Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(gogo* @ 2008 11 10, 14:39)
Labai nekonkretus zmones. Taremes su vyru fotografu-ko norim ir kaip, o atvaziavo moteriske (kaip paaiskejo jo zmona). Nuotraukas vestuviu padare po dvieju savaiciu, o atidavimo diena nuo ryto skambinom, kad norim atsiimti jau nuotraukas, tai ji vis atidedinejo valandai, dar valandai ir t.t.... Kai galu gale gavom albuma, tai atrode, kad jos padarytos per ta diena, nes is padarytu kadru isrinkti tikrai ne geriausi, nuotraukos suklijuotos be jokio eiliskumo (baznycia, namai, svente, zaksas, baznycia, gamta..)ir taip priklijuota, kad neimanoma atplesti ir perklijuot.
O filmuotos medzigos laukem menesi ir pazadetaja diena vel prasidejo atideliojimas.
Ir nuotrauko ne labai kokybiskos-labai daug uzmerktom akym arba sujudejusiu..
tai va dabar laukiam filmuko ir nezinom koks bus...

Oho, tikrai nieko gero.. g.gif bet as tai nesuprantu, kaip zmones taip neatsakingai gali dirbti savo darba.. juk puikiai zino, kad jaunieji sudeda i vestuves tiek daug vilciu ir svajoniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 11 10, 17:49)
bet as tai nesuprantu, kaip zmones taip neatsakingai gali dirbti savo darba.. juk puikiai zino, kad jaunieji sudeda i vestuves tiek daug vilciu ir svajoniu  unsure.gif

o jiem kas smile.gif bile yra kas juos užsisako nežinodami tos blogos pusės ir jiem gerai. Galbūt kitiem visai normaliai padaro. Chaltūūra smile.gif
aš irgi nesuprantu kaip taip galima, na bet ką pdarysi..aš naivi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2008 11 10, 15:37)
o jiem kas  smile.gif  bile yra kas juos užsisako nežinodami tos blogos pusės ir jiem gerai. Galbūt kitiem visai normaliai padaro. Chaltūūra  smile.gif
aš irgi nesuprantu kaip taip galima, na bet ką pdarysi..aš naivi  4u.gif

tai pritariu drinks_cheers.gif , jiems tai bile kas, bet man yra nesuprantamas zmogiskasis faktorius, matyt ir as per daug naivi doh.gif idomu, jei jiems pvz sugestu technika ir reiketu ja palikti meistrams, o jie "bile", kad sutaisytu, ar jie nesupyktu ant meistru? unsure.gif nesuprantu, kaip tokie zmones gali vadintis profesionalais.. unsure.gif

tikiuosi, kad mums neatsitiks taip.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 11 10, 18:47)
*tai pritariu  drinks_cheers.gif , jiems tai bile kas, bet man yra nesuprantamas zmogiskasis faktorius, matyt ir as per daug naivi  doh.gif

* idomu, jei jiems pvz sugestu technika ir reiketu ja palikti meistrams, o jie "bile", kad sutaisytu, ar jie nesupyktu ant meistru?  unsure.gif

*nesuprantu, kaip tokie zmones gali vadintis profesionalais..  unsure.gif

*tikiuosi, kad mums neatsitiks taip..  unsure.gif

*na va, mes jau dviese drinks_cheers.gif

*būna būna ir bile sutaisymų ir naujų sugedimų iš oro suranda, kad kai sąskaitą parodo akys ant kaktos iššoka.. doh.gif

*jie tik mano toke esą ir taip rašo. Nes kai peržiūriu skelbimus tų "profų" ir jų svetaines (vien nuo jų negera daros biggrin.gif ) o dar albumą peržvelgus tikrai profesionalumo nerasta schmoll.gif

*dėl to tam ir yra šita tema , kad būtų galima pasitart 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(gogo* @ 2008 11 10, 17:39)
Labai nekonkretus zmones. Taremes su vyru fotografu-ko norim ir kaip, o atvaziavo moteriske (kaip paaiskejo jo zmona). Nuotraukas vestuviu padare po dvieju savaiciu, o atidavimo diena nuo ryto skambinom, kad norim atsiimti jau nuotraukas, tai ji vis atidedinejo valandai, dar valandai ir t.t.... Kai galu gale gavom albuma, tai atrode, kad jos padarytos per ta diena, nes is padarytu kadru isrinkti tikrai ne geriausi, nuotraukos suklijuotos be jokio eiliskumo (baznycia, namai, svente, zaksas, baznycia, gamta..)ir taip priklijuota, kad neimanoma atplesti ir perklijuot.
O filmuotos medzigos laukem menesi ir pazadetaja diena vel prasidejo atideliojimas.
Ir nuotrauko ne labai kokybiskos-labai daug uzmerktom akym arba sujudejusiu..
tai va dabar laukiam filmuko ir nezinom koks bus...

