Tai yra, jei jis rezisuoja jaunuju elgesi, o po to gaudo kadrus, tai nereiskia, kad jau negali vadintis reportazistu. Viskas yra kur kas sudetingiau ir keliais zodziais matyt neapibudinsi styliaus. Be to manau nera labai svarbu kaip tave vadina, ar kaip vadini pats save, svarbus yra galutinis rezultatas.
Vestuviu fotografijoje glaudziai supanciotos visos fotografijos kryptis: portretas, reportazas, glamour'as, reklamine fotografija, zanras ir tt. ir galima tik pasakyti, kad sis fotografas daugiau skyria demesio tokiai krypciai, o sis anai. Matyt labai jau retas atvejis, kai kazkas dirba tik vienoje sferoje ir turi gerus rezultatus, jei visai tai yra imanoma.
Visada bus viskas sumaisyta i bendra katila, tik proporcijos skyriasi.
juu - tikrai grazios nuotraukos!
Vestuves, jaunieji nori originalesniu, emocijas atspindinciu foto, jaunasis is anksto akcentuoja kad bus butent tokie fotografai. Tik neivertino kad pamerges aktyvistes, diktuoja jauniesiems ir fotografams kokias pozas REIKIA daryti ir liepia fotkint
Ir abu jaunieji nedrysta savo brangioms pamergems pasakyt kad ka jus siulot - taip nuvalkiota.. niu vos ne jaunoji delne
Fotografai "isbalansuojami" aktyvisciu, jos reikalauja pasakyt kaip joms atsistoti, kur ranka padet...
Ir tada jaunieji tikisi "graziu pagautu kadru".....
Cia istorija busimoms jaunosioms
galit paziureti keleta nuotraukyciu! galit sakyti ka norit, man jos vistiek pacios paciausios
vestuviu foto
reduxe, 16 Rug 2008 - 16:42, parašė:
reduxe, 16 Rug 2008 - 16:42, parašė: galit paziureti keleta nuotraukyciu! galit sakyti ka norit, man jos vistiek pacios paciausios
vestuviu foto
vestuviu foto
Kaip taip visur supejot? Ir rugiuose, ir su vistom, ir pievoj kamuoli paspardyt, ir parduotuvej prie kasos
juu, 16 Rug 2008 - 14:48, parašė:
juu, 16 Rug 2008 - 14:48, parašė: Kaip taip visur supejot? Ir rugiuose, ir su vistom, ir pievoj kamuoli paspardyt, ir parduotuvej prie kasos
spejom, bet jau svociutes zaidimu gamtoj nebepazaidem nebebuvo kada, bet fotosesisijose dalyvavo visas pulkas tai buvo smagu, ypac kai musu visa saika (18 zmoniu) ileido pasifotkint i prekybos centra
AXTA, 21 Rug 2008 - 17:14, parašė:
AXTA, 21 Rug 2008 - 17:14, parašė: o gal pas ka vestuvese fotografavo siaulietis egidijus g.?butu idomu isgirsti atsiliepimu..kiek zinau jis ir filmuoja
Jei turima galvoje Egidiju Gedmina, tai filmavo mano vestuves. Tiesa, tas buvo pries 5 metus. Be to jis gana geras mano pazhistamas. Deja, paskutiniu metu jo darbu nemaciau. Galiu tik pagirti kaip zhmogu - linksmas, betarpishkas. Kiek zhinau jis labiau operatorius nei fotografas, nors tikrai ir fotografuoja.
Kiek maciau jo darbu tai man labai patiko
juu, 13 Rug 2008 - 12:29, parašė:
juu, 13 Rug 2008 - 12:29, parašė: Mes esam labai patenkinti savo fotografu!
Nuotraukos nerealiai grazios, originalios (tiesa, ir musu paciu vestuves buvo netradicines, paciam fotografui labai patiko, sake, noretu dar kada pafotografuoti tokias ) Taigi, jei ka domintu geras ir charizmatiskas fotografas, kuris NEDARO kico ir banalybiu, galit kreiptis, duociau kontaktus
Nuotraukos nerealiai grazios, originalios (tiesa, ir musu paciu vestuves buvo netradicines, paciam fotografui labai patiko, sake, noretu dar kada pafotografuoti tokias ) Taigi, jei ka domintu geras ir charizmatiskas fotografas, kuris NEDARO kico ir banalybiu, galit kreiptis, duociau kontaktus
Sveika,
gal gali man kontaktus atsiust? Gal koki puslapiuka turi pavyzdziu pasiziuret?
Ieskau originalaus fotografo