Įkraunama...
Įkraunama...

Papildai, vitaminai odai

Apklausa: Ar vartodajate/vartojote maisto papildus odai ir kokie buvo rezultatai? (167 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kada geriate hialurona ? 4u.gif
Atsakyti
Kartu su hialurono kapsulemis zadu papildomai gerti ir kolageno miltelius. Ar reiketu juos vartoti vienu metu? Kolagenas geriamas tusciu skrandziu pries miega, o kaip hialuronas? Pasidalinkit patirtimi, kaip butu naudingiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 balandžio 2013 - 20:53
Sveikos. Ar esate gėrusios Vivania maisto papildukus? Ar yra koks poveikis? Jei taip - kiek laiko reikia juos gerti, kad pasijaustų? Dažniausiai lyg ir sakoma, kad apie tris mėnesius.
Atsakyti

Mano veido oda, sausa, ir jautri, su kapiliarais, naudojau Biocell kapsules, tai veido oda isbere nemazais spuogais, nors niekada del ju problemu neturejau, siu kapsuliu poveikio jokio namaciau. Nezinau, kiek praeis laiko, kol oda isgis nuo spuogeliu.
Papildyta:
QUOTE(svaceja @ 2014 06 22, 16:36)
Mano veido oda, sausa, ir jautri, su kapiliarais,  naudojau Biocell kapsules, tai veido oda isbere nemazais spuogais, nors niekada del ju problemu neturejau, siu kapsuliu poveikio jokio namaciau. Nezinau, kiek praeis laiko, kol oda isgis nuo spuogeliu.

http://www.hiperfarm...0524-e104f6f907

Atsakyti
Aš pačius geriausius atsiliepimus dėl poveikio odai gaiu pasakyti apie japonišką kolageno gėrimą OMX thumbup.gif . Jau po pirmos pakuotės (ten būna vienkartinės 5 dozės po 20 ml) oda pasidarė drėgnesnė "iš vidaus", kelias dienas pabandžiau ner kremo nenaudoti ir neprireikė thumbup.gif thumbup.gif
Šiaip ir sudėtis to gėrimo man patiko, nes be kolageno dar įeina hialuronas, elastinas, kofermentas Q10 ir dar keli komponentai wub.gif Nemoku įdėt paveikslėlio blush2.gif Bet va ČIA galima pažiūrėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markizaite: 14 spalio 2014 - 15:55
O man Kolageno gėrimas OM-X niekuo nepadėjo.. Vartojo ir kitas šeimos narys..du mėnesius..ir nieko verysad.gif
Atsakyti
Aš kologeną tabletėmis geriau. Kol kas tik viena buteliuką sugėriau, laukiu kito ateinant. Kad būtų stebuklas su oda, tai tikrai nieko tokio nejaučiu... Bet nagai ir plaukai sustiprėjo ryškiai. Nagai nuolat luždavo, šerpetodavo, db ilgi ir gražūs. O plaukų atrodo tiek daug smile.gif labai sustorėjo. Pirkau, nes tikėjausi efekto odai, bet gal per anksti noriu rezultatų smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Ar yra kas bandete Imedeen papildus odai? Kokie atsiliepimai? Kazin del ko pas mus nebeparduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetine2 @ 2015 02 24, 08:51)
Sveiki,
Ar yra kas bandete Imedeen papildus odai? Kokie atsiliepimai? Kazin del ko pas mus nebeparduoda? g.gif

esu gerus gal kokius metus be pertraukos. jokio poveikio nepastebejau. siusdavomes is UK su drauge didesnius kiekius,tai gera kaina gaudavosi. drauge irgi neminejo, kad kazkoki poveiki matytu odai.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2015 02 24, 19:34)
esu gerus gal kokius metus be pertraukos. jokio poveikio nepastebejau. siusdavomes is UK su drauge didesnius kiekius,tai gera kaina gaudavosi. drauge irgi neminejo, kad kazkoki poveiki matytu odai.

Aciu labai uz pasidalijima patirtimi. Pinigai isties nemazi ir labai gaila, kad po metu vartojimo - jokio poveikio unsure.gif.
Atsakyti
Pamenu, kai po kelis mėnesius gėriau hialurono kapsules su kolagenu, paskui kolageno miltelius, veido ir viso kūno oda buvo drėgnesnė, lygesnė, reikėjo mažiau kremų. Jautėsi ir odos stangrumas. Ir lūpos tapo putlesnės, stangresnės lotuliukas.gif, nors ir iki tol nesiskundžiau. Iš esmės patiko - reiks kada pakartoti kursą. Tiesa, didesnį poveikį jaučiau vartodama kolageno miltelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 vasario 2015 - 12:08
Sveikos,
gal patartumėte kapsules, kuriame būtų didžiausias kiekis hialurono rūgšties? 4u.gif Būtų naudojama atgaivinti žnynelinės nualintą odą.
Atsakyti