Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(skripkiukas @ 2008 11 04, 19:17)
Sveikutes visos  4u.gif

Na va pagaliau ir as isteku  ax.gif

Norejau paklausti, gal ka zinote apie fotografe Nona is Kauno? mano vestuve ji fotografuos, o apie ja nieko nerandu forumuose  g.gif  negi dar niekam nefotografavo, sake jau kelis metus fotkina  g.gif norisi kokios nors nuomones  mirksiukas.gif

Sveika, musu vestuves taip pat fotografavo Nona, tai jei ta pati - nieko blogo pasakyti negalim. Buvo lengva bendrauti, uzfiksavo visas svarbiausias akimirkas,mes patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skripkiukas @ 2008 11 04, 20:17)
Sveikutes visos  4u.gif

Na va pagaliau ir as isteku  ax.gif

Norejau paklausti, gal ka zinote apie fotografe Nona is Kauno? mano vestuve ji fotografuos, o apie ja nieko nerandu forumuose  g.gif  negi dar niekam nefotografavo, sake jau kelis metus fotkina  g.gif norisi kokios nors nuomones  mirksiukas.gif

Dabar nzn ar apie ta pacia snekama....ar i ji kazkur 40metu? Neauksta trumpais plaukais?
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2008 11 06, 09:52)
Dabar nzn ar apie ta pacia snekama....ar i ji kazkur 40metu? Neauksta trumpais plaukais?

Manau, kad apie ta pacia. Kokia tavo nuomone, nes mane paskutinem dienom drauges ismuse is veziu doh.gif tai kazkaip galvoju gal kas pazysta g.gif ar patiko ar ne g.gif ns istiek sios dienos foto norisi labai fainu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(flaxi @ 2008 11 06, 02:09)
Sveika, musu vestuves taip pat fotografavo Nona, tai jei ta pati - nieko blogo pasakyti negalim. Buvo lengva bendrauti, uzfiksavo visas svarbiausias akimirkas,mes patenkinti  smile.gif

aciu tau labai uz nuomone, truputi nuraminai, matai as maciau tik kelias foto ivairiu vestuviu, o noretusi pamatyti visos vestuves foto, tada kitaip matyti smile.gif speju dar karteli pas ja vaziuosiu biggrin.gif

o tu savo nuotruakyciu parodyt negali blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
norejau pasiklausti gal kas turit kokiu atsiliepimu apie fotografa Liutaura Paskeviciu ?Kaip jo darbeliai? Gal kas turit pvz. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Gal kam pravers mūsų vestuvių patirtis.
Mus fotografavo ir filmavo šeima: vyras filmavo, o žmona fotografavo. Manau, kad tai padėjo harmonizuoti visą tos dienos įamžinimo procesą, nes nebuvo konfliktų - fotografuotis ar filmuoti, jie dėl to susitarė tarpusavyje.
Kitas dalykas, kuris man patiko šioje poroje – ramybė, kurią jie skleidė aplinkui: pas mus buvo šokių tokių nesusipratimų, kurie kėlė įtampą, o jie tikrai puikiai sugebėjo tai nuslopinti, paprasčiausiai atkreipdami dėmesį į kitus – fotografavimo – dalykus smile.gif. Tiesa, vėliau sužinojome, jog fotografė yra baigusi psichologijos studijas - manau, jog šios žinios labai praverčia tokiais momentais smile.gif. Tačiau tai ir asmeninės savybės – ta šiluma, sklindanti iš pačių žmonių.
Na, apie juostos ir fotografijų kokybę nekalbu – priešingu atveju čia net nerašyčiau. Esu labai patenkinta profesionalumu ir subtilumu. Reikia pasakyti, kad susitikę labai daug laiko praleidome kalbėdami apie tai, ko tikimės iš juostos ir iš nuotraukų – susitikimas užtruko kelias valandas, bet tas laikas atsipirko keleriopai: rezultatas buvo toks, kokio norėjome. Džiugu žiūrėti juostą ir nuotraukas dar ir dar kartą.
Jeigu kam nors padės, galėčiau Kaune parodyti nuotraukas, ir įrašą. Siųsti el.paštu ar dėti jų į Internetą nenorėčiau. Rašykite asmeninę žinutę, jeigu kam galėsiu padėti. Tiesa, jie turi ir savo puslapį – www.fotokadras.lt – galima pažiūrėti ir ten. Na, kaip kam patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Darganota @ 2008 11 08, 17:37)
Gal kam pravers mūsų vestuvių patirtis.
Mus fotografavo ir filmavo šeima: vyras filmavo, o žmona fotografavo. Manau, kad tai padėjo harmonizuoti visą tos dienos įamžinimo procesą, nes nebuvo konfliktų - fotografuotis ar filmuoti, jie dėl to susitarė tarpusavyje.
Kitas dalykas, kuris man patiko šioje poroje – ramybė, kurią jie skleidė aplinkui: pas mus buvo šokių tokių nesusipratimų, kurie kėlė įtampą, o jie tikrai puikiai sugebėjo tai nuslopinti, paprasčiausiai atkreipdami dėmesį į kitus – fotografavimo – dalykus smile.gif. Tiesa, vėliau sužinojome, jog fotografė yra baigusi psichologijos studijas - manau, jog šios žinios labai praverčia tokiais momentais smile.gif. Tačiau tai ir asmeninės savybės – ta šiluma, sklindanti iš pačių žmonių.
Na, apie juostos ir fotografijų kokybę nekalbu – priešingu atveju čia net nerašyčiau. Esu labai patenkinta profesionalumu ir subtilumu. Reikia pasakyti, kad susitikę labai daug laiko praleidome kalbėdami apie tai, ko tikimės iš juostos ir iš nuotraukų – susitikimas užtruko kelias valandas, bet tas laikas atsipirko keleriopai: rezultatas buvo toks, kokio norėjome. Džiugu žiūrėti juostą ir nuotraukas dar ir dar kartą.
Jeigu kam nors padės, galėčiau Kaune parodyti nuotraukas, ir įrašą. Siųsti el.paštu ar dėti jų į Internetą nenorėčiau. Rašykite asmeninę žinutę, jeigu kam galėsiu padėti. Tiesa, jie turi ir savo puslapį – www.fotokadras.lt – galima pažiūrėti ir ten. Na, kaip kam patogiau.

