Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(oncee @ 2008 10 23, 12:35)
viskas bus gerai, jeigu jums patiko visi jo matyti darbai, tai gali buti rami  mirksiukas.gif ir nesirupinti fotografu, nes turbut tikrai turi ir kitokiu galvos skausmu

aga tu skausmu pilna smile.gif bet atvirai pasakius nera tie skausmai jau labai skausmingi rolleyes.gif
Atsakyti
Mus fotografavo Elena (www.elenafoto.lt). SUPER mergina ir nuotraukos labai grazios. pas mus beveik visa diena lyjo, bet nuotraukos vistiek grazios gavosi biggrin.gif
aciu Elenai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurinuke @ 2008 10 22, 15:48)
Zinot neisizeiskit uz sita mano pasisakyma, bet zmones tikrai nenuspejami: visi iesko kuo pigiau ir kuo profesionaliau, o po to, kai isgirsta ne kosmine kaina, galvoja, kad per pigu ir bus prasta kokybe.... Toli grazu ne visada labai brangu reiskia labai gerai  mirksiukas.gif

pritariu smile.gif kelios fotografo Tursko nuotraukos yra mano galerijoje albume. pasiziurekite, nors vaikinas ir jaunas, taciau nuotraukos manes tikrai nenuvyle thumbup.gif
Atsakyti
O man atrodo, jeigu zmogus fotogeniskas, ta diena zmones grazus/stilingi, grazi aplinka, fotografui yra ka fotografuoti ir pan., tai ir nuotraukos gaunasi plius minus grazios. Fotografas stebuklo nepadarys, oi nepadarys biggrin.gif
Kiek teko ziureti cia forume vestuviu nuotrauku (ir zinomu, garsiu, brangiai apmokamu fotografu darbu) matesi, kad fotografu tie zmones neikvepe, o gal jie nesistenge, gal paliko visa darba tik fotografam, tik mazuma poru istrigo i atminti. Kita vertus fotogeniskumas yra igimtas, jo neismoksi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markizze: 23 spalio 2008 - 21:56
QUOTE(Markizze @ 2008 10 23, 22:53)
O man atrodo, jeigu zmogus fotogeniskas, ta diena zmones grazus/stilingi, grazi aplinka, fotografui yra ka fotografuoti ir pan., tai ir nuotraukos gaunasi plius minus grazios. Fotografas stebuklo nepadarys, oi nepadarys  biggrin.gif
Kiek teko ziureti cia forume vestuviu nuotrauku (ir zinomu, garsiu, brangiai apmokamu fotografu darbu) matesi, kad fotografu tie zmones neikvepe, o gal jie nesistenge, gal paliko visa darba tik fotografam, tik mazuma poru istrigo i atminti. Kita vertus fotogeniskumas yra igimtas, jo neismoksi.

Na bent jau nediduką stebukliuką - gali smile.gif Bent jau atskiruose kadruose.
O va sugadint viską - kuo laisviausiai...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2008 10 23, 13:09)
Sveikutes!  4u.gif
As irgi ieskau gero fotografo, norisi kad nuotraukos butu grazios ir meniniskos. Stai radau pora ir noriu paklaust jusu nuomones, gal girdejot ka nors apie juos arba net buvot pasinaudoje ju paslaugomis  ax.gif 
www.meninenuotrauka.lt
www.i-d-f.net
www.vgfoto.lt  smile.gif

Is ties man patinka neeilines foto, bet pas www.meninenuotrauka.lt tai ir kaina ziauriai uzkelta, ir nematau uz ka tiek moketi. mano drauges vestuves jie fotografavo, na buvo tu meniniu nuotrauku, bet dauguma tokiu kuriu i albuma nenoreciau deti. tai jaunikis uzsimerkes, tai jaunoji prisimerkusi ir t.t. o vat
www.i-d-f.net tai neturiu komentaru. kiek maciau foto, tai jie pasirode patys geriausi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelyyyte @ 2008 10 24, 10:04)
Is ties man patinka neeilines foto, bet pas www.meninenuotrauka.lt tai ir kaina ziauriai uzkelta, ir nematau uz ka tiek moketi. mano drauges vestuves jie fotografavo, na buvo tu meniniu nuotrauku, bet dauguma tokiu kuriu i albuma nenoreciau deti. tai jaunikis uzsimerkes, tai jaunoji prisimerkusi ir t.t. o vat
www.i-d-f.net tai neturiu komentaru. kiek maciau foto, tai jie pasirode patys geriausi 4u.gif  thumbup.gif

man taip pat be galo grazios ju foto, tik kai kuriose nuotraukose biski perspaudzia su photoshopu - veidai kaip vaskiniai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleks@ndra: 24 spalio 2008 - 13:08
QUOTE(-Zoom- @ 2008 10 24, 08:32)
Na bent jau nediduką stebukliuką - gali smile.gif Bent jau atskiruose kadruose.
O va sugadint viską - kuo laisviausiai...

