Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(semita @ 2008 11 11, 22:32)
mergaites gal galite parasyti elenos kontaktus? ax.gif nes man neatidaro jos puslapio doh.gif o jau nuo fotografo paiesku akys baigia isvarveti nuo kompiuterio doh.gif vestuves birzelio sesta o as niekaip nerandu verysad.gif jei randu tai kaina kosmosas doh.gif  gal dar kas koki parekomenduos... 4u.gif

Va Elenos kontaktai :860062582, mail@elenafoto.lt 4u.gif
Atsakyti
pasiūlysiu ir aš fotografą kuris mūsų vestuves fotografavavo smile.gif Aleksandras 868236479 tikrai neblogas fotografas o ir filmuotojas jie abu su žmona ir filmuoja ir fotografuoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 18 lapkričio 2008 - 13:29
Vakar gavom savo nuotraukas bigsmile.gif , WOW zmones klausia kur cia tave fotkino ir ar cia as bigsmile.gif Visiems visiems rekomenduoju Vaida Garla, jei kas nori galiu atsiusti itin man nerealias nuotraukas bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 18, 16:25-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2008 11 18, 16:25)
Vakar gavom savo nuotraukas  bigsmile.gif , WOW zmones klausia kur cia tave fotkino ir ar cia as  bigsmile.gif Visiems visiems rekomenduoju Vaida Garla, jei kas nori galiu atsiusti itin man nerealias nuotraukas  bigsmile.gif

gal galima pamatyti bent kelias nuotraukytes? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 11 18, 17:01)
gal galima pamatyti bent kelias nuotraukytes?  4u.gif  ax.gif

Issiunciau i AZ, jei noresis galesiu dar atsiusti wink.gif
Atsakyti
Va, maniskiu fotografu fotkintos dvejos vestuves, gal kam reikia smile.gif

http://public.fotki.com/fotonv/
Atsakyti
pas mus fotkino fotografas audrius is viesviles.tikrai likome patenkinti jo darbu.jei kas nores kontaktu,parasykit i pm.
Atsakyti
sveikutes.musu vestuves filmuos ir fotografuos vyras su zmona,jie is Alytaus,buvom nuvaziave paziuret ju darbu likom labai patenkinti,o kaina isvis juokinga.galite pasiziuret ju puslapiuka egis.puslapiai.lt Labai malonus ir saunus zmones. 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 18, 16:25-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2008 11 18, 16:25)
Vakar gavom savo nuotraukas  bigsmile.gif , WOW zmones klausia kur cia tave fotkino ir ar cia as  bigsmile.gif Visiems visiems rekomenduoju Vaida Garla, jei kas nori galiu atsiusti itin man nerealias nuotraukas  bigsmile.gif

Pasidalinki tuo groziu ir su mumis mirksiukas.gif Beje kiek jis ima uz darba, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2008 11 19, 13:30)
sveikutes.musu vestuves filmuos ir fotografuos vyras su zmona,jie is Alytaus,buvom nuvaziave paziuret ju darbu likom labai patenkinti,o kaina isvis juokinga.galite pasiziuret ju puslapiuka      egis.puslapiai.lt    Labai malonus ir saunus zmones. 4u.gif

Hmmm. Jums TIKRAI patinka tie vaikiški fotošopo efektai?
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2008 11 19, 14:32)
Hmmm. Jums TIKRAI patinka tie vaikiški fotošopo efektai?

Man ir jie tokie pasirodė pažiūrėjus drinks_cheers.gif

Aš ne specas, bet man nepatiko blush2.gif Labai tokia tarybine nuotaika dvelkia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2008 11 19, 14:27)
Pasidalinki tuo groziu ir su mumis mirksiukas.gif  Beje kiek jis ima uz darba, jei ne paslaptis? smile.gif

i AZ issiusiu smile.gif
Atsakyti