Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(sherniukas @ 2008 11 27, 03:30)
gal kas girdejot apie tokia Ana Sidorova? g.gif  www.nabija.lt

Girdėjom mirksiukas.gif Beje, ankstesniam puslapyje minėjau ją ax.gif
Ana - mano bendradarbio gyvenimo draugė wub.gif Fotografuoja ir vestuves, ir nėštukes, ir... gyvūnėlius thumbup.gif Jie patys turi nerealų šunį, kuris jau tieeeeek foto turi ir tokių nerealių bigsmile.gif
Labai norėjau jos savo vestuvėms, deja, pavėlavau - ji užimta mano dieną verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2008 11 27, 15:31)
ir... gyvūnėlius thumbup.gif Jie patys turi nerealų šunį, kuris jau tieeeeek foto turi ir tokių nerealių bigsmile.gif

visai nieko foto smile.gif kažkur buvau radus fotografą kur gyvunėlius su jų žmonėm fotkina taip..baisiai, kad net iš to strioko išjungiau ir linko nebeprisimenu parodyt ko nesirinkt doh.gif
Atsakyti
Gal kas turi komentarų apie evitafoto? ax.gif
Ieškomės ne pačio brangiausio fotografo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sherniukas @ 2008 11 27, 04:30)
gal kas girdejot apie tokia Ana Sidorova? g.gif  www.nabija.lt

na ka galima pasakit apie fotografe darancia tokius portretus blink.gif
user posted image
man gaila zmoniu kurie uz sita doh.gif mena dar pinigus moka
Atsakyti
Tiesa sakant man gaila tokių žmonių kurie iš vienos foto sprendžia apie visumą. Jūsų, "alio-nka", nuotrauka yra parinkta iš serijos, o serijoje jos visos normaliai žiūrisi.
Gal gerbiamoji peržvelkite atidžiau jos portfolio - ten tikrai yra gerų darbų wink.gif
Ir kaip už tokius pinigus mergaitė tikrai gerai dirba.

QUOTE(alio-nka @ 2008 11 28, 00:03)
na ka galima pasakit apie fotografe darancia tokius portretus blink.gif
man gaila zmoniu kurie uz sita doh.gif mena dar pinigus moka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADV: 27 lapkričio 2008 - 23:52
QUOTE(ADV @ 2008 11 28, 00:47)
Tiesa sakant man gaila tokių žmonių kurie iš vienos foto sprendžia apie visumą. Jūsų, "alio-nka", nuotrauka yra parinkta iš serijos, o serijoje jos visos normaliai žiūrisi.
Gal gerbiamoji peržvelkite atidžiau jos portfolio - ten tikrai yra gerų darbų  wink.gif
Ir kaip už tokius pinigus mergaitė tikrai gerai dirba.

na, deja viso albumo cia ikelt negaliu,cia tik pavizdis,gal kokiais 70 tai butu super-duper,bet dabar grinas kicas...
tikrai perzvelgiau, bet vestuvems tiketis,kad gal tie geri darbai bus mano g.gif nezinau kokia ten kaina, bet as asmeniskai ir veltui jos nesamdiciau
bet jei jums patinka VALIO, kazkas ir sitas ispirko...
Atsakyti
http://kestasm.lt/vestuves.html

kaip jums sis? g.gif man lyg ir patiko, bet kazko truksta, gal del to, ada man labiau patinka nespalvotos....
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 11 28, 09:41)
http://kestasm.lt/vestuves.html

kaip jums sis?  g.gif  man lyg ir patiko, bet kazko truksta, gal del to, ada man labiau patinka nespalvotos....

