Man patinimas ir jautrumas buvo uzsiteses gal kokias 2-3 sav. todel 8 dienos dar yra mazai Kenkek, viskas su laiku praeis Daug stiprybes
nuolat jauciu kazkokius ausyciu "vaiksciojimus" tarsi atitirpimus, tarsi suspaudimus, atsispaudimus. Kazkur skaiciau, kad taip atsistato nervines galuneles. Ar jautete kazka panasaus??
Kiek laiko praejo po operacijos, kai isdrisote atvirai susiristi plaukus?
Papildyta:
Sveikute. Idomu, ar jautesi koks nors diskomfortas sukant galva, kakla po tokios operacijos. Lankiau sokiu pamokas, ar nebus problemu, kai grisiu i jas? Aciu uz palaikyma ir atsakymus
Kiek laiko praejo po operacijos, kai isdrisote atvirai susiristi plaukus?
Papildyta:
QUOTE(etainy @ 2011 02 12, 00:43)
Man patinimas ir jautrumas buvo uzsiteses gal kokias 2-3 sav. todel 8 dienos dar yra mazai Kenkek, viskas su laiku praeis Daug stiprybes
Sveikute. Idomu, ar jautesi koks nors diskomfortas sukant galva, kakla po tokios operacijos. Lankiau sokiu pamokas, ar nebus problemu, kai grisiu i jas? Aciu uz palaikyma ir atsakymus
Viskas kas tau vyksta yra normalu ,po tokios operacijos...tikrai neverta taip anksti panikuoti
istrauks siuliukus ,praeis melynes,patinimas ir drasiai galesi ristis plaukus taip,kaip anksciau gal ir neisdrysdavai !
istrauks siuliukus ,praeis melynes,patinimas ir drasiai galesi ristis plaukus taip,kaip anksciau gal ir neisdrysdavai !
Karalevicius yra gerai;D As va pries pora men operavaus pas ji;) Viskas butu gerai,bet vienos ausies galiukas palinkes,tai kai variau taruktis siulus jis man paaiskino kodel taip,o blogiausiu atveju sake jei tai nepasikeis, po 2 men vel su juo susisiekt ir tada jis pakoreguosis naujo:) Bet tikiuos praeis,nes baisu daros pagalvojus apie nuskausminamuju naudojima:DD
QUOTE(dziola.l @ 2011 02 13, 12:42)
Karalevicius yra gerai;D As va pries pora men operavaus pas ji;) Viskas butu gerai,bet vienos ausies galiukas palinkes,tai kai variau taruktis siulus jis man paaiskino kodel taip,o blogiausiu atveju sake jei tai nepasikeis, po 2 men vel su juo susisiekt ir tada jis pakoreguosis naujo:) Bet tikiuos praeis,nes baisu daros pagalvojus apie nuskausminamuju naudojima:DD
labas. nu cia tai geras-pas mane tas pats variantas. operavo G. Karalevicius. ir pas mane vienos ausies galiukas labiau palinkes ir man tai ziauriai nepatinka as operavau spalio gale, tai jau daugiau nei 3 men. reiskia daugiau tikrai niekas nepasikeis arba susitaikau arba koreguoju vel.
o tai ka Karalevicius sake? pakoreguos (savo broka) nemokamai ar uz papildoma mokesti?
Mergaites, po jusu operacijos praeje jau 2-3menesiai. Kaip jauciates, kaip ausytes. Man po operacijos 10 dienu, issiploviau galva, plaukai kaip visada palaidi, bet ausytes kaip smarkiai smarkiai nusalusios ir tarsi atsileidineja, -jausmas labai nemalonus.Manau ji issaukia plauku prisilietimas (nors ju dar nejauciu ausimis). Siaubas ima, jei taip bus visada... Tada tikrai kvailyste padariau...
QUOTE(yura @ 2011 02 13, 22:07)
Mergaites, po jusu operacijos praeje jau 2-3menesiai. Kaip jauciates, kaip ausytes. Man po operacijos 10 dienu, issiploviau galva, plaukai kaip visada palaidi, bet ausytes kaip smarkiai smarkiai nusalusios ir tarsi atsileidineja, -jausmas labai nemalonus.Manau ji issaukia plauku prisilietimas (nors ju dar nejauciu ausimis). Siaubas ima, jei taip bus visada... Tada tikrai kvailyste padariau...
Tikrai taip visada nebus,kantrybes !
QUOTE(solf @ 2011 02 13, 23:43)
Labas, noriu paklausi tų, kas darėsi šitą operaciją - ar reikėjo pristatyti kokią nors pažymą apie pasiskiepijimą nuo stabligės, nes, kiek girdėjau, darant kokią nors operaciją, kyla tokia rizika.
man asmeniskai tikrai nereikejo...
QUOTE(solf @ 2011 02 14, 00:43)
Labas, noriu paklausi tų, kas darėsi šitą operaciją - ar reikėjo pristatyti kokią nors pažymą apie pasiskiepijimą nuo stabligės, nes, kiek girdėjau, darant kokią nors operaciją, kyla tokia rizika.
nereikejo jokiu pazymu.
Papildyta:
QUOTE(yura @ 2011 02 14, 00:07)
viskas kaip ir normaliai. Maniskes irgi buvo pamelusios ilgai ir nejautrios. na o plaukus as laikiau visada suristus, kad neduok dieve neprikibtu kox prie zaizdos ir neiaugtu.
Pasidariau ausu korekcija pries daugiau nei 4m, bet man vis perbraukus per ausies vingi, lieka toks keistas, smirdantis kvapas. Idomu ar ir kitoms taip buna. (Jokiu pojuciu, kad ausys puliuotu, ar skaudetu nera).