Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(tango36 @ 2008 10 25, 22:17)
Taip manydama jus tiesiog kenksite sau, venksite fotokameros ir panasiai, vienas fotografas tai dar nereiskia ka jus nefotogeniska, manau kad po vestuviu jusu nuomone apie save pasikeis  ax.gif  butu geriau kad ja pries vestuves pakeistumet - jei yra galimybe pabandykit pries vestuves su busimos sventes fotografu kokia nedidele fotosesija.

nuomone mano nepasikeis. ir padarysiu viska, kad tos nuotraukos butu grazios, bet zinodama, kad is ju nepesiu daug, tiesiog neteikiu tam pernelyg dideles reiksmes. kokios bus, tokios bus.
beje, fotosesija ir planuojam, tik norim lauke, o oras paskutines savaites baisus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 25, 23:15)
Tai dziugu, kad tai Jusu sukis, ir tikiu, kad bus kas tuo patikes.
Bet is esmes tai ne tiesa.

Jei tai butu netiesa tuoj pat uzkasciau fotoaparata ir keisciau profesija, fotografo darbas man prarastu bet kokia prasme, deja merginu dziaugsmo asaros ir zodziai "as niekad nemaniau kad taip galiu atrodyt nuotraukoje" liudija visai ka kita
Papildyta:
QUOTE(MSZ @ 2008 10 25, 23:21)
nuomone mano nepasikeis. ir padarysiu viska, kad tos nuotraukos butu grazios, bet zinodama, kad is ju nepesiu daug, tiesiog neteikiu tam pernelyg dideles reiksmes. kokios bus, tokios bus.
beje, fotosesija ir planuojam, tik norim lauke, o oras paskutines savaites baisus... doh.gif

Visgi manau pasikeis, sauksit cia dar superinis fotografas - superines nuotraukos bigsmile.gif beje blogo oro fotosesijom taip pat nebuna smile.gif siandien kaip tik darem fotosesija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tango36 @ 2008 10 25, 22:23)
Jei tai butu netiesa tuoj pat uzkasciau fotoaparata ir keisciau profesija, fotografo darbas man prarastu bet kokia prasme, deja merginu dziaugsmo asaros ir zodziai "as niekad nemaniau kad taip galiu atrodyt nuotraukoje" liudija visai ka kita

as tikrai nenoriu su Jumis gincytis, ar irodineti savo tiesa, nes Jus esate savo srities specialsitas, as esu tik vartotojas. Issakiau tik savo nuomone, kad yra nefotogenisku zmoniu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(tango36 @ 2008 10 25, 22:26)
Papildyta:
Visgi manau pasikeis, sauksit cia dar superinis fotografas - superines nuotraukos  bigsmile.gif  beje blogo oro fotosesijom taip pat nebuna smile.gif siandien kaip tik darem fotosesija  thumbup.gif

jei fotografas padarys, ko is jo noriu, tikrai sauksiu, kad jis geras fotografas - ir dabar man jo nuotraukos grazios. bet esu tikra, kad nesauksiu, kaip as patenkinta portretinemis nuotraukomis... mirksiukas.gif

siandien oras buvo geras. uz tai pries tai tris sekmadienius arba pliaupe lietus, arba purske, arba vejas nezmoniskas buvo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2008 10 25, 23:27)
as tikrai nenoriu su Jumis gincytis, ar irodineti savo tiesa, nes Jus esate savo srities specialsitas, as esu tik vartotojas. Issakiau tik savo nuomone, kad yra nefotogenisku zmoniu ir tiek.

O juk mes i nesigincijam smile.gif aciu uz nuomone 4u.gif is tikro tai labai daug merginu yra mananciu kad jos yra nefotogeniskos, iskur toks nepasitikejimas savimi atsiranda - pasitaiko kad kataloginis veidelis neuzsiciaupdamas tik i kartoja - as nefotogeniska, as nefotogeniska doh.gif a jo dar daznai skundziasi ka plaukai negraziai stovi , nors sukuosena liux buna
Papildyta:
QUOTE(MSZ @ 2008 10 25, 23:29)
jei fotografas padarys, ko is jo noriu, tikrai sauksiu, kad jis geras fotografas - ir dabar man jo nuotraukos grazios. bet esu tikra, kad nesauksiu, kaip as patenkinta portretinemis nuotraukomis... mirksiukas.gif

siandien oras buvo geras. uz tai pries tai tris sekmadienius arba pliaupe lietus, arba purske, arba vejas nezmoniskas buvo...  schmoll.gif

