Na matot, mes ir taip prašovėm, nors patikėkit, buvom susitikę su juo vienu, kartu su juo ir operatoriumi, labai gerai kai kartu visus surenki, jie tarpusavyje dar apsiderina ir pasiūlo variantus, tik vat tada pastebėjom, kad fotografas daugiau klausėsi operatoriaus, nei siūlo.
Beje visų sutartis mes buvom nuo a iki z išnagrinėję, bet vis vien po vestuvių radome kabliukų šiokių tokių.
Na mes tą ir operatoriui pasakojome, kad vat kaip su fotografu blogai gavosi, jis pritarė kad labai neprofesionaliai Audrius pasielgė, ir pasakė , jaunas dar pasitaisys. Sako kad tą mergą jam susuko galvą ir kalta dėl to jo jaunystė.
Kaip ten yra iš tiesų nežinau, bet faktas, kad šventės tai nesugražinsi.
Beje, Audriui aš viską buvau išsakius, jis žinoma atsiprašė ir sakė kad jam tai buvo pamoka visam gyvenimui, kad jam taip niekad nėra buvę. Bet nuoskauda liko, nes ta pamoka skaudžiai atsiliepė mūsų nuotraukuose, o tai liks visam gyvenimui.
Na, patarimas, atsargiai su jaunais fotografais ir jaunomis koketėmis pamergėmis
QUOTE(sauluzexxx @ 2008 11 21, 09:27)
mano vestuves fotografavo Ramunas Snarskis
jis daug metu fotografuoja, turi nemaza patirti ir labai grazias foto padaro
jis daug metu fotografuoja, turi nemaza patirti ir labai grazias foto padaro
Galima kontaktus būtų?
QUOTE(Natka @ 2008 11 21, 09:30)
Na, patarimas, atsargiai su jaunais fotografais ir jaunomis koketėmis pamergėmis
Jo, arba pamergių neturėt
Gerai, kad Navickas vedęs
Papildyta:
irgi variantas
Bet manau visgi geresnis variantas tikras profesionalas, kuris padarys tums tokią sventę, kurios jus niekada nepamiršite (nuostabios ir gražios).
Beje, Audrius savamokslis, gal ir dėl to jam taip išejo.
natka, ka jau padarysi bet tikrai to fotografo 'profesionalumas' 0 vertas
kas del fotografu kainu, tai mano mastymo politika yra tokia: taupyk kam nori, bet tik ne fotografams paziurekit, kiek jus mokat sodybai, muzikantams, o kur isliekamoji verte... po 10 metu tikrai nerupes, ka tu per savo vestuves valgei, ar kokia muzika grojo, kas isliks - tai nuotraukos
kas del fotografu kainu, tai mano mastymo politika yra tokia: taupyk kam nori, bet tik ne fotografams paziurekit, kiek jus mokat sodybai, muzikantams, o kur isliekamoji verte... po 10 metu tikrai nerupes, ka tu per savo vestuves valgei, ar kokia muzika grojo, kas isliks - tai nuotraukos
nu ziuriu liudna su tais fotografais, arba ziauriai brangus, arba neprofesionalus. Bet sutinku - nuotraukos visam gyvenimui liks, tad ju norisi graziu
Na paieskos prasideda, dekui toms, kurios siuncia kontaktus fotografu ir nuorodas
Na paieskos prasideda, dekui toms, kurios siuncia kontaktus fotografu ir nuorodas
QUOTE(Ponchik @ 2008 11 20, 23:28)
Na merginos, perskaiciau sita tema nuo pradzios, ir svelniai tariant esu soke...
Mano drauge tuokesi pries 2 metus ir fotografui uz darba sumokejo 300 + atskirai nuortaukos. Tai as primeciau kad infliacija uz lango na galvoju uz 1000 - 1500 prasisuksim (mes kita vasara planuojame tuoktis). Bet ziuriu be 2500 net nera ka galvoti apie normalias nuotraukas
SIAUBAS! keiciu profesija, noriu buti fotografe
Na kaip supratau reikia ieskoti jaunu, pradedanciu savo karjera fotografu - kurie turi skoni ir neuzsibrangina, be Tursko (kuris irgi pabrango) gal yra dar kokiu patarimu?
