Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(krikstole @ 2008 11 19, 21:41)
o kiek jie ima? ziuriu jie is klaipedos, man daug patogiau butu is ten nei is vilniaus ar kauno....

mano fotografo tel nr 865670775, jo vardas Ramunas
nerandu kaip prisegti foto blush2.gif ikelciau jo darba
Atsakyti
QUOTE(sauluzexxx @ 2008 11 20, 16:19)
mano fotografo tel nr 865670775, jo vardas Ramunas
nerandu kaip prisegti foto  blush2.gif ikelciau jo darba

http://www.ipix.lt/upload/ ir nukopijuok nuoroda i cia smile.gif
Atsakyti
Na merginos, perskaiciau sita tema nuo pradzios, ir svelniai tariant esu soke...
Mano drauge tuokesi pries 2 metus ir fotografui uz darba sumokejo 300 + atskirai nuortaukos. Tai as primeciau kad infliacija uz lango biggrin.gif na galvoju uz 1000 - 1500 prasisuksim (mes kita vasara planuojame tuoktis). Bet ziuriu be 2500 net nera ka galvoti apie normalias nuotraukas doh.gif
SIAUBAS! keiciu profesija, noriu buti fotografe thumbup.gif

Na kaip supratau reikia ieskoti jaunu, pradedanciu savo karjera fotografu - kurie turi skoni ir neuzsibrangina, be Tursko (kuris irgi pabrango) gal yra dar kokiu patarimu? smile.gif

Beje gal ka nors girdejote apie Dainiaus Stankaus darbus ir ikainius?

Sekmes paieskose visoms beieskancioms, nes kaip ka tik supratau visas galvos skausmas dar ateity bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponchik @ 2008 11 20, 22:28)
Na kaip supratau reikia ieskoti jaunu, pradedanciu savo karjera fotografu - kurie turi skoni ir neuzsibrangina, be Tursko (kuris irgi pabrango) gal yra dar kokiu patarimu? smile.gif

Aš ir į Turską dairaus drinks_cheers.gif
Man dar patiko čia vienos forumietės parekomenduotas Ričardas Navickas ax.gif
Susirašiau su juo skype, prisiuntinėjo man savo darbų.. Mano neprofesionaliom akim žiūrint - jo darbai gražūs smile.gif Ir kaina jo 2500.. Skype: richilt 4u.gif

Ėch, aš ir maniau į 1000-1500 tilpsim su fotografu.. Dabar meldžiuos, kad į 2500 tilptume doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 21 lapkričio 2008 - 07:31
Sveiki, forumo dalyviai,
Noriu papasakot istorija kuri įvyko mūsų vestuvių dieną.
Manau kai kam ji galėtu padėti.
Vestuvės buvo daugiau nei prieš pusmetį, o nuoskauda liko iki šiol. Dėl šios klaidos kaltinu save, nes fotografą ieškojau pati ir nenorėjau klausyt kitu patarimų. Peržiūrėjus pasirinkto fotografo nuotraukas jo tinklapyje, nusprendžiau kad ir aš panašiu noriu, taigi susitikom. Fotografas jaunas, bet pagalvojau jei rodo tokias nuotraukas, tai turbūt gerai dirbą savo darbą. Viename tinklapyje yra laaabai gražus apie ji atsiliepimai, bet kažkodėl tik vienos poros, matyt Audriui paranku ir jis todėl nesukūręs atsiliepimų skyrelio.
Vestuvių dieną befotografuojant nuotakos bute žmones, fotografas pamatė vieną pamergę ir matyt jam taip susisuko galva, kad jis pamiršo kieno tą šventę ir kas jam moka už tai.
Kaip jaunieji mes to negalėjome pastebėt, nes su mumis dirbo operatorius (labai liuks profas), kuris nedavė net atsikviept, todėl ir darbui priekaištu neturime.
Vėliau mums fotografo numylėtine visi prikiš. Nuo to laiko kai Audrius ją pamatė, apie jokį atsidavimą darbui ir kalbos negalėjo būti, prie menkiausios progos visur ja sekiojo ir fotografavo. Todėl ir nuotraukose kurias jis atvežė labai jautėsi kas buvo vakaro žvaigždė.
Kai pamačiau mūsų padarytas nuotraukas blink.gif , baisiai susikrimtau, nes dabar neturime nei vienos portretinės nuotraukos nei pilnu ūgiu, nei gražios kur galima butu įrėminti, ir kaltas tas paparacinis fotografavimo stilius. Pripleškini tik juokingų kažkokiu grimasų.
Mano patarimas, jei planuojate kad jūsų vestuves fotografuos Audrius Turskas, iškarto tarkitės kad susikoncentruotu ties jumis ir jei naudoja paparacio stilių, lai skiria bent maža fotosesijos dalį jūsų portretinėms nuotraukos. Bent turėsite ką kitiems parodyti.