Linkiu kad sauktum mirksiukas.gif lietus ir vejas ir gali but idomiai.... sekmes
Atsakyti
QUOTE(tango36 @ 2008 10 25, 22:43)
O juk mes i nesigincijam  smile.gif  aciu uz nuomone  4u.gif  is tikro tai labai daug merginu yra mananciu kad jos yra nefotogeniskos, iskur toks nepasitikejimas savimi atsiranda - pasitaiko kad kataloginis veidelis neuzsiciaupdamas tik i kartoja - as nefotogeniska, as nefotogeniska  doh.gif  a jo dar daznai skundziasi ka plaukai negraziai stovi , nors sukuosena liux buna

drinks_cheers.gif

Jos daznai buna maximalistes, kartais net perdetos maximalistes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tango36 @ 2008 10 25, 22:43)
O juk mes i nesigincijam  smile.gif  aciu uz nuomone  4u.gif  is tikro tai labai daug merginu yra mananciu kad jos yra nefotogeniskos, iskur toks nepasitikejimas savimi atsiranda - pasitaiko kad kataloginis veidelis neuzsiciaupdamas tik i kartoja - as nefotogeniska, as nefotogeniska  doh.gif  a jo dar daznai skundziasi ka plaukai negraziai stovi , nors sukuosena liux buna

Linkiu kad sauktum  mirksiukas.gif  lietus ir vejas ir gali but idomiai.... sekmes

zinau fakta ir tiek. nei skauda del to, nei kazkas kitas. as pasitikiu savimi! Tik nei esu kataloginis veidas, nei ruosiuosi juo buti.. uz tai labai megstu fotografuoti...skirtingai nuo fotografavimosi...

lietus ir vejas musu nedomina. norim nuotrauku kuriose matytusi, kad puikiai jautemes geru oru. as jau anksciau cia rasiau - is kart atmeciau fotografus, kurie norejo ikist i vandeni ar dar kazkur.. as nemegstu fotografuotis! kam man dar papildomo streso laukt tokia grazia dena? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 10 25, 23:48)
zinau fakta ir tiek. nei skauda del to, nei kazkas kitas. as pasitikiu savimi! Tik nei esu kataloginis veidas, nei ruosiuosi juo buti.. uz tai labai megstu fotografuoti...skirtingai nuo fotografavimosi...

lietus ir vejas musu nedomina. norim nuotrauku kuriose matytusi, kad puikiai jautemes geru oru. as jau anksciau cia rasiau - is kart atmeciau fotografus, kurie norejo ikist i vandeni ar dar kazkur.. as nemegstu fotografuotis! kam man dar papildomo streso laukt tokia grazia dena?  blush2.gif

Kad nemegstat tai jau supratau smile.gif o kad nefotogeniska tai neitikinot biggrin.gif Na gal delto kad nemegstat fotografuotis lengviau pasakyt kad as nefotogeniska ir pabekt is kadro ax.gif
Atsakyti
Mes ruošiamės po truputuklą savo vestuvė. tai apsižiūrinėjam fotografus... Bet kaip neprašaut, kad nuotraukos būtų kokybiškos ir įdomios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2008 10 25, 23:54)
Mes ruošiamės po truputuklą savo vestuvė. tai apsižiūrinėjam fotografus... Bet kaip neprašaut, kad nuotraukos būtų kokybiškos ir įdomios? g.gif

Isbandykit fotosesijose, dar geriau nesakyt kad vestuvem ruosiates, tiesiog sakykit
kad norit keleta nuotrauku su draugu pasidary - viskas iskart bus aisku mirksiukas.gif ir kaip bendrauja pamatysit ir ar noresit kad tas zmogus visa vestuviu diena jus lydetu , ir nuotrauku kokybe pamatysit ... ir fotkiu turesit... zinoma jei tik yra galimybiu.
Atsakyti
QUOTE(tango36 @ 2008 10 25, 22:54)
Kad nemegstat tai jau supratau  smile.gif  o kad nefotogeniska tai neitikinot  biggrin.gif  Na gal delto kad nemegstat fotografuotis lengviau pasakyt kad as nefotogeniska ir pabekt is kadro  ax.gif

na neitikinsiu as jusu, bet man uztenka zinot ir girdet nuomones kitu... mirksiukas.gif
o kas bus su musu pasirinktu fotografu pamatysim...
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2008 10 25, 22:54)

kai nusižiūrėsit kokį nors tai galit tiesiog čia forume parašyt ir palaukt nuomonės, jei žinomesnis tai galbūt atsiras ir nuotakų kurios naudojosi to fotografo paslaugomis ir pasakys kaip ten kas buvo ax.gif
Atsakyti