Įkraunama...
Įkraunama...

Papildai, vitaminai odai

Apklausa: Ar vartodajate/vartojote maisto papildus odai ir kokie buvo rezultatai? (167 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
aha nuo Perfectil mane irgi pykino
Atsakyti
As kazkadaise nusifilmavau vienoje alaus mieliu reklamyteje, ir dovanu gavau tu tableciu. Nors mano oda visada buvo praktiskai ideali, neturejau jokiu spuogeliu net paauglysteje, nusprendziau, kad papildomas maitinimas odai nepakenks. Na ka... Odai gal ir nepakenke, bet per 1men priaugau net 7kg doh.gif
Atsakyti
as nakvisu aliejaus kapsules pradejau gerti, matysim koks rezultatas..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 31, 23:52)
O gal yra gerusiu pantogar? drauge ji plaukams gere, bet sak ir oda pagerejo, man irgi knieti pabandyt

naudoju 3men.,bet kazkaip gal plaukai biski atsigavo o odai tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Man siuo metu geriausi turbut vitaminai yra Vitakur Plus.
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 04 20, 01:03)
Man siuo metu geriausi turbut vitaminai yra Vitakur Plus.

kodėl 4u.gif jauti poveikį? kokį?
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 11 24, 13:36)
geriu supra derma forte,40 kapsuliu apie 60-70lt,cia su 15mg hialurono rugsties,plius dar vartoju isoriskai preparatus su hialurono rugstimi,poveikis liuxiskas

Naudoju nakvisu alieju.Ir mastau,dar siuos supra dermal forte su hialurono rugstim,pirkti.jei jau sakai,kad poveikis liuxiskas...reikes isbandyti,nes pavasaris,o noris kazko tokio... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 04 20, 08:10)
kodėl  4u.gif  jauti poveikį? kokį?

Manau paciai bendrai organizmo savijautai man daug duoda. Jauciuosi sveika ir energinga bigsmile.gif Plius grazina oda, plaukai maziau slenka, nagai tvirtesni kazkiek, puikiai sureguliuoja menesiniu cikla (cia del nakvisu turbut). Geriu juos vienus, ir man pilnai visko uztenka, papildomai daugiau nieko nevartoju (bent kol kas) smile.gif
Noreciau dar vienus isbandyti, bet ateity,su konfermentu Q10.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 20 balandžio 2009 - 20:59
o gal jus turit patirties vartojant gnld firmos maisto papildus ir pasidalintumet savo mintim mirksiukas.gif ten nemazai visko yra ir zuvu tauku, ir kal,mg + D, ir vitamino C...
Atsakyti
as geriu vitamina a+e, nakvisu alieju, ir kas antra diena spaudziu morku sultys su obuoliais, na zodziu ka turiu ta dedu ir ipilu kelis lasiukus alyvuogiu aliejaus, na nezianu kas padeda bet odai grazios rusvos spalvos ir gana dregna..
bet labai jau noretusi man pabandyt ta biocell, ar calogena koki pagert, gal kas bandet? smile.gif
Atsakyti
manau rezultatas liuxsiskas nuo paminetu papildomai issoriskai naudojamu preparatu su hialurono rugstimi, nes man nuo supra dermal forte visiskai jokio poveikio. vi-sis-kai :/ bandziau 2 kartus gerti, po tris menesius

o nuo Biocell jauciau, bet reikia kaip minimum 2 men gerti, geriausiai 3. poveiki ant koju ir ranku labiausiai maciau, nes oda nebeserpetojo ir nebepleiskanojo smile.gif bet jis brangesnis nei supra dermalis
Atsakyti
QUOTE(s-a-n-d-r-a @ 2009 04 16, 23:36)
aha nuo Perfectil mane irgi pykino

o man tai labai gerai padejo smile.gif ir plaukam ir nagam smile.gif gal odai silpnesnis poveikis, o gal per trumpai geriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liina: 12 gegužės 2009 - 21:52