus,dziaukites naujomis ausytemis ir nebekompleksuokit! drinks_cheers.gif
Su Sventemis! newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(matatukas @ 2011 12 25, 13:12)
na, matosi, jei plaukus "susilaižai" prie pat galvos ir žmogus tau stovi už nugaros  smile.gif

Nejuokink lotuliukas.gif nieko ten nesimato. Kazkur trys/keturios savaites po operacijos, t.y. kai dar tikrai nebuvo pilnai sugyje as jau vaiksciojau susikelusi plaukus, dar ir artimiausiems zmonems liepiau IDEMIAI spoksoti i vaizda uz ausu, jie 100% patvirtino, kad nieko nesimato. Niekas is aplinkiniu net nepastebejo ir nemato, nes nera ka matyti. Pati visais budais su veidrodziais apziurinejau ir nei vienas operacija dares tuo nesiskundzia, nes to nera.

QUOTE(Bikergirl_81 @ 2011 12 25, 16:56)
taip kad salin tuos kompleksus,dziaukites naujomis ausytemis ir nebekompleksuokit!  drinks_cheers.gif
Su Sventemis!  newyear.gif

drinks_cheers.gif
manau siuo atveju operacija nepadejo isvaryti kompleksu, zmogus kompleksuoja absoliuciai del visko, to ko ir nera smile.gif
Atsakyti