QUOTE(_ms_ @ 2008 11 28, 11:01)
jei fotografuoja su ju juosta - tai yra juosteles - arba spalvota ar j/b.
Jei su konvertacija - tai "perjungineja nustatymus" galvoje. J/b fotografija tai nera paprasciausiai spalvu nebuvimas. Kadras gali buti grazus spalvotas, bet visai netinkamas buti j/b. Tai salygoja apsvietimas, tonai, pustoniai. Spalvotojoje fotgorafijoje komponuoti per spalvas kartais lenviau, net j/b - per pustonius.
Nū ta tai žinau. Ir jb ir spalvotas foto teko pačiai spausdint mirkant vonelėse ir pan.
Ne nu, atrodo jog aš būčiau kuo akivaizdžiausiai parašius jog JB foto pasidaro paspaudus vieną mygtuką ir tai jau yra GŪT jb foto. Visvien ji padaroma konvertuojant iš spalvotos ir toliau dirbant fotožopa (aišku jei fotografuota skaitmena)
Dėl to gražumo pavertime į JB, tai vieni tame nusimano (kaip kad sakot turi tą persijungimą), o kiti ne (tragiškų foto mačiau), todėl ir sakau kad nžnia ar tas fotografas turi tą jb fotografavimo mygtuką ir moka gerai apdorot foto paversdamas jas į jb (pvz.man kartais gan sunkiai sekas
) Nes ne pas visus fotografus būna jb baltų foto,kad būtų galima pažiūrėt kaip jis dirba su jb, nes jaunieji nori tik spalvotų. Arba būna vien jb, o tada norint to fotografo spalvotų foto, nžnia ar spalvotos bus tokios kokių buvo tikėtasi žiūrint jb.
Nu gal šįkart suprasit
tik siūlyčiau perdaug neišsiplėtot į techninius dalykus, o tai vėl galim gaut velnių nuo moderatorių
Mano parašas bloogas, o aš dar blogesnė B)