Beje gal ka nors girdejote apie Dainiaus Stankaus darbus ir ikainius?
Sekmes paieskose visoms beieskancioms, nes kaip ka tik supratau visas galvos skausmas dar ateity
Mano drauge tuokesi pries 2 metus ir fotografui uz darba sumokejo 300 + atskirai nuortaukos. Tai as primeciau kad infliacija uz lango na galvoju uz 1000 - 1500 prasisuksim (mes kita vasara planuojame tuoktis). Bet ziuriu be 2500 net nera ka galvoti apie normalias nuotraukas
SIAUBAS! keiciu profesija, noriu buti fotografe
Na kaip supratau reikia ieskoti jaunu, pradedanciu savo karjera fotografu - kurie turi skoni ir neuzsibrangina, be Tursko (kuris irgi pabrango) gal yra dar kokiu patarimu?
Beje gal ka nors girdejote apie Dainiaus Stankaus darbus ir ikainius?
Sekmes paieskose visoms beieskancioms, nes kaip ka tik supratau visas galvos skausmas dar ateity
Kiekvieno teise rinktis
As nerizikuociau savo sventes fotografijomis Nemegstu kai ant mano "kailio" mokomasi
As jau dziaugiuosi kad musu svente fotografuos du fotografai uz vieno kaina Jei vienam kas atsitiks - kitas gal tikrai bus, arba abu fotikai is karto nesulus aisku ir foto ivairove kitokia
QUOTE(Lemona` @ 2008 11 21, 08:34)
ramunas snarskis 865670775
QUOTE(sauluzexxx @ 2008 11 21, 11:38)
ramunas snarskis 865670775
Dėkui
O tiesa, iš kokio jis miesto?
QUOTE(Lemona` @ 2008 11 21, 10:41)
Siauliu, bet jam nera jokio skirtumo kur dirbti kam esu rekomendavus-tai visi buvo patenkinti jo daru
jis fotografuoja ne vien vestuves, bet maciau jo darbus - gamtos vaizdus, gyvunus ir panasiai
QUOTE(Natka @ 2008 11 21, 09:01)
Na man jis ir toks geranoriškas pasirodė, ir sutartį mes pasirašėm, ją jis turi kaip šabloną, beje apie sutartį.
Sutartyje buvo parašytas kiekis nuotraukų, berods 60, bet atvežė mums albumą, kureme buvo vos 30
matyt iš tokio kiekio pripleškintų nuotraukų buvo verta tik tiek padaryt, ir beje mūsų buvo tik 15, likusios buvo (pamergės žinoma) ir kitu svečių.
Sutartyje buvo parašytas kiekis nuotraukų, berods 60, bet atvežė mums albumą, kureme buvo vos 30
matyt iš tokio kiekio pripleškintų nuotraukų buvo verta tik tiek padaryt, ir beje mūsų buvo tik 15, likusios buvo (pamergės žinoma) ir kitu svečių.
Deja turi pridurti, kad sis fotografas nelabai graziai pasielge ir su manimi.
Jau buvome sutare, kad jis fotografuos mano svente, taciau nebuvo pasirasyta sutartis, jis tai uzsiemes buvo, tai dar visokios problemos, kol galiausiai pralaukus vos ne menesi, pasake, kad jis musu atsisako, nes fotografuos draugo vestuves....
tai per ta laika kol laukem, jau man visi kiti patike fotografai buvo uzsakyti
na bet po tokiu komentaru dziaugiuosi kad taip atsitiko.
Po ilgu paiesku radau fotografe, kurios matyti nuotrauku albumai labai patiko, tad ja ir uzsisakiau...
QUOTE(sauluzexxx @ 2008 11 21, 11:48)
Siauliu, bet jam nera jokio skirtumo kur dirbti kam esu rekomendavus-tai visi buvo patenkinti jo daru
jis fotografuoja ne vien vestuves, bet maciau jo darbus - gamtos vaizdus, gyvunus ir panasiai
Svarbu ne iš kokios Klaipėdos, nes tolokai būtų
Dėkui, reiks pasiskambint
QUOTE(Lemona` @ 2008 11 21, 12:03)
prasom