Gal ka galite papasakoti apie Zydruna Rackauska is Panevezio Zaros fotostudijos? Buciau labai dekinga
QUOTE(maravillosa @ 2008 09 03, 23:08)
O kokia kaina buvo nezinote? Seniai jie vestuves svente?
pries 3men, man rodos mokejo 2500lt
Papildyta:
jo psl
http://www.mulinfoto.com/psl/2.htm
bet drauges foto zymiai grazesnes, turbut seniai atnaujines savo psl:)
QUOTE(Ledi @ 2008 09 04, 22:18)
pries 3men, man rodos mokejo 2500lt
Papildyta:
jo psl
Papildyta:
jo psl
taip, mes jau skammbinome, susitarem susitikti, tai jisai minejo kad web puslapyje labiai senos nuotraukos
man vis tiek Eigirdo Scinsko nuotraukos graziausios, jei is naujo reiktu rinktis - vel rinktumemes ji! (ir kaip zmogus jis - super)
QUOTE(maravillosa @ 2008 09 03, 14:01)
O kas gali ka nors pasakyti apie fotografa MULINA? Pries 4 metus girdejau apie ji labai geru atsiliepimu, idomu ar jisai ir dabar isliko toks kuribyngas?
Arba dar ziurinejau fotografo denis HAGOV darbus, gal ir apie ji ka nors zinote?
Arba dar ziurinejau fotografo denis HAGOV darbus, gal ir apie ji ka nors zinote?
prieš 3,5 metų Mulinas fotografavo mano brolio vestuves, nuotraukos tikrai labai gražios ir įspūdingos, o kas man nepatinka jo darbuose dabar, tai kad beveik per 4 metus jis visiškai nieko nepakeitė savo fotografavime, visų nuotraukos labai panašios - kokios buvo anksčiau ir liko tokios ir dabar
QUOTE(babsi @ 2008 09 07, 22:33)
prieš 3,5 metų Mulinas fotografavo mano brolio vestuves, nuotraukos tikrai labai gražios ir įspūdingos, o kas man nepatinka jo darbuose dabar, tai kad beveik per 4 metus jis visiškai nieko nepakeitė savo fotografavime, visų nuotraukos labai panašios - kokios buvo anksčiau ir liko tokios ir dabar
O gal tai susiformaves, save atradusio meistro stilius? Tikro meistro kuris zino ko nori ir zino kaip tai padaryti? Ir nepuola keisti savo stiliaus , "nes dabar taip madinga" ?
http://www.fotomene.tk/
teko dalyvauti vestuvese kur jie dirbo...faini zmogiukai, labai draugiski... ir siaip kaip zmones labai maloniai dirbantys... jauciasi kaip draugai, o nei uzkalinejantys pinigus ir kaina manau palyginus nesikandziojanti.
Rekomenduoju
teko dalyvauti vestuvese kur jie dirbo...faini zmogiukai, labai draugiski... ir siaip kaip zmones labai maloniai dirbantys... jauciasi kaip draugai, o nei uzkalinejantys pinigus ir kaina manau palyginus nesikandziojanti.
Rekomenduoju
QUOTE(babsi @ 2008 09 07, 23:33)
tai kiekvienas turi savo stiliu
net noredamas turbut jo nepakiestum
tai kiekvienas turi savo stiliu
Kiekvienas savo stilių suformuoja per eilę metų
Stilius keičiamas pamažu.
Ir manau normalu, kad pasižiūrėję kokius nors darbus, galite tikėtis kažko panašaus. Su eksperimentais raikia labai atsargiai. Greitai galima prašauti pro šalį. Ir kiekvienam labai nemalonu būtų tapti eksperimentiniu triušiu.
O jei jau nesinori, kad giminėje ar draugų rate vėl būtų tas pats stilius - rinkitės kitą, ir gausite produktą nepanašų į buvusį.
Mes irgi išrinkom sau fotografa tos darbus kurios mačiau atrodo ispudingai tikiuosi ir mūsų nuotraukos bus tokios
QUOTE(buziuke @ 2008 09 10, 08:31)
Mes irgi išrinkom sau fotografa tos darbus kurios mačiau atrodo ispudingai tikiuosi ir mūsų nuotraukos bus tokios
koki fotografa issirinkot?
As tai noriu rekomenduoti www.rstilius.net Sia fotografe, musu vestuves buvo 2007 08 04 ji mus fotografavo, ji pati moka sukurti svente, o jau nuotraukos mes bent jau liko labai patenkinti
Nezinau gal kas nors jau rase apie ja
Nezinau gal kas nors jau rase apie ja