Įkraunama...
Įkraunama...

Papildai, vitaminai odai

Apklausa: Ar vartodajate/vartojote maisto papildus odai ir kokie buvo rezultatai? (167 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(accessories @ 2009 11 17, 19:03)
pusmeti vartojau Sunsublim- suteikia odai bronzini atspalvi, patiko, greiciau idega,nenudega, drekina oda,saugo nuo senejimo. pavasari vel kartosiu biggrin.gif

šitas daiktas nuo spalio 1 išimtas iš prekybos. Gal žinot, kur galima jo dabar nusipirkt?... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2009 11 24, 18:56)
šitas daiktas nuo spalio 1 išimtas iš prekybos. Gal žinot, kur galima jo dabar nusipirkt?...  4u.gif

ji iseme kaip netinkama is prekybos o jus norit pirk g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 11 24, 19:45)

O kodėl jis netinkamas, gal kas žinot? Nes kitose šalyse juo ir toliau sėkmingai prekiauja.
Tai kas jam blogai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2009 11 25, 13:00)
O kodėl jis netinkamas, gal kas žinot? Nes kitose šalyse juo ir toliau sėkmingai prekiauja.
Tai kas jam blogai? smile.gif

Matyt tiesiog nepratesę licencijos kažkuriai sudedamajai daliai. Tai nereiškia, kad jo vartot negalima. Būna LT, kad dingsta vieni ar kiti vaistai, nes prekybininkai nespėja prasitęst licencijų. Po to vėl atsiranda. Gali būti, kad bendra su kenksmingumu sveikatai tai neturi. Nors.... viena ausim girdėjau, kad kažkurį atspalvį suteikiantį preparatą "užtrumpino" dėl kenksmingų ingredientų.

P.S. Jūsų šuo - nuostabus thumbup.gif ....ir aš tokį turėjau. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūtukė: 25 lapkričio 2009 - 13:46
Mamytes,
Turiu is anglijos perfectilio ir vyrams bei moterims vitaminu is vitabiotics. Savo draugo neprikalbinu gert vitaminu, o as pati geriu kitus vitaminus kurie man labai tinka, tai uz puse kainytes parduociau (nes tiek Uk moketa) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 11 24, 17:45)

Nenusisnekek blink.gif nekalbek nesamoniu, jei nesupranti! Koks netinkamas?? Pasakyk, nors viena sudedamaja dali, kuri tau panasi i netinkama, galim padiskutuoti placiai sia tema

Pati perku uzsieni vaistinej. Zinai, jeigu butu uzdraustas, cia pirmiausia isimtu is apyvartos, o po to tik iki lietuveles ateitu info
o siaip jo kaina per didele lietuvoj buvo, retai kas pirkdavo, tai faktas

Atsakyti
Sveikos smile.gif
ar kuri vartojot Biolcell? ar atsirado koks poveikis? oda sustangrejo, pagyvejo? smile.gif
Atsakyti
[quote=egluzzzele,2009 12 15, 20:32]
Sveikos smile.gif
ar kuri vartojot Biolcell? ar atsirado koks poveikis? oda sustangrejo, pagyvejo? smile.gif
[/quote
Dabar nusipirkau Biocel platinum,sugeriau dar tik puse pokelio,kai pavartosiu ilgiau,parasysiu poveiki smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gal kuriai reikia Švari oda papildo? Parduočiau už 20 Lt (vaistinėj 36 Lt), iš 60 tabl nugertos 3. Galioja iki 2010.07 Per AŽ 4u.gif
Atsakyti
vartojau su hialuronu vitaminus, tačiau poveikio nebuvo schmoll.gif o gal nepastebėjau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, labai noriu pasidalinti gera patirtimi.
Man 28 metai, ir lygiai pusę gyvenimo, nuo keturiolikos, vargstu su spuogais, pūliniais ir skauduliais ant veido, krūtinės ir nugaros. O kur dar milijonas randų.
Išbandžiau daugybę priemonių, pradedant gydymu rūgštimis, dermabrazija, praėjau antibiotikų kursą (3 mėnesių!), jau nekalbant apie nuolatinę odos priežiūrą kasdienėm priemonėm.
Ir man NIEKAS nepadėjo, išskyrus cinko+chromo derinį. Nežinau, ar jie taip veiktų kiekvienas atskirai, bet gydytoja dermatologė man patarė juos gerti kartu, kas vakarą. Iš pradžių nepatikėjau ja, paskui - savo akim. neskubėjau džiaugtis, nes jau ne kartą buvo trumpalaikių pagerėjimų. Bet dabar - merginos - oda susitvarkė. Na, kartais, labai retai, išdygsta koks paviršinis suogelis, bet neliko jokių vidinių, poodinių, skausmingų, apimančių pusę veido. nuo tokio paprasto dalyko. Jau 4 mėnesius kas vakarą, po valgio, geriu cinką ir chromą, o ryte atsisakiau kavos su pienu (geriu juodą), nes pasirodo, mokslo įrodyta, kad pienas tiesiogiai susijęs su spuogų atsiradimu, nes veikia streso hormoną kortizolį. o kaip žinia, stresas aštrina visas odos problemas.
Jei kam nors be manęs dar padės toks paprastutis metodas (ir kur aš buvau tiek metų...?), labai džiaugsiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Kiele @ 2010 01 12, 11:13)
o ryte atsisakiau kavos su pienu (geriu juodą), nes pasirodo, mokslo įrodyta, kad pienas tiesiogiai susijęs su spuogų atsiradimu, nes veikia streso hormoną kortizolį.

Apskritai pieno atsisakėt ar tik kavos su pienu? g.gif Aš tai pieno negalėčiau atsisakyti...
Atsakyti