P.S
ir dar, tarkitės kad be jūsų leidimo jūsų visų nuotraukų niekam neatiduotų. Mūsų gi absoliučiai visas nuotraukas (apie 700 kadrų, tarp jų ir tokių kurių mes laaabai nenorėjome niekam rodyti) jis perkėlė į tos pamergės kompą mūsų apie tai net neįspėjęs ir net neatsiklausęs. Ir tas nuotraukas visi kas buvo pas juos svečiuose peržiūrėjo, o paskui juokėsi iš mūsų. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2008 11 21, 08:38)
Mano patarimas, jei planuojate kad jūsų vestuves fotografuos Audrius Turskas, iškarto tarkitės kad susikoncentruotu ties jumis ir jei naudoja paparacio stilių, lai skiria bent maža fotosesijos dalį jūsų portretinėms nuotraukos. Bent turėsite ką kitiems parodyti. 

O čia tai.. blink.gif
Nu šakės doh.gif
Užjaučiu, kad taip nepasisekė jums 4u.gif
Man jis toks geranoriškas pasirodė, dar sutartį siūlė pasirašyt.. g.gif

Beje, apie sutartį.. Kai pasirašot, tai pačios nuotakos kuriat tą sutartį?
Kur kokį šalbloną rast galima būt? g.gif
Atsakyti
Na man jis ir toks geranoriškas pasirodė, ir sutartį mes pasirašėm, ją jis turi kaip šabloną, beje apie sutartį.
Sutartyje buvo parašytas kiekis nuotraukų, berods 60, bet atvežė mums albumą, kureme buvo vos 30 blink.gif
matyt iš tokio kiekio pripleškintų nuotraukų buvo verta tik tiek padaryt, ir beje mūsų buvo tik 15, likusios buvo (pamergės žinoma) ir kitu svečių.
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2008 11 21, 09:38)
Kai pamačiau mūsų padarytas nuotraukas  blink.gif , baisiai susikrimtau, nes dabar neturime nei vienos portretinės nuotraukos  nei pilnu ūgiu, nei gražios kur galima butu įrėminti,  ir kaltas tas paparacinis fotografavimo stilius. Pripleškini tik juokingų kažkokiu grimasų.

P.S
ir dar, tarkitės kad be jūsų leidimo jūsų visų nuotraukų niekam neatiduotų. Mūsų gi absoliučiai visas  nuotraukas (apie 700 kadrų, tarp jų ir tokių kurių mes laaabai nenorėjome niekam rodyti) jis perkėlė į tos pamergės kompą mūsų apie tai net neįspėjęs ir net neatsiklausęs. Ir tas nuotraukas visi kas buvo pas juos svečiuose peržiūrėjo, o paskui juokėsi iš mūsų.  verysad.gif

Labai liudna, Natka, del to kas tau atsitiko verysad.gif
mes kazkada irgi dairemes i ta fotografa, dziaugiuosi, kad jo nepasirinkom.
O Natkos patarimus siulau isidemeti visoms ir taikyti visiems fotografams, nors mes visiskai nesikisom i fotografes darba ir likom thumbup.gif patenkinti, bet galejo buti irgi taip pat g.gif
Visada reikia viska aptarti iki smulkmenu: nuo fotografavimo laiko, stiliaus (stiliu), nuotrauku spalvu (daugiau vienu ar kitu), albumo, CD, darbu atlikimo laiko (per kiek padarys albuma ir CD). VISADA pasirasineti sutarti (del netinkamu/nesuprantamu punktu tartis/keisti). Neklausyti, kad cia yra ju standartine sutartis, i sutarti galima itraukti viska! Jei fotografas nenori pasirasineti sutarties, bekit nuo jo.... Nors vistiek niekada nebusit apsaugotos, kad ir aptarsit visus punktus ar numatysit bauda pagal sutarti, o jis padarys ne tokias, kokias taretes foto, kas is to??????? sventes gi nepakartosi...
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2008 11 21, 09:01)
Na man jis ir toks geranoriškas pasirodė, ir sutartį mes pasirašėm, ją jis turi kaip šabloną, beje apie sutartį.
Sutartyje buvo parašytas kiekis nuotraukų, berods 60, bet atvežė mums albumą, kureme buvo vos 30  blink.gif
matyt iš tokio kiekio pripleškintų nuotraukų buvo verta tik tiek padaryt, ir beje mūsų buvo tik 15, likusios buvo (pamergės žinoma) ir kitu svečių.