Jusu atveju butu labai pravertus sutartis.Kodel nereikalavot pasirasyt jos su fotografu vyru?
Ar buvot zodziu sutare koki vestuvini albuma gausit(nuotraukos bus suklijuotos ar sukaisiotos)? Ar kalbejot apie nuotrauku perziura pries sudedant i albuma?Galbut buvot aptare,kad patys issirinksit nuotraukas,kurias noresite matyti albume?
Idomu ar is daug fotografu rinkotes?Kas nuleme butent Jusu apsisprendima?
Man,kaip ir busimoms nuotakoms idomu kiek kainavo Jusu fotografes paslaugos?Daznai buna tokiu nusiskundimu girdet is nuotaku,kurios sutaupe ant fotografo.
Ar gavot diska su nuotraukomis?Jei taip,nenusiminkite,gal dar imanoma nuotraukas pakoreaguot. Aisku,atmerkti akiu nepavyks smile.gif
Nelabai supratau,kas filmavo? Ar vyras,su kuriuo taretes del foto?

Atsakyti
QUOTE(AJ. @ 2008 11 10, 20:05)
Jusu atveju butu labai pravertus sutartis.Kodel nereikalavot pasirasyt jos su fotografu vyru?
Ar buvot zodziu sutare koki vestuvini albuma gausit(nuotraukos bus suklijuotos ar sukaisiotos)? Ar kalbejot apie nuotrauku perziura pries sudedant i albuma?Galbut buvot aptare,kad patys issirinksit nuotraukas,kurias noresite matyti albume?
Man,kaip ir busimoms nuotakoms idomu kiek kainavo Jusu fotografes paslaugos?Daznai buna tokiu nusiskundimu girdet is nuotaku,kurios sutaupe ant fotografo.
Ar gavot diska su nuotraukomis?Jei taip,nenusiminkite,gal dar imanoma nuotraukas pakoreaguot. Aisku,atmerkti akiu nepavyks smile.gif

Sutartis irgi dar ne viskas. Ji padeda sutvirtint tarpusavio pasitikėjimą, konkretizuot detales, bet nuo panašaus neprofesionalumo kažin ar apsaugos - bus padaryta pagal sutartį, bet vis tiek atmestinai.

Beje - galima ir akis atmerkt svarbiems kadrams jei reikia smile.gif
Atsakyti
sveiki,
perskaiciau tema nuo pradziu iki galo - net galva susisuko.
susidare toks ispudis, kad 2009 m. fotografo be 4000 lt neimanoma gauti..

beje, dauguma fotografu i stebukladarius pretenduoja smile.gif nes nuotraukose atsiranda tokiu detaliu, kokiu realiam pasauly nesama biggrin.gif

savo vestuves planuoju 2009 m. geguzes men. ir buciau lb dekinga, jei kas galetu parekomenduoti paprasta, bet gera fotografa is pajurio krasto. jokiu reikalavimu neturiu, noretusi kad foto butu paprastos ir naturalios.

labai patiko temos pradzioje idetos juu foto - tik gaila, kad fotografas vilnietis...

Atsakyti
QUOTE(timbuktu @ 2008 11 10, 19:18)
sveiki,
perskaiciau tema nuo pradziu iki galo - net galva susisuko.
susidare toks ispudis, kad 2009 m. fotografo be 4000 lt neimanoma gauti..

beje, dauguma fotografu i stebukladarius pretenduoja smile.gif nes nuotraukose atsiranda tokiu detaliu, kokiu realiam pasauly nesama biggrin.gif

savo vestuves planuoju 2009 m. geguzes men. ir buciau lb dekinga, jei kas galetu parekomenduoti paprasta, bet gera fotografa is pajurio krasto. jokiu reikalavimu neturiu, noretusi kad foto butu paprastos ir naturalios.

