Geriu ir isivaizduoju, jog padeda, nors is tikruju tai ne velnio...
Pradejau antra pakuote Acoutique Hydro Control odos dregmes balansui palaikyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 16, 00:32)
Aš džiaugiausi gražia, lygia oda, normalaus tipo oda, net kremo nereikėjo naudoti ir paauglystėje niekad nebėrė, kol nesusigundžiau pradėti gerti maisto papildų gražiai odai, plaukams, nagams ir kt. ragams (naudojau "Bional DERMAVITĄ" ir alaus mielių tabletes) Pradėjo berti - iš pradžių galvojau, kad čia tik laikinas poveikis, oda valosi ir viskas susitvarkys, bet pradėjo berti tik labiau ir dideliais giluminiais spuogais Aišku, išmečiau tuos papildus ir daugiau net nebežiūriu į jų pusę Nuo to laiko ir prasidėjo odos problemos Tokia mano patirtis maisto papildų klausimais
seip man atrodo kad tave pradejo bert nuo mieliu, tai faktas, o jei dar prisidejo ir papildai tai vat ir gavai toki rezultata. Zinok veida butina tepti kremukais nesvarbu ar pauglyste ar senatve.
Papildyta:
ir dar jei norit isgydyt spuogucius reiketu vartoti antibijotikus, arba maisto papildus kur nera vit.B nes jis valo oda ir skatina spuogeliu atsinaujinima.
man nuo perfektilio isbere, nuo pantogar isbere tai daugiau nebevartoju, kolkas
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 01, 10:41)
Pradejau antra pakuote Acoutique Hydro Control odos dregmes balansui palaikyti
ks nors pasijaute pirma isgerus ?
As gal jau 4 pakuote geriu BIOCELL po 2 kaps.Na ji labai giria dermatologai, tai ir as itikejau.Na lyg odeles ir nebetraukia .Beto, gerai ir sanariam
Siuo metu naudoju tik nakvisu aliejaus kapsules, jei tai skaitosi kaip papildas ar vitaminas, manau cia i tema.Is tiesu veido oda pagrazejo, paskaistejo ir spuogeliu ner nei zymes, kas anksciau budavo mano beda.
Papildyta:
O kiek kainuoja sitas dalykas?
Ar tinka bet kokio tipo odai?
Aciu
Papildyta:
QUOTE(rasmoskis @ 2008 09 30, 16:04)
As gal jau 4 pakuote geriu BIOCELL po 2 kaps.Na ji labai giria dermatologai, tai ir as itikejau.Na lyg odeles ir nebetraukia .Beto, gerai ir sanariam
Aciu
QUOTE(Euforija22 @ 2008 09 30, 17:32)
Siuo metu naudoju tik nakvisu aliejaus kapsules, jei tai skaitosi kaip papildas ar vitaminas, manau cia i tema.Is tiesu veido oda pagrazejo, paskaistejo ir spuogeliu ner nei zymes, kas anksciau budavo mano beda.
Papildyta:
Aciu
Papildyta:
Aciu
aš ir geriu nakvišas, tiesa po pertraukos.
katik skaitinėjau apie Biocell, jei gerai radau, tai 60 kapsuliu apie 100 lt be to pirma men ar du patariama gert po dvi į dieną, tai labai jau brangiai gaunasi bet mačiau kad daug kas jas giria atrodo visiems odos tipams
As vartoju perfectil. esu labai patenkinta siuo maisto papildu
As irgi naudoju Perfectil, didžiausią poveikį jaučiu nagams, bet kaip čia jau rašė viena forumietė, mane irgi lengvai pykina nuo jų, tai jau daugiau nebepirksiu, pabaigsiu šitą pakuotę ir keisiu. Ir kažkaip anksčiau geresnis poveikis būdavo, dabar jau trečią mėnesį geriu ir beveik nieko Girdėjau gerus atsiliepimus apie Nutra style, manau juos ir pabandysiu
QUOTE(*vanilla* @ 2008 11 18, 22:56)
geriau perfectili apie puse metu bet tik plaukai dar labiau pradejo slinkt po kiek laiko ir oda daug grazesne pasidare kai nustojau ji gert nezinau ar cia susije ar ne bet oda pagrazejo kai cinka pradejau gert
cinkas teigiamai veikia oda, kaip ir visi vitaminai