Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(juu @ 2008 09 10, 15:04)
Paziurejau nuotraukas, man nepatiko  schmoll.gif  Tas dirbtinis "dramatiskumas", ypatingai kontrastuojancios spalvos, efektu naudojimas (reikia-nereikia "fish eye", dvieju nuotrauku sujungimas i viena) - man uznesa i kica.

Bet cia jau skonio reikalas ir jums spresti  smile.gif

...istikruju tai tai ir yra,tai kvepia kicu...
Papildyta:
QUOTE(rimanciuke @ 2008 08 11, 13:28)

Beja,visai grazi nuotrauka.Matosi,kad Pajurys,o pajurys,tai ir Klaipeda...DEMESIO visom norinciom samdytis fotografa is Klaipedos!!!Nuotrauku kainos!!!
Neperseniausiai teko ten buti vestuvese,matyti seimynini foto-video duaeta,tai kita diena darytos paskubomis nuotraukos 10/15 - 7 lt.,15/20 - 16 lt.Palyginimui Kaune,su mumis dirbancio fotografo RM kaina: 10/15- 4lt.,15/23 - 7 lt.
Darykit isvadas pacios!:)Bet gal ten klaipediskiai daro stebuklus?smile.gif"Kadras ant kadro","zuvies akis",dirbtina pompastika,ir kitas kicas - juk kainuoja:)
Atsakyti
Http://www.fotostudijafujima .lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Madona @ 2008 11 15, 19:19)
Papildyta:

Beja,visai grazi nuotrauka.Matosi,kad Pajurys,o pajurys,tai ir Klaipeda...DEMESIO visom norinciom samdytis fotografa is Klaipedos!!!Nuotrauku kainos!!!
Neperseniausiai teko ten buti vestuvese,matyti seimynini foto-video duaeta,tai kita diena darytos paskubomis nuotraukos 10/15 - 7 lt.,15/20 - 16 lt.Palyginimui Kaune,su mumis dirbancio fotografo RM kaina: 10/15- 4lt.,15/23 - 7 lt.
Darykit isvadas pacios!:)Bet gal ten klaipediskiai daro stebuklus?smile.gif"Kadras ant kadro","zuvies akis",dirbtina pompastika,ir kitas kicas - juk kainuoja:)

Fotografas fotografui nelygu. Neivardinote kas fotografavo vestuves Klaipedoje ir kieno kainos?
Vakar maciau visas vestuviu,kuriose dalyvavo mano pussesere nuotraukas is disko.Kontaktu ant disko nebuvo,siuo metu konkreciai ivardinti fotografo is Kauno negaliu.Taciau tai ka pamaciau mane tikrai sukrete,nuotraukos tragiskos,tiek kokybes,tiek efektu panaudojimo atzvilgiu. doh.gif Is virs 600nuotrauku nemaciau nei vienos,kur jaunieji ar su sveciais butu verta demesio.
As net nebuciau pagalvojus,kad uzsisakius fotografa-profesionala galima sulaukti tokios nekokybes mano megejos akimis.
Atsakyti
QUOTE(reje @ 2008 11 11, 11:52)
Galiu parekomenduoti tikrai gerus fotografus iš Klaipėdos, tai Asta ir Egidijus. Jie fotografavo draugų vestuves, labai patiko, todėl užsisakėm ir mes savo krikštynom, kurios buvo rugsėjo mėn. Tai jų darbu taip pat esam labai patenkinti, foto labai gražios ir kokybiškos. Jie dirba dviese, todėl kadrų prigaudo labai fainų, dirba profesionaliai.  thumbup.gif Vestuvėms draugai sumokėjo apie 2000 Lt, tai kaina tikrai nedidelė už puikią kokybę. Kiek domėjomės (dar vieni draugai planuoja vestuves vasarą), tai kitąmet kainos nežada kelti. Tai pabandykit susisiekti, gal dar turi laisvų savaitgalių.  mirksiukas.gif
Čia jų internetinis psl.

Mes irgi likom 100 procentu patenkinti siu fotografu darbu,atsidavimu,nuotrauku kokybe. Ir kaip zmones labai silti. Labai dziaugiausi,kad butent jie iamzino musu graziausia svente.
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 11 12, 22:15)
sakyciau per greit doh.gif negaliu patiket kad siuo visuotiniu badmecio laikotarpiu vyksta tokie dalykai g.gif negi ekonomine krize nepalies vestuviniu paslaugu tiekeju?

O kada ir kokiame mieste ieskai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trampampaila @ 2008 11 16, 12:21)
O kada ir kokiame mieste ieskai?  4u.gif

siauliuose,greiciausiai geguzes vidury
Atsakyti
Gal kas samdėsi Gretą SKaraitienę? ax.gif www.gfoto.eu
Nes kaina tikrai prieinama, bet idomu kaip pačios nuotraukos...

Būčiau dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adilaila @ 2008 11 17, 13:42)
Gal kas samdėsi Gretą SKaraitienę?  ax.gif  www.gfoto.eu
Nes kaina tikrai prieinama, bet idomu kaip pačios nuotraukos...

Būčiau dėkinga už atsakymą  4u.gif

o kokia ta priimtina kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2008 11 17, 15:16)
o kokia ta priimtina kaina?  blush2.gif

3000 visai dienai,
2500 iki pirmojo sokio,
2000 iki baliaus.

kiti ima iki baliaus 4000 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2008 11 12, 21:29)
Man tai baisu darosi, kaip visi paslaugu kainas sitaip didina...  verysad.gif Krize, krize, o kainas sitaip kelia...
Jau prarandu vilty susirasti fotografa iki 2000lt...  Gal yra galinciu ka nors pasiulinti?   g.gif  

Sveikos mergaites 4u.gif

Zinau viena fotografe, kuri tikrai kol kas kainas laiko iki 2000 bigsmile.gif mirksiukas.gif fotogafoja kartu su vyru (aisku su laiku ir jos kaina bus kita) Vestuviu foto mazai puslapyje, nelabai klientai norejo buti paviesinti ax.gif

evitafoto.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 17 lapkričio 2008 - 16:30
Jūs man pasakykit, ar normalu, kad fotografas užstato prašo 50proc nuo sumos? g.gif
Nes už salę tai mes mokėjom apie 10proc nuo visos sumos, kuri mum gausis.. O ten suma toli gražu ne 2.000Lt..
Tai kažkaip keista pasirodė, kai fotografui nuo 2.000Lt reik užstato 1.000Lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 17 lapkričio 2008 - 16:22
QUOTE(Madona @ 2008 11 15, 20:19)
Papildyta:

Atsuprasau, bet paraset kazkokia nesamone lotuliukas.gif Kazka su kazkuom sulyginot... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nei ka, nei su kuo neaisku lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2008 11 17, 17:21)
Jūs man pasakykit, ar normalu, kad fotografas užstato prašo 50proc nuo sumos?  g.gif
Nes už salę tai mes mokėjom apie 10proc nuo visos sumos, kuri mum gausis.. O ten suma toli gražu ne 2.000Lt..
Tai kažkaip keista pasirodė, kai fotografui nuo 2.000Lt reik užstato 1.000Lt  g.gif

Atrodo daugoka..... g.gif
Atsakyti