Aisku,ji maza,bet kol i 1klase neina,noriu ja apsaugoti,kad nesisaipytu,ir i sokiu bureli eina,ir kuodeli reikia nesioti,o kas liecia amziu kiek skaiciau,sako ,kad nuo 5m.Sakau,gal kokia mama tai jau patyre,ir galetu pakomentuoti.Aisku,bet kokia operacija ir narkoze,ypac pilna,o vaikams raso,kad ji pilna-tikrai ne i nauda.Tai dabar tik klausinejuosi,kaip cia ir kas.Aciu uz komentarus.,ir gal galit gydytoju geru parekomenduoti.
As palaikau Jus, darykit kol dar maza mergyte na aisku jeigu ten nera labai atlepusios gal galima ir palaukti. Man pirma ausyciu korekcija buvo daryta kai man buvo 6 metai, nes buvo laaabai atlepusios. Tikrai labai dziaugiuosi, kad mama pas gydytoja nuvede dar maza, o ne paaugusia Todel, pirmyn!
Man kompleksas atsirado mokykloje tevai buvo nuveze del operacijos ,bet gydytojai atsisake daryti, atseit dar per maza...(nebuvo sukake 6metai)..dabar dziaugiuosi , kad pasiryzau operacijai ir laukiu kol galutinai sugis operuotos ausytes
QUOTE(loteryte @ 2011 11 27, 17:41)
Man kompleksas atsirado mokykloje tevai buvo nuveze del operacijos ,bet gydytojai atsisake daryti, atseit dar per maza...(nebuvo sukake 6metai)..dabar dziaugiuosi , kad pasiryzau operacijai ir laukiu kol galutinai sugis operuotos ausytes
Na, ir kaip sugijo ausytės?
Dar gyja bus kita savaite du menesiai, bet dar negaliu ant ju miegoti trupuka skauda, kazkaip labai isdziuvo ausu odyte pradejo pleiskanoti bet grozis reikalauja auku lauksiu kol pagis
QUOTE(loteryte @ 2011 12 06, 09:32)
Dar gyja bus kita savaite du menesiai, bet dar negaliu ant ju miegoti trupuka skauda, kazkaip labai isdziuvo ausu odyte pradejo pleiskanoti bet grozis reikalauja auku lauksiu kol pagis
Ilgai, ilgai gyja tas daiktas as jau miegojau ir po menesio ant ausu, tik zinoma su dar kazkokiu diskomfortu, ilgiausiai gyjo nubrozdinimai ant geros puses, o poto ir man oda pleiskanojo o cia jau manau nebe auka, auka gal labiau neplauti galvos, vaikscioti su tvarsciais, pirmas dvi savaites isvis miegoti sunkiai, va ten auka
QUOTE(melynesne @ 2011 12 06, 10:48)
Ilgai, ilgai gyja tas daiktas as jau miegojau ir po menesio ant ausu, tik zinoma su dar kazkokiu diskomfortu, ilgiausiai gyjo nubrozdinimai ant geros puses, o poto ir man oda pleiskanojo o cia jau manau nebe auka, auka gal labiau neplauti galvos, vaikscioti su tvarsciais, pirmas dvi savaites isvis miegoti sunkiai, va ten auka
sutinku, kad ne auka
aš operavausi prieš savaitę laiko. laukiu kada išims siūlus. tikrai verta operuotis. nors ausytė dar ištinusi, bet vaizdas veidrodyje mane džiugina kai praėjo keturios dienos po operacijos jau miegojau ant tos ausies, kurią operavo. aišku, kai per daug užspaudi skauda. o to pleiskanojimo gal galima išvengti? pavyzdžiui gal mėginti iš anksto tepti kokiais kremais?