QUOTE(simbute24 @ 2011 10 01, 17:36)
po operacijos praejo 12dienu,patinimas jau beveik praejo,bet man jas persti,niezti.. ar buv o kam taip? ir ar kai siulus traukia ar skauda?
o siulus traukia? maniau, kad jie lieka...
Ir perštėjo, ir niežtėjo todėl, kad pažeista ir gyja, o dar tvarstis spaudžia ir neplaunam juk tą laiką Siūlų niekada nepalieka, nebent nerūpestingi gydytojai tai pamiršta aš net nepajutau kaip man ištraukė, sėdėjau ir laukiau, kada čia pradės traukti, kol pasirodė, kad jau ištraukė, o aš nė nepajutau nieko
QUOTE(melynesne @ 2011 10 02, 17:07)
Ir perštėjo, ir niežtėjo todėl, kad pažeista ir gyja, o dar tvarstis spaudžia ir neplaunam juk tą laiką Siūlų niekada nepalieka, nebent nerūpestingi gydytojai tai pamiršta aš net nepajutau kaip man ištraukė, sėdėjau ir laukiau, kada čia pradės traukti, kol pasirodė, kad jau ištraukė, o aš nė nepajutau nieko
tada nesupratau apie kokius siulu mazgelius gydytojas kalbejo, kad metams begant yra tikimybe, kad jie gali islysti, tada reikia korekcijos.
Laba, nusprendziau ir as vis del to pasidaryti operacija, nes kompleksas buvo tikrai didelis nuo paauglystes.
Praejo jau 11 dienu, vakar pagaliau nueme ta raisti ir jau leido galva vakar issiplauti, bet labai atsargiai zinoma, kad nepradetu grauzti odos. Siulai palikti, kadangi jie tirpstantys, tai va po savaites vel turiu gryzti pas chirurga, kadangi yra labai didele tikimybe, kad man randas liks ganetinai zymus, nes mano oda labai randuojasi.
Vaizdas tikrai nekoks, viena ausis apskritai kazkiek daugiau nei kita atsikisusi. Bet domina pora klausimu, ar galima ausis valyti?turiu omeny pacia anga su krapstukais? Su kuo pavalyti uz ausu pridziuvusi krauja, ar pats per laika su vandeniu nusiplaus? ir kaip pavalyti ta geltona skysti nuo paciu ausu? (jodas lyg ir)
Praejo jau 11 dienu, vakar pagaliau nueme ta raisti ir jau leido galva vakar issiplauti, bet labai atsargiai zinoma, kad nepradetu grauzti odos. Siulai palikti, kadangi jie tirpstantys, tai va po savaites vel turiu gryzti pas chirurga, kadangi yra labai didele tikimybe, kad man randas liks ganetinai zymus, nes mano oda labai randuojasi.
Vaizdas tikrai nekoks, viena ausis apskritai kazkiek daugiau nei kita atsikisusi. Bet domina pora klausimu, ar galima ausis valyti?turiu omeny pacia anga su krapstukais? Su kuo pavalyti uz ausu pridziuvusi krauja, ar pats per laika su vandeniu nusiplaus? ir kaip pavalyti ta geltona skysti nuo paciu ausu? (jodas lyg ir)
Manau galima as pati po savaites laiko nusirisau tvarsti ir prasikopinejau ausytes, nes labai jau nieztejo, ir nieko blogo nuo to neatsitiko Man per perrisimus gydytoja pavalydavo ta pridziuvusi krauja, siaip sake paciai su elementariausiu peroksidu arba bet kokiu dezinfekuojanciu skysciu zaizdoms, bet as pati nevaliau, nes reikia siek tiek smarkiau patrinti, kad jis nusivalytu, tai siek tiek dar skaudedavo kai gydytoja tai darydavo, o ir pati visdar bijojau smarkiau prisiliesti, kad ausys neatleptu o jokiu geltonu daiktu pas mane nebuvo istepta jodas tai savaime atsiplaus
O ne, ankstesnėje žinutėje turėjau galvoje ne "savaičių", o "dienų". Turbūt suklydau dėl to, kad nuolat galvoju tik apie tas ausis, kaip blogai padarė operaciją, vien tik depresija ir daugiau nieko, svarstymai "o jeigu būčiau ėjęs pas kitą daktarą - gal būtų padaręs daug normaliau". Pas mane jau praėjo 12 dienų, tvarstis nuimtas prieš 6 dienas - ausys beveik neatšoko, tiek priplotos, nesimato kraštinio galo (angl. helix), be to, priešvijoklio raukšlė (antihelical fold) irgi per aštriai išlenkta. Jaučiuosi visiškai žlugęs.... Jum ponios tai gerai, dar galit po plaukais slėpt jei operacija blogai padaryta, o aš negaliu....
Gal dar per mazai laiko praejo? Dar tikriausiai vaizdas pasikoreguos, nes gi nera viskas iki galo sugije ko gero? O kur daryta operacija?