as jau karta ju pslp buvau atradus,bet supratau kad ten tas pars zmogus ir filmuoja ir fotografuoja. g.gif kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 11 08, 23:01)
as jau karta ju pslp buvau atradus,bet supratau kad ten tas pars zmogus ir filmuoja ir fotografuoja. g.gif kokia ju kaina?

del fotografavimo neklausiau, bet man sake apie 3000 vien filmavimas, kaina priklauso nuo noru, jei dar nori to klipuko tai dar papildomai kainuos. tai fotografavimas jauciu irgi nepigus bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Anna-: 09 lapkričio 2008 - 12:31
QUOTE(AXTA @ 2008 11 09, 00:01)

Prisipažinsiu - nepamenu tikslios kainos blush2.gif .
Tarėmės beveik prieš pusę metų, palikome nedidelį avansą. Po vestuvių mokėjome už nuotraukas ir, regis, kažkiek už juostą. Atskirai pasiėmėm albumą ir visas nuotraukas (apie 400 vnt.) ir dar kažkada - diską. Na, kažkaip mes patys nesusiorganizavome visko normaliai. O dar po kažkiek laiko mokėjome likutį už filmą.
Tiesiog niekaip neatrenku, kiek, kada ir už ką mokėjome.
Bet manau, jog galite drąsiai skambinti ir klausti - jie labai malonūs žmonės. Be to, konkrečiu atveju aptariamos detalės, ir kainą iškart sužinosite tiksliai.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
as sia pirma kartą, tai šiek tiek nedrąsu 4u.gif

Prieš mėnesi šventėm vestuves, ir labai man smalsu ar kas esate naudojęsi "Stop kadro" (Vilnius) fotografų paslaugomis, ir kokia nuomonė apie juos? smalsu, ar čia mum tik taip nenusisekė unsure.gif su jais ar jie visada tokie...

labai asiu
Atsakyti
QUOTE(gogo* @ 2008 11 10, 12:30)
Sveikutes  smile.gif
as sia pirma kartą, tai šiek tiek nedrąsu  4u.gif

Prieš mėnesi šventėm vestuves, ir labai man smalsu ar kas esate naudojęsi "Stop kadro" (Vilnius) fotografų paslaugomis, ir kokia nuomonė apie juos? smalsu, ar čia mum tik taip nenusisekė  unsure.gif  su jais ar jie visada tokie...

labai asiu

o kas nutiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 11 10, 15:53)
o kas nutiko?  g.gif

Labai nekonkretus zmones. Taremes su vyru fotografu-ko norim ir kaip, o atvaziavo moteriske (kaip paaiskejo jo zmona). Nuotraukas vestuviu padare po dvieju savaiciu, o atidavimo diena nuo ryto skambinom, kad norim atsiimti jau nuotraukas, tai ji vis atidedinejo valandai, dar valandai ir t.t.... Kai galu gale gavom albuma, tai atrode, kad jos padarytos per ta diena, nes is padarytu kadru isrinkti tikrai ne geriausi, nuotraukos suklijuotos be jokio eiliskumo (baznycia, namai, svente, zaksas, baznycia, gamta..)ir taip priklijuota, kad neimanoma atplesti ir perklijuot.
O filmuotos medzigos laukem menesi ir pazadetaja diena vel prasidejo atideliojimas.
Ir nuotrauko ne labai kokybiskos-labai daug uzmerktom akym arba sujudejusiu..
tai va dabar laukiam filmuko ir nezinom koks bus...
Atsakyti