Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

Aisku,ji maza,bet kol i 1klase neina,noriu ja apsaugoti,kad nesisaipytu,ir i sokiu bureli eina,ir kuodeli reikia nesioti,o kas liecia amziu kiek skaiciau,sako ,kad nuo 5m.Sakau,gal kokia mama tai jau patyre,ir galetu pakomentuoti.Aisku,bet kokia operacija ir narkoze,ypac pilna,o vaikams raso,kad ji pilna-tikrai ne i nauda.Tai dabar tik klausinejuosi,kaip cia ir kas.Aciu uz komentarus.,ir gal galit gydytoju geru parekomenduoti. 4u.gif

As palaikau Jus, darykit kol dar maza mergyte mirksiukas.gif na aisku jeigu ten nera labai atlepusios gal galima ir palaukti. Man pirma ausyciu korekcija buvo daryta kai man buvo 6 metai, nes buvo laaabai atlepusios. Tikrai labai dziaugiuosi, kad mama pas gydytoja nuvede dar maza, o ne paaugusia thumbup.gif Todel, pirmyn! 4u.gif
Atsakyti
As irgi iki kokiu 10metu jokio komplekso nejauciau. Bet dabar man tai labai trugdo sad.gif
Atsakyti
Man kompleksas atsirado mokykloje schmoll.gif tevai buvo nuveze del operacijos ,bet gydytojai atsisake daryti, atseit dar per maza...(nebuvo sukake 6metai)..dabar dziaugiuosi , kad pasiryzau operacijai ir laukiu kol galutinai sugis operuotos ausytes 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loteryte @ 2011 11 27, 17:41)
Man kompleksas atsirado mokykloje schmoll.gif  tevai buvo nuveze del operacijos ,bet gydytojai atsisake daryti, atseit dar per maza...(nebuvo sukake 6metai)..dabar dziaugiuosi , kad pasiryzau operacijai ir laukiu kol galutinai sugis operuotos ausytes 4u.gif  ax.gif

Na, ir kaip sugijo ausytės?smile.gif
Atsakyti
Dar gyja ax.gif bus kita savaite du menesiai, bet dar negaliu ant ju miegoti schmoll.gif trupuka skauda, kazkaip labai isdziuvo ausu odyte pradejo pleiskanoti blink.gif bet grozis reikalauja auku mirksiukas.gif lauksiu kol pagis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loteryte @ 2011 12 06, 09:32)
Dar gyja ax.gif  bus kita savaite du menesiai, bet dar negaliu ant ju miegoti schmoll.gif  trupuka skauda, kazkaip labai isdziuvo ausu odyte pradejo pleiskanoti blink.gif  bet grozis reikalauja auku mirksiukas.gif  lauksiu kol pagis  4u.gif

Ilgai, ilgai gyja tas daiktas rolleyes.gif as jau miegojau ir po menesio ant ausu, tik zinoma su dar kazkokiu diskomfortu, ilgiausiai gyjo nubrozdinimai ant geros puses, o poto ir man oda pleiskanojo smile.gif o cia jau manau nebe auka, auka gal labiau neplauti galvos, vaikscioti su tvarsciais, pirmas dvi savaites isvis miegoti sunkiai, va ten auka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 06, 10:48)
Ilgai, ilgai gyja tas daiktas  rolleyes.gif  as jau miegojau ir po menesio ant ausu, tik zinoma su dar kazkokiu diskomfortu, ilgiausiai gyjo nubrozdinimai ant geros puses, o poto ir man oda pleiskanojo  smile.gif  o cia jau manau nebe auka, auka gal labiau neplauti galvos, vaikscioti su tvarsciais, pirmas dvi savaites isvis miegoti sunkiai, va ten auka  smile.gif

sutinku, kad ne auka mirksiukas.gif
Atsakyti
aš operavausi prieš savaitę laiko. laukiu kada išims siūlus. tikrai verta operuotis. nors ausytė dar ištinusi, bet vaizdas veidrodyje mane džiugina thumbup.gif kai praėjo keturios dienos po operacijos jau miegojau ant tos ausies, kurią operavo. aišku, kai per daug užspaudi skauda. o to pleiskanojimo gal galima išvengti? pavyzdžiui gal mėginti iš anksto tepti kokiais kremais?
Atsakyti
Aš tikrai netepčiau, nes išvis ausims reikia daug laiko galutinia sugyti ir tai gana jautrus organas. Bet kokiu atveju kaip ir kiekvieno pažeisto dalyko netepliočiau visokiais š, kol nesugyjo. O kuo tas pleiskanojimas taip gasdina? Kas cia tokio baisaus? smile.gif
Atsakyti
turbūt, kad jokio blush2.gif vis gi, ausų tinimas dar po kelių mėnesių praeis, tai vistiek iki to laiko ausytės po plaukučiais bus paslėptos smile.gif
Atsakyti
Oi galima jau greičiau parodyti biggrin.gif
Atsakyti
ir dar turiu klausimą, jums kai išėmė siūlus, skausmas padidėjo ar sumažėjo? 4u.gif
Atsakyti