Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė ausų korekcijos operacija

AMSAR-Na, supranti,man tos vienos ausies galiukas ir pries tai buvo toks idomus ir palinkes ir toks "priedelinis" galiukas buvo;D Tai jis man ten ji apijauste ir kremzlu iseme tai kaip aiskino sake turi praeit,o jei po kokiu 2 men nepasikeis man su juo susisiekt ir jis pakoreguos..sake nemokamai:) Tai siulau pas ji apsilankyt,apziures ir pasakys kaip ir kas.. Nepalik taip,juk mokejai pinigus uz tai,kad operacija butu padaryta tobulai;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziola.l: 17 vasario 2011 - 08:53
Sveikos ir man smalsu pasidare,kokios kainos svyruoja ausu korekcijos g.gif ir kur tai atlieka?
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2011 03 03, 16:41)
Sveikos ir man smalsu pasidare,kokios kainos svyruoja ausu korekcijos g.gif ir kur tai atlieka?

Sveiki .as va pasidariau vakar .db sedziu su tvarciu ir googlinu skaitau kas gali but po to kai nuimsiu tvarsty tai jau geriau buciau neskajtes biggrin.gif bijosiu nuim dineti,dariausi vilniuje pas G.Karaleviciu nu kiek ieskojau tai geri atsiliepimai apie jy nu aisku pats pamatysiu taj tik po kurio laiko ar gerai ,kaina tikrai prieinama 1000lt net nustebau rades uz tokia kaina .tad patariu darytis tikrai as nz kaip atrodysiu dar bet jauciu kad nebus tikrai tokio diskomforto koky turejau
Atsakyti
QUOTE(Diskotukas @ 2011 03 05, 23:14)
Sveiki .as va pasidariau vakar  .db sedziu su tvarciu ir googlinu skaitau kas gali but po to kai nuimsiu tvarsty tai jau geriau buciau neskajtes biggrin.gif bijosiu nuim dineti,dariausi vilniuje pas G.Karaleviciu nu kiek ieskojau tai geri atsiliepimai apie jy nu aisku pats pamatysiu taj tik po kurio laiko ar gerai ,kaina tikrai prieinama 1000lt net nustebau rades uz tokia kaina .tad patariu darytis tikrai as nz kaip atrodysiu dar bet jauciu kad nebus tikrai tokio diskomforto koky turejau

net keista kaip vyrai ta daro,nes man atrode tik moterys jaucia toky nesmaguma,pas mane labai nedidelis defektas bet visviena as jauciu toky nesmaguma,jai butu galima gal y az kontaktus to daktaro apie jy as skaiciau ir komentarus giria atrodo,kiek tai laiko vyko ar skausminga dabar g.gif ir ar daro lizingu nes kaska apie tai girdejus
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2011 03 06, 15:54)
net keista kaip vyrai ta daro,nes man atrode tik moterys jaucia toky nesmaguma,pas mane labai nedidelis defektas bet visviena as jauciu toky nesmaguma,jai butu galima gal y az kontaktus to daktaro apie jy as skaiciau ir komentarus giria atrodo,kiek tai laiko vyko ar skausminga dabar g.gif ir ar daro lizingu nes kaska apie tai girdejus

JO kontaktai visi GRaziosausys.lt,gali net per emeila susirasyt ir viska jis tau aatrasys ,nu skauda va antra diena po operacijos taj dar jauciu skausmo bet manau normalu juk visdelto pjauste abi ausis tai ko cia stebetis , o del issimokejimo tai nz net pas paty daktara rei klausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diskotukas @ 2011 03 06, 20:56)
JO kontaktai visi GRaziosausys.lt,gali net per emeila susirasyt ir viska jis tau aatrasys ,nu skauda va antra diena po operacijos taj dar jauciu skausmo bet manau normalu juk visdelto pjauste abi ausis tai ko cia stebetis , o del issimokejimo tai nz net pas paty daktara rei klausti smile.gif

aciu mirksiukas.gif sita dalyka vistiek ygyvendysiu tongue.gif na tai laugsim tavo pasisakymo kaip gyja ar patenkytas,o netjautra kokia buna pilna ar tik pusine g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2011 03 06, 22:52)
aciu mirksiukas.gif sita dalyka vistiek ygyvendysiu tongue.gif na tai laugsim tavo pasisakymo kaip gyja ar patenkytas,o netjautra kokia buna pilna ar tik pusine g.gif

