Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

Nuo 6-7 metų, kai būna jau pilnai susiformavusios ausytės smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal kas daretes ausu virsutines dalies korekcija? Kai virsutine ausies dali pritraukia arciau galvos ir graziai suformuoja kriauklyte. As neseniai pasidariau operacija ir butu idomu paplepeti su tai jau patyrusiomis merginomis.
Atsakyti
laba visiems 4u.gif noreciau pasidalinti savo dziaugsmu smile.gif ir tuo paciu paklausti ax.gif rytoj darysiu ausu korekcija pas gyd. G.Karaleviciu thumbup.gif senai svajojau turet prigluduses ausis blush2.gif ir gimtadienio proga vyras padovanojo svajones issipyldyma thumbup.gif noreciau paklausti ka reik veztis ar reik pvz.chalato ar tapkiu? dekui is anksto uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveika,

Gali buti, kad skirtingose klinikose skirtinga tvarka. As dariausi Kaune, man nereikejo nieko veztis, klinikoje dave pizamyte ir tapkes, galima atsivezti savo kojinaites uzsideti jei nori, esi nuvedama i palata, kurioje ramiai persirengi, o iskarto po operacijos galima persirengti savais drabuziais. Sekmes operacijoje:)
Atsakyti
eltruta, aš dariausi smile.gif visai nesenai, prieš tris savaites, jau vaikštau su gražiomis ausytėmis smile.gif

nereikia vežtis nieko, tvarka gal šiek tiek ir skiriasi, bet VISUR duoda apsivilkti marškinukus spec. einant į operacinę, kojas apauna maišeliais, o namo išleidžia tą pačią dieną smile.gif
Atsakyti
Man kojų maišeliais neapmovė, užsidėjau savo atsivežtas naujas medvilnines kojinaites ir tada su jomis lipau į klinikoje duotas vienkartines šlepetes:)
melynesne, tau koregavo ausyčių atlėpimą, o ar lietė ausies viršūnėles, kur formuojama taip vadinama 'vagelė', kad ausytės viršus būtų prigludęs? Man paties kaušelio atlėpimo nekoregavo, tik viršų tvarkė. Ar ausytės dar patinusios pas tave?
Atsakyti
Sveikos kazkada buvau skaiciusi kad daro 2ojoj klinikoj ir kainorasty radusi buvau, bet dabar kaip sujunge ja su raudonuojiu kryziu nerandu info. g.gif
Gal kazkas turi info mane labai domina kaina ir gydytojas. O gal dar zinote kur kaune pigiau galima sita operacija pasidaryti, nes sis kompleksas kuo toliau tuo sunkiau pakeliamas verysad.gif
Atsakyti
eltruta, kiek žinau maišeliais turi apauti visur ir bet kokią operaciją darant, dėl sterilumo ir panašiai, bet koks skirtumas mums, ane bigsmile.gif
neįsivaizduoju kuo skiriasi tik viršutinės dalies ir visos ausytės, juk todėl, kad būna neišsivysčiusi viršutinė ausies dalis ausytė ir atlėpsta ax.gif o kada tave operavo? 4u.gif kaip bebūtų tada pasimečiau, bet mano ausys nebuvo atlėpusios taip smarkiai, labiau tik viršus iki pusės ir būna tikrai blogiau tongue.gif jau trys savaitės praėjo, ausytės normalios spalvos, patinimas praėjo, tik dar tokie vos vos paraudimai ir šašiukai išorinėj ausų pusėj per vidurį. O gal žinai nuo ko išvis tos kaip žaizdelės šitoj pusėj atsiranda, juk pjauna tai ten už ausies? unsure.gif

pelene22, kainos žinoma mažiausios Kauno klinikose arba 2-oje ligoninėje. Manau skirtumas mažas turėtų būti, plius minus kažkas panašaus, nes vistiek tai ligoninės, o ne privačios klinikos 4u.gif galiu tik padrąsinti, nes tikrai dabar esu labai laiminga, kai esu "be ausų" bigsmile.gif
Atsakyti
Na mano atveju buvo atlėpęs tik ausų viršus, gydytojas sakė, jog tai retoka situacija, ir man pjūvį darė iš išorinės pusės, nes reikėjo formuoti ausies vagelę. Viršus prisiglaudė puikiai, tik dar tos ausytės ištinusios šiek tiek, tad galutinio rezultato nekantriai laukiu. O tavo ausų kriauklytės dabar gražiai, naturaliai atrodo? nėra labai prispaustos? Man kitoje pusėje (kitoje negu darė pjūvį) yra ne žaizdelės, bet mėlynės labai ryškios, o kodėl nežinau, matyt vis dėlto giliai pažeidžia audinius kai kremzlę tvarko.
Atsakyti
as jau ryt nusiimsiu tvarsti thumbup.gif operacija praejo labai sauniai,gydytojas nuostabus thumbup.gif vis dar negaliu patiketi kad esu su graziomis ausytemis lotuliukas.gif jausmas neapsakomas!! tik pamirsau gydytojo paklausti,tai gal merginos jus pakonsultuokit biggrin.gif kada galima jau plaut galva? ax.gif
Atsakyti
Galvą galima plauti tada, kai išima siūlus 4u.gif Sveika prisijungus į "beausių" būrelį clap_1.gif o kiek laiko tvarstį nešiojai? Tik savaitę? blink.gif

Tai vistiek tau pjūvį irgi darė toj pusėj už ausies ir taip pat kaip visiem formavo kriauklytę. Man tos mėlynės, paraudimai ir tokie kaip pabrozdinimai buvo priešingoj pusėj negu siūlės, aš irgi manau, kad vistik pažeidžia, kaip bebūtų operacija, kad ir menka blush2.gif kai pirmą kartą parodė ausis, tai išsigandau scare.gif ne dėl spalvos ir patinimo, o dėl labai didelio priplotumo prie galvos. Net pagalvojau kokio velnio aš tai dariau, nes taip nesveikai prilipusios atrodė schmoll.gif bet dabar jos labai gražios ir natūralios wub.gif tik va galvoju, kada tas jų jautrumas praeis, nes ant šono taip normaliai visdar negaliu miegoti, palietus irgi dar jaučiasi.. unsure.gif
Atsakyti
taip dabar ir as 'beause' biggrin.gif na man tvarsti liepe po 3dienu nusiimti,o tik nakciai uzsideti juosta.. siaip skausmo nera ir nebuvo tik toks tempimas jaucias..,daktaras ant sono miegot leido jei neskauda. sakmbinaus as jam del galvos plovimo,tai sake ryt jau galesiu plauti thumbup.gif siaip tai as ir issigandau jos labai jau prigludusios doh.gif o del melyniu kolkas nera..tik raudonos tokios...
Atsakyti