Nu šakės.. blink.gif
Bet nu sunku patikėt.. Toks atrodo malonus, maloniai bendrauja ir t.t.
Niekad nepagalvočiau, kad galėtų taip doh.gif blink.gif

QUOTE(oncee @ 2008 11 21, 09:07)
Nors vistiek niekada nebusit apsaugotos, kad ir aptarsit visus punktus ar numatysit bauda pagal sutarti, o jis padarys ne tokias, kokias taretes foto, kas is to??????? sventes gi nepakartosi...

Ir kitas dalykas.. Gali tiesiog pasakyt - nusispjaut manį tą jūsų sutartį..
Aš abejoju, ar samdyčiau advokatus, duočiau teisman.. Kam tas tąsymas.. O kitaip kaip žmogūų priversi? Negi su ta sutartim į polociją keliaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2008 11 21, 07:38)
Sveiki, forumo dalyviai,
Noriu papasakot istorija kuri įvyko mūsų vestuvių dieną.
Manau kai kam ji galėtu padėti.
Vestuvės buvo daugiau nei prieš pusmetį, o nuoskauda liko iki šiol. Dėl šios klaidos kaltinu save, nes fotografą ieškojau pati ir nenorėjau klausyt kitu patarimų. Peržiūrėjus pasirinkto fotografo nuotraukas jo tinklapyje, nusprendžiau kad ir aš panašiu noriu, taigi susitikom. Fotografas jaunas, bet pagalvojau jei rodo tokias nuotraukas, tai turbūt gerai dirbą savo darbą. Viename tinklapyje yra laaabai gražus apie ji atsiliepimai, bet kažkodėl tik vienos poros, matyt Audriui paranku ir jis todėl nesukūręs atsiliepimų skyrelio.
Vestuvių dieną befotografuojant nuotakos bute žmones, fotografas pamatė vieną pamergę ir matyt jam taip susisuko galva, kad jis pamiršo kieno tą šventę ir kas jam moka už tai.
Kaip jaunieji mes to negalėjome pastebėt, nes su mumis dirbo operatorius (labai liuks profas), kuris nedavė net atsikviept, todėl ir darbui priekaištu neturime.
Vėliau mums fotografo numylėtine visi prikiš. Nuo to laiko kai Audrius ją pamatė, apie jokį atsidavimą darbui ir kalbos negalėjo būti, prie menkiausios progos visur ja sekiojo ir fotografavo. Todėl ir nuotraukose kurias jis atvežė labai jautėsi kas buvo vakaro žvaigždė.
Kai pamačiau mūsų padarytas nuotraukas  blink.gif , baisiai susikrimtau, nes dabar neturime nei vienos portretinės nuotraukos  nei pilnu ūgiu, nei gražios kur galima butu įrėminti,  ir kaltas tas paparacinis fotografavimo stilius. Pripleškini tik juokingų kažkokiu grimasų.

P.S
ir dar, tarkitės kad be jūsų leidimo jūsų visų nuotraukų niekam neatiduotų. Mūsų gi absoliučiai visas  nuotraukas (apie 700 kadrų, tarp jų ir tokių kurių mes laaabai nenorėjome niekam rodyti) jis perkėlė į tos pamergės kompą mūsų apie tai net neįspėjęs ir net neatsiklausęs. Ir tas nuotraukas visi kas buvo pas juos svečiuose peržiūrėjo, o paskui juokėsi iš mūsų.  verysad.gif

Uz privatumo pazeidima-galite paduot i teisma. Js neturejo teises teip elgtis. Kadangi ir as esu girdejusi apie ji nekokius atsiliepimus.
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2008 11 21, 07:44)
O čia tai..  blink.gif
Nu šakės  doh.gif
Užjaučiu, kad taip nepasisekė jums  4u.gif
Man jis toks geranoriškas pasirodė, dar sutartį siūlė pasirašyt..  g.gif

Beje, apie sutartį.. Kai pasirašot, tai pačios nuotakos kuriat tą sutartį?
Kur kokį šalbloną rast galima būt?  g.gif

jis turi tureti sutarti, bet bendraujant su juo-geriau turekite pacios. Internete susiraskite "paslaugu teikimo sutartis"
Atsakyti
QUOTE(sauluzexxx @ 2008 11 21, 09:19)
jis turi tureti sutarti, bet bendraujant su juo-geriau turekite pacios.

Internete susiraskite "paslaugu teikimo sutartis"

Kad žinokit man noras atšoko su juo reikalų turėt blink.gif

Dėkui labai, pasižiūrėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2008 11 21, 08:24)
Kad žinokit man noras atšoko su juo reikalų turėt  blink.gif

Dėkui labai, pasižiūrėsiu  4u.gif

mano vestuves fotografavo Ramunas Snarskis
jis daug metu fotografuoja, turi nemaza patirti ir labai grazias foto padaro smile.gif
Atsakyti