egis.puslapiai.lt
Cia tik kaina tiek foto, tiek vidio patraukli, netgi sakycia labai patraukli o darbai tai.... na nebent jie ten gali ka nors geriau pasiulint bet pagal tai kas yra svetaineje sudeta, tai nera i ka ziuret, labai panasu kad pries 10 metu daryta, tada gal ir buvo grazu....
Na bet cia aisku skonio reikalas
QUOTE(Maikutee @ 2008 11 19, 15:11)
egis.puslapiai.lt
Cia tik kaina tiek foto, tiek vidio patraukli, netgi sakycia labai patraukli o darbai tai.... na nebent jie ten gali ka nors geriau pasiulint bet pagal tai kas yra svetaineje sudeta, tai nera i ka ziuret, labai panasu kad pries 10 metu daryta, tada gal ir buvo grazu....
Sutinku man tai grazu kai yra spalvotos ir juodai baltos - retro stiliaus.
+2008 11 18, 16:25-->
Labai noreciau paziureti ir as
Papildyta:
Ar tikrai teisingai nurodei puslapi?
Aisku kaina bus maza, nes uz didesne ju niekas neimtu ir tai dar brangu sakyciau uz tokias foto
foto kaip pries 15- 20 metu Ar tikrai jums jie patinka?
jei tikrai tai super
nes jei gauciau tokias foto, tai turbut plaukus nusirauciau. Bet as ju net nesirinkciau. Cia tik mano nuomone..............
QUOTE(suilele @ 2008 11 18, 16:25)
Vakar gavom savo nuotraukas , WOW zmones klausia kur cia tave fotkino ir ar cia as Visiems visiems rekomenduoju Vaida Garla, jei kas nori galiu atsiusti itin man nerealias nuotraukas
Labai noreciau paziureti ir as
Papildyta:
QUOTE(europosbamba @ 2008 11 19, 13:30)
sveikutes.musu vestuves filmuos ir fotografuos vyras su zmona,jie is Alytaus,buvom nuvaziave paziuret ju darbu likom labai patenkinti,o kaina isvis juokinga.galite pasiziuret ju puslapiuka egis.puslapiai.lt Labai malonus ir saunus zmones.
Ar tikrai teisingai nurodei puslapi?
Aisku kaina bus maza, nes uz didesne ju niekas neimtu ir tai dar brangu sakyciau uz tokias foto
foto kaip pries 15- 20 metu Ar tikrai jums jie patinka?
jei tikrai tai super
nes jei gauciau tokias foto, tai turbut plaukus nusirauciau. Bet as ju net nesirinkciau. Cia tik mano nuomone..............
ten foto caro maro laiku,turi jie nauju graziu foto.
QUOTE(europosbamba @ 2008 11 19, 18:23)
ten foto caro maro laiku,turi jie nauju graziu foto.
Tai kur galima internete paziureti ne caro maro laiku ju darbu? jei nesusitvarko savo puslapio, pagal kuri juos renkasi zmones, tai tokie jie ir fotografai Ar tikrai esi 100 % garantuota, kad susitikus jie rode savo darytas foto, kodel jie neatnaujina puslapio, gal negali deti vogtu foto?
cia tik mano pamastymai, gali nekreipti demesio, tik norejau pasakyti.....
QUOTE(oncee @ 2008 11 19, 21:17)
Tai kur galima internete paziureti ne caro maro laiku ju darbu? jei nesusitvarko savo puslapio, pagal kuri juos renkasi zmones, tai tokie jie ir fotografai Ar tikrai esi 100 % garantuota, kad susitikus jie rode savo darytas foto, kodel jie neatnaujina puslapio, gal negali deti vogtu foto?
peržiūrėjau tai viršuj yra naujausios foto.. kokybė geresnė, bet super duper spec efektų neatsisakyta
QUOTE(Oskariuke @ 2008 11 18, 19:43)
o kiek jie ima? ziuriu jie is klaipedos, man daug patogiau butu is ten nei is vilniaus ar kauno....
QUOTE(krikstole @ 2008 11 19, 23:41)
o kiek jie ima? ziuriu jie is klaipedos, man daug patogiau butu is ten nei is vilniaus ar kauno....
Mes tikslia kaina sutarem susitike su jais. Isklause planuojama scenariju, kur vaziuosim ir sutarem 2000 lt. Pas mus mazai sveciu, tai kaina pamazino.
Ir praejusiais metais viena drauge juos uzsisake ziema - kaina buvo panasi kaip mums dabar. O kita - pavasari, tai jau mokejo daugiau, nes jie beturejo tik viena laisva savaitgali rugseji...
Mums ju foto labai patinka, issiaiskina ko norim, kokios patinka, spalvotos - juodai baltos.. Ir kaip zmones labai malonus, prisiderina prie kompanijos, nesijaucia svetimu zmoniu komplekso. Atidirba nuosirdziai, labai daug patarimu dave del vestuviu planavimo. Tik netinka tiems kas nori uzstale fotkint, atsisako fotografuoti sedincius ir valgancius zmones, man tai labai suprantama
Papildyta:
QUOTE(Maikutee @ 2008 11 19, 15:11)
egis.puslapiai.lt
Vien svetaines dizainas parodo ju laaabai "pigu" skoni... arba jo is vis nebuvima
Bet, matyt, ir tokiu reikia. Kam svarbu pigu ir fotografas tetoms - o kodel ne ?
QUOTE(Oskariuke @ 2008 11 19, 21:13)
Vien svetaines dizainas parodo ju laaabai "pigu" skoni... arba jo is vis nebuvima
Bet, matyt, ir tokiu reikia. Kam svarbu pigu ir fotografas tetoms - o kodel ne ?
pritariu labai pigu, bet tikrai, kam tinka ir patinka, kodel ne..reikia visokiu
is kur jus cia tokios laukines susirinkusios,pasakyk ka tai uzsipuls kai vistos kokios. jau ne vienoj temoj tai pastebejau.
QUOTE(europosbamba @ 2008 11 20, 10:54)
is kur jus cia tokios laukines susirinkusios,pasakyk ka tai uzsipuls kai vistos kokios. jau ne vienoj temoj tai pastebejau.
niekas neuzsipuola, tik issako savo nuomone ir pastebejimus
na na tikros laukinukes.sekmes