Kai baigiau gerti Perfectili, veido oda iskart isgrazejo gerai kad dar neilgai geriau, tik pora menesiu
esu vartojusi biocell papildus,ryt vel eisiu nusipirkt, kadangi mano oda LABAI sausa ,tai man tikrai padejo,po kokios 1 savaites jau pokyciai matesi,geriau kaip parasyta,2 tabletes,parasyta ,kad galima ir 4 gert,bet kad tie papildai ne is pigiuju ,o ir as studente. Oda tapo elastingesne,dregnesne .As aisku,prisiskaicius informacini lapeli ,kad ten veikliosios medziagos kazkaip vandens molekules pie odos pritraukia ( tokie medicininiai paaiskinimai ne mano sritis) ,tai pradejau dar ir daugiau vandens gerti, tai bendas rezultatas mane tenkino kad ir uz tokia kaina.
ATSIPRASAU uz dezinformacija, galima vartoti tik 2 kapsules per diena,kadangi is galvos rasiau tai ir sumaisiau, ant pakuotes uzrasyta ,kad 2 kapsulese 140 mg naturalios mazos molekulines mases hialurono rugsties (12,6 mg 100% hialurono rugsties).
Laba,
ir man teko kaikurių papildų odai pabandyti. Patirtis tokia: Perfetil - jokio poveikio, Biocell - minimalus poveikis odai, bet paretėjo sąnarių skausmai vakarais. Mano oda normali/mišri, gal todėl ir poveikio nepajutau, kaip kitos, kurių oda sausa.
Šiuo metu tik penktą dieną geriu papildus Evelle. Apie poveikį dar ankstoka kalbėti, bet vakar vakare oda paraudo. Buvau gal kokia valandą prie jūros, bet nemanau, kad galėjau nudegti. Širyt atsikėlusi puoliau prie veidrodžio - dar paraudusi ir kazkokia įsitempusi, stangresnė bei truputi niežtinti oda. Ar gali būti toks papildų poveikis? Gal kas vartojote ilgesni laiką, kokie atsiliepimai?
Papildas neišpigiųjų - 160 Lt mėn. Viliuosi, kad neteks jų išmesti į šiukšliadėžę.... Kol kas nenutrauksiu, žiūrėsiu kas darysis toliau.
ir man teko kaikurių papildų odai pabandyti. Patirtis tokia: Perfetil - jokio poveikio, Biocell - minimalus poveikis odai, bet paretėjo sąnarių skausmai vakarais. Mano oda normali/mišri, gal todėl ir poveikio nepajutau, kaip kitos, kurių oda sausa.
Šiuo metu tik penktą dieną geriu papildus Evelle. Apie poveikį dar ankstoka kalbėti, bet vakar vakare oda paraudo. Buvau gal kokia valandą prie jūros, bet nemanau, kad galėjau nudegti. Širyt atsikėlusi puoliau prie veidrodžio - dar paraudusi ir kazkokia įsitempusi, stangresnė bei truputi niežtinti oda. Ar gali būti toks papildų poveikis? Gal kas vartojote ilgesni laiką, kokie atsiliepimai?
Papildas neišpigiųjų - 160 Lt mėn. Viliuosi, kad neteks jų išmesti į šiukšliadėžę.... Kol kas nenutrauksiu, žiūrėsiu kas darysis toliau.
Labai norėčiau padėti savo odai ir plaukams . Oda mišri, kartais spuogų pridygsta, plaukai slenka Pradėjau gerti A+E. Turiu 2 pakuotes(akcijines pirkau po 6 Lt). Kai jas baigsiu, gersiu nakvišų aliejų Žiūrėsim, kas nors pasikeis ar ne.
Vaistinėje paklausiau apie Supra dermal forte, tai vaistininkė sakė nelabai , geriau Biocel, bet kad brangus Nors dabar Norfos vaistinėse Biocel produktams 20% nuolaidos
Vaistinėje paklausiau apie Supra dermal forte, tai vaistininkė sakė nelabai , geriau Biocel, bet kad brangus Nors dabar Norfos vaistinėse Biocel produktams 20% nuolaidos
Geriau Perfectil papildus. Veida isbere dideliais skausmingais spuogais. Drauge dar bande protint, kad cia viskas normaliai, kad oda "valosi" ir kad paskui, po kiek laiko viskas susitvarkys ir t.t. Bet supratau kad as jau geriau i zmones eisiu su "neissivaliusia" oda, negu nuseta pulingais, raudonais spuogais
Ieškojau, klausinėjau ką čia būtų galima pavartoti, kad susitvarkytų nagai ir oda, tai greičiausiai liksiu prie rekomenduoto Bambuko ekstrakto. Girdėjau gerų teigiamų atsiliepimų, tai manau reiks pabandyt, nes iš Perfectil naudos man asmeniskai absoliutus nulis
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 05 13, 16:12)
Kai baigiau gerti Perfectili, veido oda iskart isgrazejo gerai kad dar neilgai geriau, tik pora menesiu
Tikriausiai po 2 mėn. pradėjo poveikis jaustis
Juk ne nuo pirmos piliulės kitą rytą pagražėja oda
QUOTE(s-a-n-d-r-a @ 2009 04 17, 00:36)
aha nuo Perfectil mane irgi pykino
mane irgi
pusmeti vartojau Sunsublim- suteikia odai bronzini atspalvi, patiko, greiciau idega,nenudega, drekina oda,saugo nuo senejimo. pavasari vel kartosiu