labai patiko temos pradzioje idetos juu foto - tik gaila, kad fotografas vilnietis...

is pajurio yra:
www.sgfoto.lt fotografavo drauges vestuves pries metus, dalyvavau vestuvese. Man patiko, nezinau, kiek pasikeite kaina, bet tada buvo apie 3000lt berods, nors 100% negarantuoju. Fotografas labai malonus.
dar yra www.skaiste.lt, is nuotrauku internete - grazu ir idomu. kainos nezinau.

siaip fotografai vazineja po visa lietuva, jei tik jiems apmoki kuro islaidas. mirksiukas.gif

sekmes paieskose! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 11 10, 23:43)

siaip fotografai vazineja po visa lietuva, jei tik jiems apmoki kuro islaidas.  mirksiukas.gif

sekmes paieskose!  mirksiukas.gif

Spyglle, aciu, aciu uz pasiulymus smile.gif
del Skaistes Zabielaites jau teiravausi - man reikalingomis datomis ji uzimta, kaip ir Ruta Doksiene (www.rstilius.lt) bei kiti forume pagarsinti fotografai wink.gif
Del vazinejimo - pritarciau Leo issakytai nuomonei, kad kelios val. vaziavimo nuvargina ir del to nukencia nuotrauku kokybe.

del www.sgfoto.lt - manyciau, jog jei pries metus kainavo 3000 Lt, tai 2009 m. geguze kainos tikrai sieks 4000 Lt smile.gif o tos nuotraukos [grynai mano subjektyvia nuomone] juk nestebuklingesnes uz kainuojancias perpus maziau.

bet kokiu atveju, man pinigai sventes nekuria, ja planuoju susikurti pati smile.gif

ir tukstantis aciu visiems forumieciams, operatyviai sureagavusiems i mano prasymuka - man patinkanti varianta jau turiu - beliko tik MB nuomone isgirst wink.gif

Labanakt!
Atsakyti
Paskaičiau ir kraupu pasidarė.
Mieli fotografai, ar tikrai būtina plėšti tokias sumas? 4000-5000Lt tai normalu? blink.gif Man regis, kad LABAI NENORMALU schmoll.gif
Tiesą sakant ir trys tūkstančiai daugoka už savaitės darbą cool.gif (jei pasiseka jauniesiems lotuliukas.gif )

Ir dar...žiūriu iš janųjų tokios "melžiamos karvės" ir pasipelnymo šaltinį pasidarėt, kad kraupu (čia aš apie visus paslaugų teikėjus) doh.gif Gal kartais vertėtų pasidiskutuot su savomis sąžinėmis, a? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nady: 11 lapkričio 2008 - 00:25
gal kas esat susidurusios su fotografu linu gavenu is http://www.lg-foto.lt/. nemaciau jokiu atsiliepimu cia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Londi: 11 lapkričio 2008 - 09:51
QUOTE(AJ. @ 2008 11 10, 20:05)

Dabar galiu tik pasakyti viena-darytume vestuves antra karta, tai jau zinom tikrai-viska iki smulkmenu papunksciui surasytume sutarty. Dabar suprantu, kad zmonisko pasitikejimo nera.
Taip mes kalbejom apie tai, kad noresim nuotraukas perziuret pries sudedant i albuma-o gavosi, kad atveze jau gatava. O del suklijavimo tai nekalbejom. Net nepagalvojom, kad reikia. Na, kad jos ir butu suklijuotos, bet protingai-galiukai priklijuoti, o cia vientisai visa nuotrauka-atklijuoti ni kaip.
O rinkomes is keliu fotografu. Tiesiog taip gavosi, kad tas fotografas vyras fotkino per magistro diplomu iteikimus kur ir as dalivavau, ir man labai patiko jo darbai. O kas liecia kaina, tai kiek buvom kalbeje su kitais fotografais, tai buvo daug maz tokia pati (pagal tai kiek planavom isleisti tam). Mes mokejom uz filmavima ir fotografavima pirma diena 2200 ir plius benzinas.
Taip, diskeli gavom smile.gif. O filmavo dar kita moteris.

Vienu zodziu-gyveni ir mokaisi g.gif
Gerai, kad yra tokios vietos kaip si-apsisvieti zmogus smile.gif
Atsakyti