4u.gif

Aisku, fotografas gali viska pateikti taip, kad apskritai nebus i ka ziureti, niekas to nenugincys drinks_cheers.gif

Sutinku, kad ir nefotogeniskus zmones atskiruoses kadruose ir tam tikru kampu galima pateikti tinkamai.
Bet is esmes manau, kad ispudingoms nuotraukom reikia ispudingu/fotogenisku/graziu zmoniu. Aisku photoshopas visagalis biggrin.gif Bet as asmensikai tai nemegstu tokiu nuotrauku kur zmoniu veidai kaip vaskiniai, postu auskciau kaip tik buvo minimi fotografai kurie manau persistengia su sia programa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Markizze @ 2008 10 24, 14:36)
Bet is esmes manau, kad ispudingoms nuotraukom reikia ispudingu/fotogenisku/graziu zmoniu.

Aha,
ispudingiems pietums reikia geros kiaules,
ispudingai muzikai gero pianino,
ispudingam paveikslui tiesiog grazios naturos.

Man visada buvo idomu, kodel vis atsiranda zmones kurie tiki, kad koki nors darba gali atlikti taip pat gerai, kaip ir tie, kas idejo daug savo darbo, ziniu, turi talenta pagaliau. Patikekite savo vyrui isvirti koki nors gurmaniska patiekala is "Stikliu" restorano meniu. Juk ingridientus paimsite lygiai tuos pacius ir pagal jus gausite toki pati produkta. Sekmes.
Atsakyti
O as tai pasakysiu isvada is abieju pasisakiusiuju postu. Kad gautusi TOBULAS rezultatas reikia visa ko ka isvardino p. Markize ir tai apie ka kalbejo Renale.
Jeigu modelis vykes, o nevykes fotografas gali gautis pishas, jeigu vykes fotografas, o nevykes modelis taip pat gali gautis totalus pishas biggrin.gif

O as dabar dar pagalvojau, gal fotogrtafui lengviau kai modelis grazus, nei negrazus, nes tada rezultate vistiek minusu maziau matosi (aisku jeigu fotografas specialiai nesiekia visko sugadinti, jeigu dirba visu 100%) nes demesys nukrypsta i grazius zmones, o kaip padarytas darbas (blogiau, ar geriau) maziau matosi, ne? Ka fotografai mano?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanccike: 24 spalio 2008 - 15:10

O as dabar dar pagalvojau, gal fotogrtafui lengviau kai modelis grazus, nei negrazus, nes tada rezultate vistiek minusu maziau matosi (aisku jeigu fotografas specialiai nesiekia visko sugadinti, jeigu dirba visu 100%) nes demesys nukrypsta i grazius zmones, o kaip padarytas darbas (blogiau, ar geriau) maziau matosi, ne? Ka fotografai mano?
[/quote]

negraziu Jaunuju nebuna smile.gif Lengviausia dirbti kai Jaunieji atsipalaidave,improvizuojuojantys,rodo demesi,siluma vienas kitam,o ne visa svente vaiksto 3m.atstumu vienas nuo kito. smile.gif buna ir taip...

Isivaizduokite modelis-Jaunoji isoriskai grazi,bet visa vestuviu diena be nuotaikos,suirzusi,tai nuotraukose tai ir persiteiks,nors darbas atliktas bus kokybiskas.

Grozis turi sklisti is vidaus. Modelis ir fotografas turi bendradarbiauti.Tada pasiekiamas geriausias rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2008 10 23, 10:29)
nu Monikute saunuole, pateiki nematytus ir negirdetus dar paslaugu tiekejus  thumbup.gif  o spalvotas jis daro ar tik juoda-balta? smile.gif
kokia kaina? ir nuo keliu iki keliu fotkina?

Mes mokejome 2000 lt, palyginus labai nebrangiai. Jis daro ir spalvotas, gal visi ir issigasta pamate nespalvotas ir galvoja kad tik tokias daro, bet labai grazios ir nespalvotos, na bent man ir vyrui. Jis fotkina iki kol atsiseda uz stalo ir pakelia pirma taure jaunieji, daugiau jokiu nuotrauku. Gal ir gerai, kam ten fotkinti kiek kas suvalgo ar isgeria smile.gifsmile.gif.
Atsakyti