Kaip trumpai kiek domėjausi prieš operaciją, tai bent po savaitę mažiausiai nešiojama, įdomiai bet fainiai! Nes aš dvi savaites turėjau nešioti, tai viskas niežtėjo, ir galva, ir ausys, kurias poto nusirišusi tvarstį išsivaliau savavališkai o dar teko slėpti tą tvarstį, nes namie nesėdėjau, tai išsvis šiaip didelių skausmų ir man nebuvo, tik toks maudimas, patvinkčiojimas ir panašiai, ant šonų miegojau, bet ta prasme, kad dabar jos sugyjusios, o visdar jautrios, ant šono vistiek nėra dar taip malonu miegoti kaip seniau, ir truputį skaudena labiau palietus.. praeis aš dar buvau išsigandusi ne tik prigludimo, bet kaip čia papasakojus.. na jos buvo prigludusios vienodai, bet vienos forma iš šono skyrėsi nuo kitos o pasirodo, kad tiesiog viena buvo labiau patinus ir viskas tvarkoje ir turėjau paranojišką baimę pirmas dienas nurišus tvarstį, kad ausys tiesiog ims ir atšoks vėl į savo padėtį
melynesne o pas ka tu operavaisi jei nepaslaptis? as tai buciau neistverus 2sav su tvarsciu man per tas dienas vieztejo visur,o ka kalbet jei tektu ilgiau nesiot na namo ausytes lyg ir vienodos,bet gerai isiziurejus viena pagalvele (na ta kur verias auskarai)labiau atsokus nei kita. bet gal susitvarkys dar...
Tai ir pas mane vienodos, tiesiog kol gyjo vienu metu truputį skyrėsi, nes viena buvo labiau patinus pasirodo, bet susitvarkė operavo L. Pilipaitytė, likau patenkinta šia gydytoja. Išgyvenau, kažkur penkias dienas sėdėjau namie ir negąsdinau žmonių o poto maskavau, niekas net nepastebėjo ir dar vien pagyrimų susilaukiau, kad gražiai atrodau mano plaukai greitai nesiriebaluoja, tai savaitę be niežulio išgyvenau, o poto jau blogiau buvo tai ausytes prasivaliau ir bandžiau nekišt nagų, nes kuo daugiau kasaisi, tuo labiau niežti dabar turiu kitą problemą, suku galvą kokia čia šukuosena man tiktų prie veido formos ir visa kita (nu tipo surištų plaukų )
Melynesne, man pjūvį darė išorinėje pusėje, kitoje negu tau,nes šalino šiek tiek kremzlės iš ausies viršaus ir dabar žiūrint į veidą matosi randai, bet sakė nebesimatys po kelių mėnesių. Šiandiena man ištraukė siūlus pagaliau. Pirmomis dienomis kai persirišdavau ir pažiūrėdavau į ausis tai irgi neramu buvo, nelabai patiko man jų forma, tačiau dabar kai tinimas praėjo jos vis gražėja:)
Keistoka, kad simbutei tik 3 dienas tvarstį liepė nešioti, dažniausiai bent savaitę siūloma, kad apsaugoti žaizdą ir prilaikyti kremzlę naujoj padėty:)
Keistoka, kad simbutei tik 3 dienas tvarstį liepė nešioti, dažniausiai bent savaitę siūloma, kad apsaugoti žaizdą ir prilaikyti kremzlę naujoj padėty:)
Visur gi rašo, kad pjūvis daromas už ausies ir ten tą kremzlytę gramdo, pašalina truputį, paraižo ir kažkaip ten ko tik nebūna kartais pasirodo, ir išimčių bet kremzlytę visiem šalina, nes formuoja ją mama jau dabar iš manęs juokiasi, nes vien susirišus tevaikštau, nors kaip sakiau, dar matosi šiek tiek kažkas, kad "tai ką dabar visiem savo ausis ir rodysi" o tai ne aš irgi palaidais, ten kada ne kada susirišus, bet kokia ten šukuosena, kai ausis prispaust bandai dar bent turėčiau gražius plaukus, tai gal ir būčiau pravaikščiojus visą gyvenimą palaidais o beto man labiau tinka prie veido net palaidais būnant užkišt už ausų
Nu o kaip mūsų naujos beausės vyras reagavo? Atpažino?
Nu o kaip mūsų naujos beausės vyras reagavo? Atpažino?
na vyro reakcija buvo pasisveikinimas minutes pertraukele poto isvados -'' atrodai graziai bet keistai,veidas kitoks pasidare...na buvau priprates tave matyt su palaidais plaukais,o daba keista" bet zino kad man to reikejo tai palaiko..o mano ausyte viena labiau patinus uz kita bet nei jos melynos nei ka tik truputi paraudusios
Taip dazniausiai pjuvi daro uz ausies, taciau man nekoregavo atlepimo,netrauke ausies kauselio arciau galvos ir kremzle salino kitoje vietoje, paciame ausies virsuje, nes pati kriaukle buvo labai didele, neproporcinga visai ausiai, todel ja mazino. O ja sumazinus ir tada suformavus vagele ji graziai prigludo ir dabar yra normalaus dydzio. O ar tau dar skausmingos jos? ar miegi ant sono?
Tai nesakei, kad pas tave ausys buvo neatlėpusios, o didelės aš pati sau irgi dar keista, toks burbuliukas dabar dar šiek tiek skaudokos, ant šono jau senai miegu, nors ir skaudena, bet skaudena ir šiaip dar čiupinant. Prieš operaciją kiek domėjausi, tai skaičiau, kad panelėm tik po 1-3 mėnesių ir daugiau praeina tas jautrumas
O kiek po operacijos laikosi patinimas?