Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(AJ. @ 2008 10 24, 17:10)

Isivaizduokite modelis-Jaunoji isoriskai grazi,bet visa vestuviu diena be nuotaikos,suirzusi,tai nuotraukose tai ir persiteiks,nors darbas atliktas bus kokybiskas.

Grozis turi sklisti is vidaus. Modelis ir fotografas turi bendradarbiauti.Tada pasiekiamas geriausias rezultatas.

oo taip doh.gif Vienąsyk fotografuojant nuotaka buvo graži, bet labai jau be nuotaikos. Reportaže susiraukus, o kai jau kur truputuką parežisuot, ar su giminėm tai šyspena šiaip ne taip išspaudžia.. Ir padaryk stebuklą kad nori, kai veiduose nesimato šypsenos ir artumo vienas kitam. Va tada pasimato, kad vestuvės iš reikalo.
O kitąsyk vestuvės buvo atgaiva širdžiai, kai jaunieji tiesiog tryško jaumais vienas kitam, šypsenos ir juokas puošė veidą. Va tada ir reportažas ir visos kitos foto buvo tiesiog super thumbup.gif
arba žiūrinėjau vestuvių nuotraukas vežant jauniesiem ir bežiūrint šypsena pati kilo veide, nors nuotraukos paprastos, nuoširdžios. o kitą albumą žiūrint nulis emocijų nes to džiaugsmo ir iš pačių jaunųjų nebuvo matyt. Taigi kaip ir daug kartų buvo minėta, labai daug priklauso ir nuopačių jaunųjų mirksiukas.gif

QUOTE(tango36 @ 2008 10 25, 22:26)
deja merginu dziaugsmo asaros ir zodziai "as niekad nemaniau kad taip galiu atrodyt nuotraukoje" liudija visai ka kita

o man viena mergina juokės, kad kaikuriose nuotraukose mama jos neatpažino (gerąja prasme biggrin.gif )
Atsakyti
O čia galima išsakyti nuomonę apie konkretų fotografą? Man labai patiko fotografas Liutauras iš Klaipėdos. Brangokas, be to, giminės siaubingai pasigenda pozuotų nuotraukų, bet dėl ko vertinu - tikriausiai dėl meniškumo ar individualumo... Nežinau kaip įvardyti, bet, kiek žiūrėjau vestuvinių nuotraukų, o jų peržiūrėjau........ (daug) - visos atrodo tarsi matytos... tarsi kartojasi tas pats scenarijus. Pamatai kokias labai simpatiškas nuotraukas - jau galvoji, va, fainai fotografuoja, tuomet pasižiūri į kitas to paties fotografo nuotraukas, ir supranti, kad vyrauja kažkoks šabloniškumas. Man taip nepatinka. Vertinu grynumą. Tikrą gyvenimą, tikrą šventę, nesusimuliuotą rugių lauką, nespecialų šokinėjimą ore, nespecialiai užfiksuotą vėliumo plaikstymąsi, netobulą ir nedemostruojamą stovėjimą prie bažnyčių durų,... žodžiu, tikriausiai supratote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(who @ 2008 10 28, 20:29)
O čia galima išsakyti nuomonę apie konkretų fotografą? Man labai patiko fotografas Liutauras iš Klaipėdos. Brangokas, be to, giminės siaubingai pasigenda pozuotų nuotraukų, bet dėl ko vertinu - tikriausiai dėl meniškumo ar individualumo... Nežinau kaip įvardyti, bet, kiek žiūrėjau vestuvinių nuotraukų, o jų peržiūrėjau........ (daug) - visos atrodo tarsi matytos... tarsi kartojasi tas pats scenarijus. Pamatai kokias labai simpatiškas nuotraukas - jau galvoji, va, fainai fotografuoja, tuomet pasižiūri į kitas to paties fotografo nuotraukas, ir supranti, kad vyrauja kažkoks šabloniškumas. Man taip nepatinka. Vertinu grynumą. Tikrą gyvenimą, tikrą šventę, nesusimuliuotą rugių lauką, nespecialų šokinėjimą ore, nespecialiai užfiksuotą vėliumo plaikstymąsi, netobulą ir nedemostruojamą stovėjimą prie bažnyčių durų,... žodžiu, tikriausiai supratote smile.gif

gal turi jo kokios internetinės svetainės adresą? įdomu paveizėt į tokį išskirtinį fotografą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2008 10 28, 21:31)
gal turi jo kokios internetinės svetainės adresą? įdomu paveizėt į tokį išskirtinį fotografą  smile.gif

Oi, gal nesiekiau taip stipriai išskirti jo smile.gif bet vis tiek tai mano nuomonė. Ir ji nesikeičia smile.gif
(Tam yra google'is tongue.gif) (www.fotografas.info). Beje, ten svetainėje dar visokių labai prisiskaitėm su jaunikiu patarimų vestuvėms - patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamee @ 2008 10 19, 20:04)
Sveikos,
per klaidelę radau šį forumą smile.gif Jei jau tiap, tai ir aš pasigirsiu  ax.gif Mūsų vestuves fotografavo fotografas Erikas ( www.rxfoto.lt ). Žinoma mums jį rekomendavo draugai,  jo darbais likome laaaaabai patenkinti. Super kokybe ir super zmogus smile.gif tikrai žino ką daro. Buvo įamžintos visos akimirkos, nuo pasiruošimo iki keleraiščio metimo, o ir kaina protinga.

kiek sumokejote uz nuotraukas? Ar visoje Lietuvoje jie gali dirbti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 09 24, 14:42)
www.elenafoto.lt  wub.gif

elena foto, matosi kad moteris fotografuoja, nuotraukos albai jausmingos, ir labai grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TJei @ 2008 10 29, 09:48)
Fotografavo Eigirdas Scinskas

ash tai norejau paklaust, shio fotografo ikainius, nes nuotraukos tai pasakishkos.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2008 10 29, 11:37)
ash tai norejau paklaust, shio fotografo ikainius, nes nuotraukos tai pasakishkos..  wub.gif

nzn, kokie ikainiai bus kitais metais, bet siais metais kainavo 3000+1500 (albumas su 80 A4 formato foto)
Atsakyti
Mus fotografavo A.Samoilenko darbu likom patenkinti ir kaina palyginus buvo normali o pozuot kaip ten bebūtų reikia nes kai nepozuoja nesuprasi kas ten tose nuotraukose biggrin.gif beja su manim sunku buvo dirbti makiažas buvo super bet aš turiu problmų su veido oda tai keletas taisytų ir nieko ten vaškinio labai natūralūs veidai smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites wink.gif esu naujoke cia, todel atsiprasau jei ka padarysiu ne taip smile.gif
turiu klausimeli: gal kam teko susidurti su fotografu Robertu Misiukoniu? Kokie atsiliepimai? dekoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2008 10 29, 12:37)
ash tai norejau paklaust, shio fotografo ikainius, nes nuotraukos tai pasakishkos..  wub.gif

Mes skambinom, kaina pasake 5000 lt kitais metais, bet Musu dienai buvo jau uzimtas, tai detaliu neaptarinejom
Atsakyti
QUOTE(Buniaska @ 2008 10 31, 12:37)
Mes skambinom, kaina pasake 5000 lt kitais metais, bet Musu dienai buvo jau uzimtas, tai detaliu neaptarinejom

doh.gif Dziaugiuos, kad jau istekejau - viskas taip brangsta biggrin.gif
Atsakyti