pusine buvo,viska girdejau kalbejau su daktaru ,bet jokio skausmo tikrai nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diskotukas @ 2011 03 07, 12:17)
pusine buvo,viska girdejau kalbejau su daktaru ,bet jokio skausmo tikrai nebuvo smile.gif

ojai jai taip tai baisoka pries pora metu turejau operacija ir kaip pasake,kad bus tik vietine baisu pasidare,kaip zinai,kad ten tave knaisioja doh.gif istveriau nes tai truko tik apie pusval,geriau butu pilna
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2011 03 07, 22:23)
ojai jai taip tai baisoka pries pora metu turejau operacija ir kaip pasake,kad bus tik vietine baisu pasidare,kaip zinai,kad ten tave knaisioja doh.gif istveriau nes tai truko tik apie pusval,geriau butu pilna

nu nz nieko baisaus,manau verta pakenteti ,ta valandele,nu va snd nuemiau tvarsty taj pats sau kejstas esu lb jau priplotos tos ausys nz k
gal nuo tvarscio tikiuos dar biski pasikeis vajzdas nu bet seip man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif .Mes planuojam vasara dukrytei viena ausyte pataisyti,tai domiuosi kas kaip....jai ausis lyg ir nera atlepusi,tik nuo gimimo kazkaipatrodo lyg virsutinej daly ta ''kriaukle'' neissivysciusi...nu keistaiatrodo,labai krenta iakis.rudenijau i mokykla,tai norisi sutvarkyti sita reikala...kazin kaip vaikams buna?gal kas patirties turit?pasiskaiciau cia komentarus,tai baisu pasidare...sirdis plys,jei vaikiukas taip kankinsis... cry.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės ir berniukai. 4u.gif

Nusprendžiau ir aš pasidalinti savo patirtimi. Prieš tris metus operavau ausytes Northway medicinos centre. Viena sugijo, o su antrąja turiu bėdų iki šiol. Nuo pat pradžių ji man vis papuliuodavo, o kadangi gyvenu svetur, tai neturėjau galimybės kreiptis pas gydytoją laiku. Ir prieš kelias dieneles pastebėjau, kad išindo siūlas. blink.gif Kadangi pati esu kaunietė, ir esu grįžus atostogų, nuprendžiau, kad neverta važiuoti į Vilnių siūlo ištraukimui, tad užsiregistravau pas gydytoją Aštrauską, kad man pagebėtų. Vakar nuvažiavau, ištraukė man siūlą, bet galvojau numirsiu aš toj kėdėj, kokius skausmus iškentėjau, kol man sutvarkė. doh.gif O šiandien atsikėliau su baisiausiai ištinusia ausimi, negaliu net prisiliest, kaip skauda, ir galvoju, ar nebūsiu padariusi klaidos, kad nevažiavau pas savo gydytoją. verysad.gif
Tokia mano patirtis. Bet kokiu atveju, nei truputėlio nesigailiu, kad operavausi. Nes komleksas 100 kartų baisesnis už visus skausmus.
Atsakyti
Po kiekvienos operacijos skauda... ar tai butu ausyte ar dar kazkas.. Bet kad kankintis butu lengviau - daktarai israso nuskausminamuju vaistu, kuriuos ta laikotarpi reikia gerti. Jei norit sutvarkyti mergytei ausyte - darykit, kitaip ji augs ir metu metus drovesis zvilgsniu, repliku ar uzgauliojimu... (jei sakot kad labai krenta i akis). O keliu savaiciu skausmas greit pasimirs ir ji metu metus dziaugsis graziomis ausytemis smile.gif
Pati esu pasidariusi, zinau kad pirmosios savaites yra sunkios, bet po ilgo laiko viskas pasimirsta, o lieka tik grozis tongue.gif Vis dar siek tiek liudna, kad vaikysteje tevai negalejo man tokios operacijos padaryti, teko augti kankinamai kompleksu ir pan... kol pati neuzsidirbau pinigu ir nepasidariau.. Bet jei turit tam pinigeliu ir laiko - siulyciau nedvejoti. O klinikoj, kurioje dariausi, girdejau is gydytojo, kad didzioji dalis plastines ausu operacijos klientu yra vaikai.
Atsakyti