Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(agnyte27 @ 2008 08 22, 14:32)
mes atsokome savo vestuves, 20070929..ir fotografas, buvo labai paprastas..ir ji man buvo rekomendave, 3 poros, kurios liko taip pat patenkintos, kaip ir mes..jei norte pasiziurekite..adresu:www.fotokadras.lt...taip pat jis viena sfotografuoja ir filmuoja..man jo darbas, labai patiko...yra net jo filmuotos  medziagos  istraukos idetos..musu taip pat..sekmes jums...agne

Yra puse velnio, bet yra ir labai daug pigių triukų, efektų...
Atsakyti
As imsiu S.Mulina
drauges vestuves fotkino,tai labai grazios nuotraukos, visikai nepozuotos.
Sake jaunieji kad net nemate kada jis juos ir kaip fotografavo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ieškau ir aš fotografo po truputį, kitam pavasariui, bandysiu perversti visas jūsų temas ir išsirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganellle @ 2008 08 26, 13:35)
gal kas zinot tikrai gera fotografa vestuvem?  unsure.gif

www.meninenuotrauka.lt thumbup.gif

nedidelis fotografu katalogas yra VA CIA

didelis didelis CIA
Atsakyti
sveikutes, gal kuri girdejote apie bird.ph fotografe Dovile? ji fotografuos musu vestuves smile.gif issirinkom juos internete, nes labai patiko jos darbai, o dabar pagalvojau, kad faina butu kokiu atsiliepimu suzinoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lifeisbeautiful @ 2008 08 19, 16:26)
Gal kam fotografavo Rimantas Steponavičius? jo adresas www.fotor.lt man jo nuotraukos visai patinka.

man ir patinko smile.gif fotkino pas mano pussesere vestuvese,tai foto man labai grazios 4u.gif galeciau duot pliusa uz darbus thumbup.gif va dar radau jo foto daugiau cia
Atsakyti
o pries kiek laiko reikia uzsaky fotografus?
Atsakyti
QUOTE(raganellle @ 2008 08 26, 15:08)
o pries kiek laiko reikia uzsaky fotografus?

Labai ivairiai, priklauso nuo sezono. Vasara daugiausia vestuviu, tai reikia anksciau uzsisakyti. Vieni buna uzsisako fotografa net pries metus, kiti pries pora menesiu ar menesi. Tiesiog kuo veliau uzsisakineji, tuo sunkiau rasti fotografa, nes kaip tycia butent ta data, kurios tau reikia, buna uzimta kieno nors kito. Zodziu svarbiausia, kad fotografas ta diena butu laisvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurinuke @ 2008 08 26, 16:14)
Labai ivairiai, priklauso nuo sezono. Vasara daugiausia vestuviu, tai reikia anksciau uzsisakyti. Vieni buna uzsisako fotografa net pries metus, kiti pries pora menesiu ar menesi. Tiesiog kuo veliau uzsisakineji, tuo sunkiau rasti fotografa, nes kaip tycia butent ta data, kurios tau reikia, buna uzimta kieno nors kito. Zodziu svarbiausia, kad fotografas ta diena butu laisvas smile.gif

o gal zinot kiek mazdaug jie kainuoja?
mano vestuves bus Klaipedoje tai taip tikiu kad lengviau susirast vietin fotogra?
pagal ka jus rinkotes?
nes kiek as ziuriu pavyzdzius tai niekas man nepatinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 08 21, 18:14)
o gal pas ka vestuvese fotografavo siaulietis egidijus g.?butu idomu isgirsti  atsiliepimu..kiek zinau jis ir filmuoja

Esu girdejusi,kaip ir visur nuomoniu yra ivairiu,vieniems lb grazu,kitiems ne unsure.gif
As esu tokios nuomones,kad vienas zmogus dirbantis du darbus negali padaryti gerai,bet...........jei zmonems tinka kodelgi ne!

As pati esu megeja paveiksluoti,ir niekaip neisivaizduoju kaip salia fotografavimo dar reiketu uzsiimti filmavimu bigsmile.gif zmones zinoma sugeba ir tikrai padaro graziu kadru ir vaizdu,bet vistiek liksiu prie to,kad atskirai dirbantys padarys geriau wub.gif wub.gif wub.gif

Rinktis tikrai yra is ko!!!!
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2008 08 26, 14:59)
sveikutes, gal kuri girdejote apie bird.ph fotografe Dovile? ji fotografuos musu vestuves  smile.gif  issirinkom juos internete, nes labai patiko jos darbai, o dabar pagalvojau, kad faina butu kokiu atsiliepimu suzinoti  biggrin.gif

ji fotografavo vieno mano draugo vestuvese. man labai patiko ju nuotraukos, todel norejau, kad fotografuotu ir per manasias. bet jau kaip uzsiprase doh.gif todel tiesiog butu idomu suzinoti, kiek jus jai mokesit, kad zinot, ar cia tokie jos ikainiai ar tiesiog turi daug uzsakymu ir noredama graziai atsifutbolinti tiek musu uzsiprase doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 08 27, 10:24)
ji fotografavo vieno mano draugo vestuvese. man labai patiko ju nuotraukos, todel norejau, kad fotografuotu ir per manasias. bet jau kaip uzsiprase doh.gif todel tiesiog butu idomu suzinoti, kiek jus jai mokesit, kad zinot, ar cia tokie jos ikainiai ar tiesiog turi daug uzsakymu ir noredama graziai atsifutbolinti tiek musu uzsiprase  doh.gif ?

O kiek tas "daug", jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti