Įkraunama...
Įkraunama...

Papildai, vitaminai odai

Apklausa: Ar vartodajate/vartojote maisto papildus odai ir kokie buvo rezultatai? (167 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(jamie @ 2010 01 24, 00:54)
o man perfectil visai patiko. nesu didele vitaminu eksperte, geriau tik juos, fitoval ir vega, bet perfectil patiko labiausiai. nagams kazkokio ypatingo poveikio nepastebejau, bet oda tapo grazesne  smile.gif

As ir geriau perfectil gal puse metu.Geriau,nes norejau plaukus atsiaugint,nes nuo jo man plaukai labai greit augo,bet veida irgi labai isbere,kaip kazkuri cia rase.Kazkur skaiciau,kad situose vitaminuose yra hormonu,todel kai kurias beria,kai kuriom bloga nuo ju. Bet dabar atsirado perfectil platinum,skirti tik odai,jauciu reiks isbandyt,raso kad be hormonu smile.gif
Atsakyti
O aš gėriau paprastą cinką apie 2 mėnesiu ir labai oda buvo pasitvarkiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 01 24, 14:49)
O aš gėriau paprastą cinką apie 2 mėnesiu ir labai oda buvo pasitvarkiusi  smile.gif

as irgi geriu cinka mazdaug jau 2 men, o gal ir daugiau, baigiu 100 tableciu sunaudot, bet man jokio poveikio g.gif o tu po 1 tablete i diena geri?
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 01 24, 15:57)
as irgi geriu cinka mazdaug jau  2 men, o gal ir daugiau, baigiu 100 tableciu sunaudot, bet man jokio poveikio g.gif  o tu po 1 tablete i diena geri?

Aš seniau gėriau, tai nepamenu po kiek gėriau, bet ne po vieną. po 2 ar po 3 smile.gif
Atsakyti
Gal yra atsiliepimų apie Christian Bergman papildus?
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 24, 20:03)
Gal yra atsiliepimų apie Christian Bergman papildus?

Christian Bergman yra gamintojas, o jo papildų yra ir ne vienas, ir ne du. Svarbu yra žinoti ko norima ir kokios aktyviosios medžiagos reikaligos tam tikslui įgyvendinti. Pavyzdžiui, Dermyn Active Serum veiklioji medžiaga yra DMAE (Dimetilaminoetanolis), kuris stabdo arachidono rūgšties gamybą, dėl kurios formuojasi raukšlės ir sensta oda. Satin System pagrindas yra antioksidantai, kurie apsaugo ląstelių ir mitochondrijų membranas nuo oksidacinio streso - laisvųjų radikalų poveikio. Pagrindinė medžiaga čia yra astaksantinas, daug stipresnis nei beta karotenas. Vietoje pastarojo tiek rekomenduočiau, tiek ir pats rinkčiausi resveratrolį. Yra ir daugiau kitų jų gaminamų papildų - reikia tiesiog žiūrėti sudėtį ir aiškintis kas kaip veikia, kokie kiekiai reikalingi ir kokie yra papilde. Mano asmeninis siūlymas būtų vartoti tik pačios pagrindinės, reikalingos veikliosios medžiagos papildus; visi kiti vitaminai užkelia tik kainą, o nauda jų tik minimali.
Atsakyti
[quote=apolonas,2010 01 25, 14:23]
Christian Bergman yra gamintojas, o jo papildų yra ir ne vienas, ir ne du. Svarbu yra žinoti ko norima ir kokios aktyviosios medžiagos reikaligos tam tikslui įgyvendinti.

Kaip supranta papildai skirti daugiau vyresnei odai, taip? 4u.gif

Papildyta:
Turbūt reikia gerti apie kokius 3 mėn?
Papildyta:
O gal žinote, kiek pas mus Lietuvoj, kainuoja Satin system?
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 01 25, 19:45)
Kaip supranta papildai skirti daugiau vyresnei odai, taip? 4u.gif

Papildyta:
Turbūt reikia gerti apie kokius 3 mėn?
Papildyta:
O gal žinote, kiek pas mus Lietuvoj, kainuoja Satin system?

Gal kiek kitaip įvardinčiau nei odos amžiui, greičiau tipui. Bet, iš esmės, klausimo prasmė aiški. DMAE labiau skirtas 50 ir vyresniems žmonėms, nei jauniems. Paprastai jis vartojamas 3 mėn po 100mg per dieną. O antioksidantai vartojami nuolat; geriausiai jie žinomi kaip vitaminai A, C, E, bet yra ir stipresnių, tokie kaip anksčiau minėti astaksantinas, resveratrolis ar kiti.
Satin system kainos tiksliai pasakyti negaliu, senam Hiperfarmos kainininke nurodyta 60 kapsulių (mėnesiui) kaina 145,36Lt. Dabar irgi orientuotis į tai būtų galima; ebay kainuoja 36GBP +atsiuntimas. Palyginimui 2mg astaksantino 60 kapsulių (mėnesiui) kaina yra apie 90-100Lt.
Atsakyti
merginos, kas esat pirkusios - gal zinot kiek vaistinej daugmaz kainuoja nakvisu aliejus ir cinko tabletes/kapsules ? 4u.gif
Atsakyti
cinko tabletes nera brangios, menesiui apie 10lt, nakvisu al. kapsuliu kaina labai priklauso nuo gamintojo, stiprumo, kiekio, tarkim 3men 1g vidutiniskai kainuoja 30-40lt, daznai vykdomos akcijos, galima gera kaina isigyti
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 01 28, 15:54)
cinko tabletes nera brangios, menesiui apie 10lt, nakvisu al. kapsuliu kaina labai priklauso nuo gamintojo, stiprumo, kiekio, tarkim 3men 1g vidutiniskai kainuoja 30-40lt, daznai vykdomos akcijos, galima gera kaina isigyti

Intrinsa, labai dekuj uz atsakyma ! smile.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 20:57)
perfectil mama gere ir sake sudas. na bent jai niekuo nepadejo.

drauge juos geria jau ilgai plaukai tai thumbup.gif atsigavo nerealiai. O as negaliu ju gert mane pykina verysad.gif
Atsakyti