QUOTE(Merlin @ 2008 08 18, 23:57)
O vat man nepadeda vit odai

seniau geriau svari oda plius, po to geriau perfectil ilgai, kaip buvo spuogu taip ir liko, net nesumazejo...

neseniai, baigus maitinti kudiki, vel atsirado spuogeliu ir vel susigundziau perfectiliu, geriu jau ketvirta pakuota ir, rezultato "0"

beje, dar bloga nuo ju, ko seniau nebuvo... ir drauge pykina ...idomu kas pasikeite, juk patvirtintos sudeties niekas nepakeite... (geriu po pusryciu). Gal kam panasiai buvo ar yra? Ir gal kas zinote gerus papildus odos buklei nuo spuogeliu gerinti? dekui
gėriau PERFECTIL gal puse pakuotės, tai man nagai sustiprėjo, bet tik mečiau gert iškart nusilpo,o mečiau nes užkniso tas sunkumas blogumas pilve ją išgėrus

šiaip po pusryčių nieko gero, reikia gert tada kai sočiai prisivalgai (pietūs, vakarienė) tada turėtų nesijaust to pykinimo. bet jie man atrodo tau nieko nebepadės jei jau trečią pakuotę geri

aš dabar jau virš 2 mėn geriu nakvišų aliejų, ir tfu tfu tfu nežinau nuo ko čia, bet mano oda žymiai pasitaisė

šiaip veido priemonių neikeičiau, tik prausiklį pakeičiau Medimix muiliuku, kuris man labai labai

manau ir nakvišos daro savo