Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

Praejo isties per mazai laiko,tad nestresuokite... 4u.gif
12 dienu dar per mazai kad pamatytumete tikraji rezultata,kiek pamenu po operacijos ,as ir pati norejau kuo greiciau pamatyti tas grazias neatlepusias ausis,bet deja kuri tai laika teko dziaugtis paburkusiomis ir violetinemis priplotomis ausimis doh.gif lotuliukas.gif bet jau 14 metu dziaugiuosi savo naujomis ausytemis ,kuriu nereikia gedintis ir slepti,ir kas nezino net neitaria jog pas mane buvo daryta operacija... blush2.gif
o mano broliui ausys tapo ausimis kai po operacijos praejo kazkur 1,5- 2 menesiai,nors cia kiekvienam turbut skirtingai... bet uztat dabar patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
Na, ačiū už padrąsinimus, labos nakties visiems!
Atsakyti
QUOTE(solf @ 2011 10 09, 20:39)
Na, ačiū už padrąsinimus, labos nakties visiems!

Labos ir tau ,nepergyvenk labai stipriai,manau kad ir su tavosiomis ausytemis greitai viskas bus thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprašau už klausimą, bet kodėl negali slėpti ausyčių po plaukais? blush2.gif
O šiaip ir aš prisidedu prie nuraminimų, nes ausys galutinį vaizdą įgauna tik po 1-3 mėnesių tongue.gif
Atsakyti
Tai aš bernas juk, negražu ilgi plaukai man
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 10, 16:33)
Atsiprašau už klausimą, bet kodėl negali slėpti ausyčių po plaukais?  blush2.gif
O šiaip ir aš prisidedu prie nuraminimų, nes ausys galutinį vaizdą įgauna tik po 1-3 mėnesių  tongue.gif

Kaip supratau,rasantis buvo berniukas ir nesioja trumpa plaukuosena blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(solf @ 2011 10 10, 18:50)
Tai aš bernas juk, negražu ilgi plaukai man

na va ,atspejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu nežinojau ir neįtariau, kad tai BERNAS tongue.gif
Atsakyti
Juk solf rašė ""o jeigu būčiau ėjęs pas kitą daktarą.."

O aš irgi labai seniai svajoju apie tokią operaciją. Kam esu sakiusi,kad noriu, sako nenusišnekėk, normalios tos ausys, bet tik todėl, kad jos nėra didelės ir visada nešioju palaidus plauks, už tai nemato. O aš jau pradedu galvoti apie vestuvinę šukuoseną, kuri turėtų ir būti vestuvinė, o ne palaidi plaukai. Dabar dar pažiūrėjau, kad kainos nėra kosminės, tai kažkada tikrai niekam nieko nesakiusi paimsiu ir pasidarysiu tokią op.
Dar eilėj laukia nosies operacija, bet dėl jos dar nesu tikra biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprašau, bet netyrinėjau kiekvieno JO parašyto žodžio tongue.gif
Man irgi sakė, kad išsigalvoju, nes jos nebuvo didelės ir nebuvo labai labai atlėpusios, palyginus su kitais atlėpusiais, o tik vidutiniškai, bet nuo to kompleksas nemažėjo tongue.gif o kas nosytei negerai? biggrin.gif
Atsakyti
as pries 2 men dariausi opercija ir dabar taip galiuosi..gal kad per dideli lukesciai buvo gal kad ne pas kita gyd ejau, gal kad netaip isivaizdavau...tiesiog per mazai priartino, viena ausis vizualiai matosi liko daugiau atlepusi ir nezinau ka dabar daryti. pinigus sumokejau, iskentejau, sugijo, o rezultatas s...labai suprantu ta vaikina kur rase...ir nera cia ko slapstytis po plaukais ar vyras ar moteris, jei jau darytis tai kad gerai butu...
Atsakyti
o jei operacija atlikusiam daktarui pasirodyt, kokia jo nuomone butu? jei negerai padaryta, gal dar galima pakoreguoti, zinoma, nesinori karta per ta pati pereiti...
as pagaliau jau be tvarsciu ir nesigailiu, kad ryzausi operacijai.
Atsakyti
Tai aišku gydytojai turėtų gerai atlikti savo darbą, bet vaikino atveju, tai šis variantas, kad iš pradžių ausys atrodo prigludusios labai būna visiem, tik reikia skirtingo laiko tarpo, kad viskas susitvarkytų tongue.gif man tai keista, kai visi nori, kad po kokios savaitės kitos jau būtų viskas idealu, kaip žmonės nesupranta, kad vistiek operacija, vistiek pažeista ir išardyta ausies konstrukcija, o kiekvienai žaizdai reikia laiko. Jūsų atveju siulyčiau pasirodyti gydytojui, nes kiek žinau tai jie pataiso padarytas klaidas ar vėl atlėpusias ausytes po komplikacijų, jei tai ne paciento kaltė, jeigu tai nėra įsivaizduojamas kabinėjimasis, kad va ten vienu milimetru skiriasi ausys mirksiukas.gif
Atsakyti