visai nieko smile.gif manau kad visada galima susitart kad padarytų nespalvotų foto. Tik va nžnia ar gražiai pavers spalvotą foto į JB rolleyes.gif nors aišku gali atsirast ir vienas kitas kuris iš principo nedarys JB biggrin.gif Berots buvo minėtas čia kažkada fotografas kur pas jį portfolio beveik vien JB foto.. tik eilinį kartą neprisimenu nei pavardės, nei webo, ypač tokioj galybėj.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2008 11 28, 10:55)
visai nieko  smile.gif  manau kad visada galima susitart kad padarytų nespalvotų foto. Tik va nžnia ar gražiai pavers spalvotą foto  į JB  rolleyes.gif nors aišku gali atsirast ir vienas kitas kuris iš principo nedarys JB  biggrin.gif Berots buvo minėtas čia kažkada fotografas kur pas jį portfolio beveik vien JB foto.. tik eilinį kartą neprisimenu nei pavardės, nei webo, ypač tokioj galybėj.. ax.gif

labai atsiprasau uz off topic, bet juodai baltos nuotraukos- tai nera spalvotos nuotraukos, kurioms kompiuteryje nuimtos spalvos...Profesionalas jau fotografuodamas zino kuris kadras bus juodai baltas, kuris spalvotas... pvz. http://www.jeffascough.com/
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2008 11 28, 10:31)
labai atsiprasau uz off topic, bet juodai baltos  nuotraukos- tai nera spalvotos nuotraukos, kurioms kompiuteryje nuimtos spalvos...Profesionalas jau fotografuodamas zino kuris kadras bus juodai  baltas, kuris spalvotas... pvz. http://www.jeffascough.com/

nelabai supratau.. Čia kalbama apie JB juostą ar ką? Ar fotografas fotografuodamas persijunginėja nustatymus: va šitas kadras bus JB, o šitas spalvotas rolleyes.gif Nelabai supratau jūsų pasisakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2008 11 28, 12:38)
nelabai supratau.. Čia kalbama apie JB juostą ar ką? Ar fotografas fotografuodamas persijunginėja nustatymus: va šitas kadras bus JB, o šitas spalvotas  rolleyes.gif Nelabai supratau jūsų pasisakyma  ax.gif

jei fotografuoja su ju juosta - tai yra juosteles - arba spalvota ar j/b. Jei su konvertacija - tai "perjungineja nustatymus" galvoje. J/b fotografija tai nera paprasciausiai spalvu nebuvimas. Kadras gali buti grazus spalvotas, bet visai netinkamas buti j/b. Tai salygoja apsvietimas, tonai, pustoniai. Spalvotojoje fotgorafijoje komponuoti per spalvas kartais lenviau, net j/b - per pustonius.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 11 28, 11:01)
jei fotografuoja su ju juosta - tai yra juosteles - arba spalvota ar j/b.

Jei su konvertacija - tai "perjungineja nustatymus" galvoje. J/b fotografija tai nera paprasciausiai spalvu nebuvimas. Kadras gali buti grazus spalvotas, bet visai netinkamas buti j/b. Tai salygoja apsvietimas, tonai, pustoniai. Spalvotojoje fotgorafijoje komponuoti per spalvas kartais lenviau, net j/b - per pustonius.

Nū ta tai žinau. Ir jb ir spalvotas foto teko pačiai spausdint mirkant vonelėse ir pan.

Ne nu, atrodo jog aš būčiau kuo akivaizdžiausiai parašius jog JB foto pasidaro paspaudus vieną mygtuką ir tai jau yra GŪT jb foto. Visvien ji padaroma konvertuojant iš spalvotos ir toliau dirbant fotožopa (aišku jei fotografuota skaitmena)
Dėl to gražumo pavertime į JB, tai vieni tame nusimano (kaip kad sakot turi tą persijungimą), o kiti ne (tragiškų foto mačiau), todėl ir sakau kad nžnia ar tas fotografas turi tą jb fotografavimo mygtuką ir moka gerai apdorot foto paversdamas jas į jb (pvz.man kartais gan sunkiai sekas ax.gif ) Nes ne pas visus fotografus būna jb baltų foto,kad būtų galima pažiūrėt kaip jis dirba su jb, nes jaunieji nori tik spalvotų. Arba būna vien jb, o tada norint to fotografo spalvotų foto, nžnia ar spalvotos bus tokios kokių buvo tikėtasi žiūrint jb.
Nu gal šįkart suprasit rolleyes.gif
tik siūlyčiau perdaug neišsiplėtot į techninius dalykus, o tai vėl galim gaut velnių nuo moderatorių hihihi.gif
Atsakyti