as skaitau bet nieko nesuprantu apie ką.....
QUOTE(krikstole @ 2008 11 28, 13:00)
as skaitau bet nieko nesuprantu apie ką.....
nekreipkit dėmesio.. fotografų nukrypimai
foto yra apdorojamos kompiuteriu. Paveiksluojama vienu foto aparatu
Gal parekomenduotumet Siauliski fotografa koki?...
QUOTE(krikstole @ 2008 11 28, 09:41)
http://kestasm.lt/vestuves.html
kaip jums sis? man lyg ir patiko, bet kazko truksta, gal del to, ada man labiau patinka nespalvotos....
kaip jums sis? man lyg ir patiko, bet kazko truksta, gal del to, ada man labiau patinka nespalvotos....
Visai nieko foto! O kokia kaina? Jei ten buvo, nepastebejau...
QUOTE(sauluzexxx @ 2008 12 01, 13:24)
foto yra apdorojamos kompiuteriu. Paveiksluojama vienu foto aparatu
Cia apie ka...?
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 12 01, 15:31)
Visai nieko foto! O kokia kaina? Jei ten buvo, nepastebejau...
nebuvo berods..... jis ima lyg ir 200lt uz valanda
Mano vestuves buvo sia vasara, todel taip pat noreciau pasidalinti savo planavimo ispudziais... kadangi temele yra apie fotografus, taigi noreciau labai nerekomenduoti fotografo Dario Rainio. Jis fotografavo musu vestuves (jo zmona filmavo), buvome labai nepatenkinti... Beja, neseniai suzinojau, kad ne mes vieni tokie buvom... Yra daug kitu poru, kurios turejo su sia seima problemu. Kam bus idomu placiau suzinoti, galite klausti per AZ. O siaip mano patarimas- butinai pasirasyti sutartele, kurioje butu isdestytos visos smulkmenos ir kainos ...
QUOTE(krikstole @ 2008 12 01, 15:02)
nebuvo berods..... jis ima lyg ir 200lt uz valanda
tai labai gera kaina!
QUOTE(krikstole @ 2008 11 28, 10:41)
http://kestasm.lt/vestuves.html
Asmeniškai man tai .. Na nežinau kaip paaiškint, nelimpa ir tiek.. Na nesuprantu aš vestuvinių nuotraukų kur jaunieji 50 proc fotografuojami iš nugaros..
O šiaip aš irgi žvalgiausi fotografo Klaipėdoje.. Ir esu labai pasimetusi, aišku norisi naturalių, kaip aš vadinu 'emocinių' nesuvaidintų nuotarukų, bet būtent šio fotografo puslapyje neradau nei vienos nuotraukos, kurią galėčiau įsirėminti.. padovanoti mamai ar močiutei.. Na nežinau.. Gal čia kažkas pasakys, kad skoniu neturiu, bet man nepatinka ir tiek..