Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Ponchik @ 2008 11 23, 21:05)
Madona, gal gali pasidalinti kontaktais geru ir nebrangiu fotografu? smile.gif

o už kokią kainą ieškotės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2008 11 23, 14:52)
Užsikabino ant 50Lt  biggrin.gif
O kai fotografo kaina yra trečdalis ar net pusė vestvių biudžeto.. As geriau kito paieškosiu  smile.gif

nu merginos, as pakraupus apie ka cia snekat. Labai pritariu nuomonei, kad pries vestuves pas fotografa reiktu asmenine fotossija pasidaryti.nu, jei tam pinigu gaila, tai neverkit del nesamoniu per didziausia gyvenime svente. Teisingiau po jos. nezinau nei vieno pigaus fotografo dirbancio puikiai schmoll.gif .O nuotrauko internete ne visada atspindi fotografo darba. Pvz. as esu is tu, kurios labai megsta iamzinti ivairius svarbius seimos gyvenimo momentus pas profus, bet niekad neleidau tu nuotrauku publikuoti. Manau, kad ir daugiau tokiu zmoniu yra.
Atsakyti
Seip joks ''Geras" fotografas ne sutiks dirbti su Jumis 5 dienas uz 1000lt.
Ir aplamai per V diena fotografas padaro ~500pritupimu, ~1000 pasilenkimu. ieskodamas geru rakursu. tada ir nuotraukos buna idomesnes ir kitokios, bet kita diena kojos ir nugara biski skauda.
Fotografo darbas prasideda nuo 1 susitikimo su Jumis, 2 susitikimo su Jumis pries vestuves, irangos pasiruosimo diena pries vestuves ir moralinis pasiruosimas, vestuviu diena, po vestuviu nuotrauku rusiavimas, 3 susitikimas rezultato aptarimas, dar 2-3 dienas nuotrauku tvarkymas. Na ir kas nori pabandyt toki darba uz 1000lt alikti?

Kitiems paprasciau, paime belekaip nufotografavo, belekokios belekaip ta pati vakara padare ir atveze girtiems sveciams pardavinieti. smile.gif cia jau arciau 1000lt nes darbas baigiasi ta pati vakara.

Ir Yra dar Jauni fotografai, kurie turi daug noro ir sutinka dirbti vo ne nemokmai tam kad pabandyti jiegas, ir gauti patirties. Bet cia Jau rizika didele. gali labai pasisiakti ir foto bus superines, svezios ir netradicines. O gali buti kad isigandes fotografas nezinos nei ka fotografoti, nei kada ir gali nebespeti pagal ivykius. O paskui ir aplamai nuo nervu uzsidaryti savije. Cia jau lotereja:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interjeras1: 24 lapkričio 2008 - 07:28
Na kaip čia pasakius g.gif
ar pigu yra 1000 lt už 6 valandas darbo????
Juolabiau kad mūsų vestuvės buvo balandžio mėn. , tuo laiku visi fotografai iš skelbimų prašė tikią pat sumą, o fotografą mes užsakėm net 2007.10 ir davėm avansą.

Bet tai neapdraudė mūsų nuo tokio įvykio. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(linksmuke81 @ 2008 11 22, 17:45)
Beje, ar matet Delfyje reportaza apie vestuviu fotografus? http://tv.delfi.lt/video/Hqa9WQFm/

Gal kas buvot matet tas nuotraukas?

Maciau ir delfyje, ir Europoje ant sienu kabancias - be galo grazios visu fotografu nuotraukos! wub.gif labiausiai istrigo poros brendancios iki puses juroje nuotrauka bigsmile.gif tikrai ne kiekvieni jaunieji taip sutiktu biggrin.gif
Atsakyti
jau kai susisuka smegenėlės tai niekas nebeatsuks  bet tai dar ir pamergės naglumas taip elgtis (spėju ji tikrai nevengė jam mirktelt pastebėjus dėmesį  )

Joooo, pamergė irgi geras fruktas buvo smile.gif
Atsakyti
Na sutinku, kad geri profai, kuriu vardai jau zinomi ir kaina laiko, nu bet is kitos puses man gaila butu 3000-4000 lt atiduoti tik fotografui blink.gif
Na as intensyviai ieskau, tikiuosi rasiu ka nors gero iki 2000 lt, o jei rasiu - tai pasidalinsiu paskui ispudziais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzexxx @ 2008 11 23, 19:08)
rinktis reikia pagal rekomendacijas  4u.gif

Nesamone biggrin.gif Mano kaimynes skonis tikrai neturi buti toks pat kaip mano lotuliukas.gif Ka ji man gali parekomenduoti ??? lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, galiu rekomenduoti ne pačią brangiausią fotografę Aną ax.gif
Jos puslapiukas nabija.lt mirksiukas.gif
Gaila, kad mūsų vestuvių dieną ji užimta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2008 11 24, 13:29)
Nesamone biggrin.gif  Mano kaimynes skonis tikrai neturi buti toks pat kaip mano  lotuliukas.gif  Ka ji man gali parekomenduoti ???  lotuliukas.gif

Siulau alternatyva- pagal tavo skoni atitinkancias rekomendacijas lotuliukas.gif 4u.gif Nebutinai kaimynes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzexxx @ 2008 11 23, 19:08)
rinktis reikia pagal rekomendacijas  4u.gif

na rekomendacijos rekomendacijoms nelygu tongue.gif
kiek zmoniu tiek nuomoniu ir skoniu smile.gif
as uz tai ( kaip jau mineta), kad verta pas ta fotografa kuri isirinkote, pries vestuves pasidaryti foto sesija ir smagu ir labai matosi kaip dirba ir kokio rezultato gali tiketis mirksiukas.gif

manau ir pats fotografas bus suinteresuotas tokioje akcija, o gal net nelabai brangiau gausis, nes jis gi irgi nori zinoti kaip jam reikes dirbti su jaunaisiais, jau is anksto bus susipazines su poreles fotogeniskumu smile.gif
ir tokiu budu gales maximaliai gerai atlikti savo darba thumbup.gif

ax.gif
Atsakyti
Labai sutinku su ItaBita, niekada nesamdyciau fotografo jokiam svarbiam ivykiui pries tai neisbandziusi schmoll.gif Todel mes dabar turim tokias foto kokiu ir norejom. Ir zymiai laisviau ta diena jautiesi, kai jau pazisti fotografa. Jis mus fotografavo visa diena, bet ne karto nepagalvojau jog tai svetimas zmogus ir mums maiso schmoll.gif Kaip tik labai smagi fotosesija buvo biggrin.gif wub.gif

Todel is pradziu tikrai pasidarykite kokia paprastute fotosesija, tuomet neteks nusivilti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 24 lapkričio 2008 - 17:25